Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 14.: a Bikákra nagy kihívás vár, az Oroszlánok nem várt buktatókkal néznek szembe

Napi horoszkóp június 14.: a Bikákra nagy kihívás vár, az Oroszlánok nem várt buktatókkal néznek szembe

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, aki számodra hitelt érdemlő és pozitív értékekkel bír, új utat mutat neked, ezzel pedig teljesen más nézőpontba kerül minden. Hálás lehetsz az illetőnek, hisz eddig ugyan teljes meggyőződéssel hitted, hogy az a jó és követendő, amit te gondolsz, ma azonban végre valaki felnyitotta a szemed és letörölte a párát a szemüvegedről. Ezzel új fejezet kezdődik az életedben, az ugyanis, hogy más nézőpontból tudsz bizonyos helyzetekre tekinteni, számodra is rengetegeg pozitívumot tartogat. Ki hitte volna, hogy a mai nap ilyen nagy volumenű változást tartogat?

BIKA (április 21-május 20)

Noha a hét második napján nem igazán terveztél nagyobb kihívásokat teljesíteni, mégis olyan feladatot kell abszolválnod, amely nagyjából minden energiádat felemészt. Bármennyire is kimerítő azonban a dolog, mégis boldoggá tesz, hisz pontosan tudod, hogy nem minden nap történik olyasmi, ami nemcsak nagy energialeadással jár, de ugyanakkora sikert is rejt magában. Lehet ugyan, hogy ma teljesen lemerülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látni fogsz. Ezután kifejezetten jól fog esni egy epres limonádé egy hangulatos kávézó teraszán!

IKREK (május 21-június 21)

Ma lehetőséget kapsz arra, hogy egy igen komoly témában fejtsd ki a véleményed másoknak, jóval tapasztaltabb vagy ugyanis a tegéd körülvevő társaságnál. Épp ezért mindent mondj el és adj át nekik, akár a pozitív, akár a negatív oldal tekintetében. Hálásak lesznek neked, hisz egy olyan embertől kaptak mankót, aki számukra mindenképp hitelt érdemlő, aki nemcsak a levegőbe beszél. Mégiscsak érdemes volt azon az akadálypályán korábban végig menned, hisz most te vagy az, aki a tapasztalatánál fogva segítséget nyújthat azoknak, akik még csak most indulnak a start vonalról!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli büszkeséggel tölt el az, hogy sikerül a mai napon egy olyan gordiuszi csomót kioldanod, amely már jó ideje megakadályozott a továbblépésben. Nemcsak neked okoz azonban hatalmas boldogságot a dolog, mindenki más is a veled örül a környezetedben, hisz nekik is igen sok kellemetlenséget okozott ez a meg nem oldott nyitott mondat. Épp ezért most rendkívül hálásak neked, ami még több önbizalmat ad neked a jövőre nézvést is. Látod, ez történik, ha bátran ki mersz állni bizonyos dolgokért, s megmutatod, miféle képességek rejlenek benned. Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napján olyan buktatókkal kell szembe nézned, amelyek igen nagy fejtörést okoznak, kikerülni azonban semmiképp nem tudod őket, hisz abban az esetben a "soha véget nem érő feladat" kategóriájába kerülsz, ahonnan nem olyan egyszerű kijutni. Ne bosszankodj azonban emiatt, szedd össze a gondolataidat, érdemes górcső alá venned a problémát, így rögtön ki is derülhet számodra, hogy talán nem is akkora a probléma, mint amekkorának tűnik. Ne akarj az egekig emelkedni, csakis arra törekedj hogy kihozd magadból a maximumot és elérj a célvonalig. Ne feledd: nem kell mindig arra törekedned, hogy megmentsd a Világot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annak ellenére, hogy viszonylag sikeres embernek mondhatod magad, hisz sok mindent tettél már le az asztalra, mégis úgy gondolod, van még miben fejlődnöd. Tudásszomjad kielégítendő, keress olyan új irányokat, kiaknázatlan mezőket, amelyek csak arra várnak, hogy egy kis tudást magadba szívj és sikerrel hódítsd meg őket. Magad sem gondoltad volna, hogy ekkora fejlődni akarás lesz benned, ám ha már így alakult, használd ki, tanulj, fejlődj, tapasztalj, ebből ugyanis csak hasznod származhat. Igazi profi vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annak ellenére, hogy mások nagyban a nyaralásukra készülnek, te mégis annyi feladatot vállaltál magadra, hogy gyakorlatilag a nulladik kilométerkőnél kezdesz belefulladni a dologba. Ha már így alakult azonban a dolog, akkor igyekezz összeszedni minden energiatartalékodat és a lehető legkevesebb hibával abszolválni szép sorjában minden feladatot. Legközelebb ne akarj Teréz anya köpenyében jönni-menni, tartsd szem előtt azt, hogy neked is nyár a nyár, hogy neked is járnak a szabadnapok, hogy te is örülnél egy kis kikapcsolódásnak. Hidd el, nem attól leszel népszerű, hogy az áldozat szerepében vonszolod magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Meglehetősen kényes és kellemetlen témában kér tőled valaki segítséget, te pedig az első pillanatban nem is nagyon érted, hogy miért téged talált alkalmasnak a segítségnyújtásra, hisz őszintén szólva az ember sokszor meggondolja, mielőtt ezekkel az adott kérdésekkel kapcsolatban bárkihez fordul segítségért. Rögtön le is vonhatod tehát a gyors konzekvenciát, miszerint valószínűleg te vagy az egyetlen akire számíthat, épp ezért semmiképp ne légy elutasító az illetővel. Akármilyen kényes is a téma, igyekezz úgy tanácsot adni, hogy azt ő is tudja hasznosítani és neked se kelljen különösebben nagy felelősséget vállalnod ez ügyben!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki szándékosan azt az érzést kelti benned, hogy nem vagy elég jó, hogy duplán kell bizonyítanod ahhoz, hogy efogadjon bárki és ez igen kellemetlen érzésekkel tölt el. Nem kell azonban fuldokolnod egy ilyesfajta sarokbaszorított helyzetben, egész nyugodtan kerekedj felül az illetőn, hisz mindaz, amit most csinál, abszolút nem a te érdekeidet szolgálja. Légy boldog anélkül, hogy bárki a nyakadon lógna és olyan elvárásokat támasztana feléd, amely a megugorhatatlan kategória. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy mindenkinek meg akarnál felelni! Fogadd el, hogy nem tudsz -és ne is akarj-mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással.

BAK (december 22-január 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, amely ha nem is állandóan okoz álmatlan éjszakákat, akkor is ott motoszkál a fejedben és bárhogy szeretnéd magad mögött hagyni, mindig valahogy előkerül és nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy felszabadult életed menjen rá ezekre a béklyókra, épp ezért érdemes mihamarabb pontot tenni a dolog végére és átadni magad a felszabadultság érzésének. Nézz szembe bátran azzal a mumussal, amit le kell győznöd a saját boldogságod érdekében! Gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban érzed majd magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Meglehetősen zavaró számodra az, hogy valaki folyamatosan igyekszik felelősségre vonni valamiért, amihez egyfelől semmi köze, másfelől te sem igen tehetsz a dologról. Mivel mostanra kezd elég fojtogató lenni a számonkérés, épp ezért eljött az idő, amikor a saját érdekedben össze kell szedned magad és bátran kiállnod az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, egyszóval veled nem lehet szórakozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle részlet derül ki egy számodra fontos ügyben, amely nagy örömödre jócskán előrelendítheti az eseményeket, te pedig már a dobogó legfelső fokán érzed magad. Mielőtt azonban abba a hibába esnél, hogy előre innál a medve bőrére, igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni és eggyel szerényebben küzdeni a kitűzött célodért. Egyelőre nem teheted fel a lábad, hanem bizony minden másodpercben oda kell figyelned arra, hogy a viszonylag sima, és ne a göröngyös úton menj előre, így talán kevesebb is az esélyed arra, hogy gödörbe lépj.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!