Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 13.: a Bakokra új kalandok várnak, a Vízöntőknek érdemes taktikát váltaniuk

Napi horoszkóp június 13.: a Bakokra új kalandok várnak, a Vízöntőknek érdemes taktikát váltaniuk
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egészen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Nyakig vagy valamiben, emiatt elkerüli a figyelmedet egy olyan lehetőség, amit érdemes lett volna megragadnod. Ne légy emiatt csalódott, lesz még hasonló alkalom, amivel élhetsz. Arra ügyelj azonban, hogy nyitott szemmel járj, hogy próbáld megosztani a figyelmedet annak érdekében, hogy jó időben jó helyen legyél. Ehhez kell mindenképp a talpraesettség és szemfülesség. A lényeg, hogy mindig bízz magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Valakihez gyengéd érzelmi szálak fűznek, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy tettekkel bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked az illető. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, amennyiben viszont üres kapura lövöldözöl, az egy idő után nem fog túlzottan motiválni. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

IKREK (május 21-június 21)

A többiekkel ellentétben te más szemszögből is tudod figyelni a dolgokat, így olyan apró részleteket látsz meg, amelyeket mások nem vesznek észre. Használd ki ezt a különleges képességedet és próbáld elmagyarázni a a környezetednek is, hogy az általad helyesnek vélt úton miként juthattok el a legkönnyebben a kitűzött célvonalhoz. A kollégáid végtelenül bizonyosan hálásak lesznek neked azért, mert segítettél megoldani egy helyzetet.

RÁK (június 22-július 22)

Kezded elveszíteni a türelmed azzal az üggyel kapcsolatban, amelyen elég régóta dolgozol, így mostmár joggal várnál eredményt tőle. Mivel már jóval túllépted a tűréshatárodon, így érthető móson rálépsz a gázpedálra. Nem biztos azonban, hogy az eszeveszett száguldás a jó megoldás, könnyen csúszhat ugyanis hiba a számításodba. Ha nem koncentrálsz, hibát hibára halmozol majd, és így akaratodon kívül ugyan, de az eredményt is késlelteted. Vedd elő a tartalékaidat és legyen benned kellő kitartás! Türelem rózsát terem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem érdemes feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülnöd, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj az áskálódókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor elveszett ember leszel. Amennyiben a társadalmi normáktól nem-igen tér el az általad képviselt értékrend, abban az esetben büszként vállald önmagad! Hidd el, a farkas sem nyugtalanolkodik, csakmert a nyájnál nem épp ő a legnépszerűbb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A felettesed igen nagy terhet rakott rád, olyasfélét, amielyet nem nagyon szerettél volna vállalni, ám ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy a saját kompetenciád határain belül maradj, hisz ha nem vigyázol, agyoncsaphat az a hatalmas fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell ugyanis egyedül cipelned azt a terhet, amelyről pontosan tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy vágj bele az előtted álló feladatba, hogy tisztában vagy a képességeiddel és összeállt a fejedben egy terv, amelyet követve hibátlanul eleget tudsz tenni a kihívásnak. Amennyiben mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni bírkózni a dologgal. Ha tisztában vagy a saját képességeiddel, akkor nem lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázd a kisujjadból! Vágj bele!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bármi történik, te csupán egyetlen dologra koncentrálj: csakis saját magadnak tartozol elszámolnivalóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeidet. Nem kell belemenned akaratodon kívül semmibe, ha megpróbálnak belekeverni! Légy erős és bátor, akár egy római gladiátor!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján akaratodon kívül kerülsz kellemetlen helyzetbe, amit elég bosszantónak találsz. Megpróbálod kimagyarázni magad, ám ebben az esetben ez mit sem segít, sőt, csak beljebb sodrod magad a bajban. Üres szavak helyett azonban igyekezz bizonyítani, hogy nem rajtad múlt a dolog, nem te tehetsz a kedvezőtlen fordulatról. Ha másért nem is, ez már azért megéri, mert így legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz persze, ha a tetteid beszélnek helyetted, mindenesetre ne vesztegesd a drága időd, mert igenis számítanak a percek!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben elég gyorsan változnak a dolgok körülötted, ami kissé megijeszt, ám azzal is pontosan tisztában vagy, hogy túl régen álldoglász már egyhelyben, épp ideje felkavarni az állóvizet. Ne félj a változástól, felejts el minden olyan körülményt, ami nem az épülésedet és az előrehaladásodat szolgálják. Húzd fel a bakancsodat és indulj neki az útnak, mert izgalmas élmények várnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, hogy teljesen feleslegesen dolgozol, folyamatosan a széllel szemben futva, amelynek következtében semmi haszna nincsen a munkádnak, abszolút nem látszik semmifajta eredmény. Mivel ez így egyrészt az elpazarolt energiák közé tartozik, másrészt egy idő után a helyzet bohócává válhatsz, épp ezért próbálj irányt vagy taktikát váltani, mert ha így folytatod, abszolút hiteltelenné válsz a környezeted szemében. Ha azt látod, hogy abszolút nincs értelme a mostani vesszőfutásnak, akkor egyszerűen csak varrd el a szálakat, tépd el a cérnát és kezdj új, a jelenleginél ígéretesebb feladatokba.

HALAK (február 20-március 20)

Végre azt érzed, hogy a megfelelő útvonalon jársz, amelynek végén bizony ott vár majd a sok elismerés, a siker, a csillogás. Amennyiben ennyire biztos vagy magadban, a kreativitásodban és a tehetségedben, adj bele apait-anyait, hisz annál nagyobb durranás lesz, amikor a célba érsz. Ne hagyd magad eltéríteni annak ellenére sem, hogy bizonyosan akadnak majd a környezetedben olyanok, akik irigységből mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy visszahúzzanak. Te csakis magadra és az általad kitűzött célokra figyelj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!