Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 14.: a Kosokat a jó szándék vezérli, a Szüzek komoly cél elérését tűzték ki

Napi horoszkóp június 14.: a Kosokat a jó szándék vezérli, a Szüzek komoly cél elérését tűzték ki
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos üggyel kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el a dolog, ahogyan azt eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő gyorsan és hatékonyan kell reagálnod ahhoz, hogy ne zúduljon az egész a nyakadba. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, nem tart sokáig az sem, hogy átvágd a gordiuszi csomót. Vesd be minden tudásodat és eddig megszerzett tapasztalatodat, mindeközben vállald azt is, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, belefér a tévedés lehetősége!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap folyamán elég sok tennivaló szakad a nyakadba, így esélyed sincs feltett lábbal jégkrémet majszolni a hűsítő vízzel teli medence szélén. Neked most azonban valahogy még sincs elég akaraterőd, nem igazán van kedved felvenni a tempót, így azonban pórul járhatsz, mert ha lazsálsz, vállalnod kell a felelősséget miatta, hiszen vannak határidők, s azokat be kell tartani, lehetőleg fogyasztható eredményt produkálva. Hidd el, mások is úgy gondolják, hogy jó lenne egyszerűen lazítani, de ha nem szeretnéd magadra haragítni a feletteseidet, jobb lesz, ha nagyobb sebességre kapcsolsz, s nekiindulsz a hegynek. Majd a sikeres csúcstámadás után ráérsz arra a jégkrémre.

IKREK (május 21-június 21)

Bizonyos személyek a tágabb környezetedben olyan szerepbe kényszerítenek, amely abszolút távol áll tőled. Ne hagyd azonban magad befolyásolni, semmiképpen ne vetkőzz ki önmagadból, s ne játssz el olyan karaktert, amelyet nem tudsz hitelesen hozni, mert az értékrendedtől igen-igen távol esik. Megvan neked a saját egyéniséged, nincs szükséged arra, hogy mások mondják meg, hogyan kell viselkedni. Ne is törődj ezzel, mert nem érdemes feladnod az elveidet csupán azért, hogy mások szemében népszerű maradhass. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, rendben, ha azonban nem hajlandóak tudomásul venni, hogy lehet a dolgokról másként is gondolkodni, hagyd, hadd menjenek tovább a saját útjukon!

RÁK (június 22-július 22)

Egy határidőre elvégzendő feladattal akadsz meg a mai napon, s fogalmad sincs, mit tegyél, hogy végre pontot tehess az ügy végére. Mivel ez a dolog a te képességeiden ezúttal túlmutat, épezért érdemes keresned egy olyan személyt valahol a közeledben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz, s rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy átsegítsen téged ezen az akadályon. Ne feledd majd a közreműködését megköszönni neki, és említsd meg a feletteseidnek, hogy a siker nem csupán a te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat a számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos dolgon, folyamatosan jönnek az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amit épp csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügybe fektetsz rendkívül sok energiát, ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz új kihívások elé nézni, ám most be kell tartanod a prioritási sorrendet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly célt tűztél ki magad elé, melynek már az előkészületei sem egyszerűek. Épp ezért koncentrálj arra, hogy biztos alapokra építs, most ne nagyon vállalj nagyobb volumenű dolgokat, mert pontosan tudod, hogy minden figyelmed ennek kell majd szentelni, nagyon összpontosítva az apró részletekre is. A velejáró, sok-sok fáradtságot azonban cseppet sem éled meg teherként, hisz erre vártál régóta, így tehát nagy lendülettel indulsz neki a dolognak. Miközben azonban nagyon görcsösen hajtod a lovat, ne felejts el gyönyörködni a tájban sem! Ha ugyanis mindig csak a arra koncentrálsz, hogy le ne ess, le fogsz maradni a maradandó élményekről!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már a csekély eredmények miatt megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, akkor váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzel fogható sikerélmény, talán nem ez lesz a te utad, itt kellene pontot tenned a dolog végére és új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes várni, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szinte már a zsebedben érzed a sikert, teljesen meg vagy győződve róla, hogy semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba és ez rendkívül magabiztossá tesz. Nincs ezzel semmi baj, ám ne feledd, amíg nem tartod a kezedben a serleget, addig nem lehetsz biztos abban sem, hogy a tiéd a győzelem. Figyelj oda, ne engedd, hogy bármi is elterelje a figyelmed és semmiképp ne térj le arról az útvonalról, ami a térképen be van rajzolva! Így sincs garantálva, hogy nem lesz olyan váratlan fordulat, amelynek következtében esetleg változtatnod kellhet az útirányon!

NYILAS (november 23-december 21)

Miközben hatalmas erőfeszítéseket teszel azért, hogy teljesíts egy bizonyos küldetést, amelyet magadra vállaltál, észre kell venned, hogy néhányan negatívan próbálják befolyásolni a dolog kimenetelét. Nem érdemes azonban macska-egér játékba kezdened velük, jobban teszed, ha a sarkadra állsz és a szemükbe nézel. Ne kertelj, kérdezz rá, miféle szándékok vezérlik őket, illetve hogy mivel érdemelted ki ezt a fajta „kiemelt” figyelmet a részükről. Nem kell minden lapod megmutatnod, de arról mindenképp biztosítsd a „jóakarókat”, hogy pontosan tudod, mire készülnek és ennek ellenére mindenképp véghez fogod vinni a célod!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért és felválallni azt, amit képviselsz. Mivel azonban ez rendkívülien hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend a te értékrended szerint: az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Előrébb lépni csak és kizárólag akkor fogsz tudni, ha hátrahagyod azt a kisebbségi komplexust, amely nem enged kiteljesedni ebben a pillanatban. Vedd át a saját életedben a kormányt, ne az legyen mérvadó, hogy ki és mit gondol, sokkal inkább az, hogy te mit képviselsz és az boldoggá tesz-e!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle lehetőséget ad az élet, amit luxus lenne visszautasítanod, épp ezért bárki bármit mond, úgy érzed bele kell vágnod. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül fejest ugranál a dologba, mérlegeld, mik a veszélyek, az előnyök és a hátrányok, menet közben ugyanis elég nehéz lesz kiszállnod a mozgó hullámvasútból. Amennyiben tanácstalan vagy a döntésben, inkább kérdd ki mások véleményét is, ne egyedül vegyél ekkora felelősséget a hátadra. Vedd azonban figyelembe, hogy bármiképp is alakul, te, magad fogod minden egyes pillanatát megélni!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli lelkesedéssel és céltudatossággal küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal azt sugallják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és mindenáron igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd azt, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célodat, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet jutni! Csak így tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!