Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 12.: a Rákoknak érdemes összeszedniük a gondolataikat, a Mérlegeknek kivételes kalandban lehet részük

Napi horoszkóp június 12.: a Rákoknak érdemes összeszedniük a gondolataikat, a Mérlegeknek kivételes kalandban lehet részük
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Rengeteg energiád fekszik abban, hogy most joggal arasd le a babérokat egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Úgy érzed ugyanis, hogy abszolút megdolgoztál a sikerért, épp ezért büszke lehetsz magadra. Egész nyugodtan zsebeld tehát be az elismeréseket, de arra ügyelj, hogy ne süppedj bele a nagy ünneplésbe, hisz az könnyen elveheti a józan ítélőképességedet. Milliónyi teljesítésre váró küldetéssel nézhetsz szembe, amelyek a meglévőnél sokkal nagyobb sikereket hozhatnak. Ne ülj tehát sokáig a babérjaidon, hisz várnak a meghódításra váró hegyek!

BIKA (április 21-május 20)

Hatalmas versenyszellemben küzdesz egy számodra fontos célért, amelytől nem is igazán tudsz elvonatkoztatni, ez pedig kissé beszűkíti a gondolkodásmódodat. Nem biztos azonban, hogy jó taktikát alkalmazol, ha csak a saját fejed után mész és nem hallgatsz a körülötted élők által adott tanácsokra, könnyen lehet ugyanis, hogy olyasfajta tapsztalattal bírnak, amely csakis hasznodra válhat a nagy versenyhelyzetben. Gondolkodj el azon, hogy kissé tágítva a látókörödet, miféle pozitívumokat tudsz hozzáadni a majdnan elért célodhoz, ehhez pedig érdemes nyitott szemmel járnod!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben azt veszed észre, hogy mások úgy kapaszkodnak beléd, mint egy vízben úszó farönkbe, azt gondolják ugyanis, ha te ott vagy, semmi bajuk nem eshet, minden helyzet meg van mentve. Így azonban olyan felelősséggel éled az életed, amely abszolút elveszi tőled a felszabadultság érzését, ez pedig nem engedi, hogy a saját boldogságodra koncentrálj. Hízelgő az, hogy benned látják a megmentő hőst, de legalább ugyanakkora teher is számodra. El kell tehát gondolkodnod azon, hogy mi a prioritási sorrend az életedben, mit tartasz fontosnak: azt, hogy mindenkit megments akár önmagától is vagy saját magadra koncentrálj inkább. Ebben csak te dönthetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé kesze-kuszán működik most minden körülötted, egyszerűen nem érted, mi és miért történik, illetve ki kivel van a nagy vesszőfutásban. Mielőtt tehát hasraesnél, igyekezz a hét utolsó napját arra szánni, hogy összeszeded a gondolataidat és kicsit rendet teszel az életed ezen szegmenségben. Amennyiben nem parancsolsz ugyanis megálljt a nagy káosznak, abban az esetben jó eséllyel elbukhatsz minden eddig befektetett energiát és kudarcot vallva, szomorúan ballaghatsz el. Ugye ezt te sem akarod? Eljött tehát az idő, amikor össze kell szedned magad ahhoz, hogy ne kerülj ki vesztesen a dologból!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem nagyon hiszel egy bizonyos dolog sikerében, mégis nagy lendületet ad a környezeted lelkesedése. Általában nem adod meg azt a lehetőséget magadnak, hogy csak úgy sodródj az árral, most mégis jól esik a többség után menni. Amennyiben sikerül meglátnod a fantáziát a dologban, abban az esetben te is rugaszkodj el a csapattársaiddal együtt és ugorj fejest a dologba. Bízz magadban, hisz anélkül eleve el lesz rendelve az eredmény, az élménytől pedig alapvetően megfoszthatod magad önbizalom nélkül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, egy múltban történt esemény túlságosan meghatározza az életed, olyasfajta csalódás irányítja a mindennapjaid, amely hosszabbtávon köszönőviszonyban sem lesz a boldogságoddal. Épp ezért ideje leráznod a láncaidat, becsukni azt az ajtót, amely visszahúz és kinyitni egy újat, mely mögött egy boldogabb és felszabadultabb élet vár, telistele új lehetőségekkel. Miért ne lehetnél te is boldog? Merj hinni magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha az esetek túlnyomó részében szereted a kiszámíthatóságot, a hét utolsó napján mégis olyan kalandban lehet részed, ami kimozdít a megszokott komfortzónádból. Az első pillanatban megijeszt az az extremitás, amibe belecsöppentél, amennyiben azonban képes vagy félretenni félelmeidet, abban az esetben arra is lehetőséged lesz, hogy élvezd az egész helyzetet. Ne arra összpontosíts, hogy mennyi kockázat van a dologban, sokkal inkább érdemes azt szem előtt tartanod, hogy jó eséllyel mennyi pozitív élményt szerezhetsz! Carpe Diem - élj a mának!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira segítőkész veled, hogy már-már gyanút ébreszt az, ahogy folyton körülötted legyeskedik, hogy mindenáron segítő jobbot nyújtana. Épp ezért mivel könnyen elképzelhető, hogy az illető később kamatostul kéri vissza azt, amit most ad neked, érdemes mérlegelned, hogy szeretnél-e valakinek az adósa maradni. Járj nyitott szemmel, gondolkodj józan ésszel és tudd meglátni, ha valakinek esetleg hátsó szándéka van!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmiről szerzel a hét utolsó napján tudomást, amiben könyékig érintett vagy te is, így érdemes minden más, halasztható programot félretenned és erre a bizonyos dologra összpontosítanod. Mindenképp érdemes utánajárnod a rejtélynek, arra azonban igyekezz odafigyelni, hogy az értékrendeden belül lavírozz el, hiszen semmi sem lehet olyan fontos, hogy amiatt túllépj bizonyos határokat. Járj utána először annak, hogy valóban hiteles-e a forrás, amelyből erednek az információk, majd fizikailag is vedd elő a nagyítódat annak érdekében, hogy kideríthesd, mi a te szereped a helyzetben és miképpen tehetsz a sikerekért! Légy résen és járj nyitott szemmel!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp imponálni szeretnél valakinek, aki egyszerűen nem akarja észrevenni a jelenlétedet sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, mert kezdesz kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Ha azonban kicsit visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Hidd el, ha egy picit tartózkodóbb vagy és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás megszerezned a kiszemelt áldozatot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, az elmúlt időszak hajtása után kissé el vagy fáradva lelkileg és fizikailag is, nem igazán tudod tartani a tempót, nemcsak a kötelezettségeket, de a közösségi programokat illetően sem. Épp ezért eljött az idő, amikor meg kell húznod azt a bizonyos határvonalat és kicsit szabadságra küldened magad. Ha a szervezeted jelzést küld neked, akkor érdemes mindenképp hallgatnod rá, hisz ezekkel a dolgokkal hiába is szállsz harcba, egyszerűen nem tudsz győztesként kijönni belőle! Beszéld meg a feletteseiddel, hogy úgy érzed, a végkimerülés határán vagy, ez pedig hosszútávon negatív következményekkel járhat, ha nem veszed komolyan a tested által küldött jelzéseket! Amennyiben eleget tettél már le az asztalra, abban az esetben meg fogják érteni!

HALAK (február 20-március 20)

Egy számodra fontos személlyel kerülsz konfliktus helyzetbe, nézeteltérésetek oka pedig nem más, mint egy harmadik fél, aki a kialakult helyzetet generálta. Mielőtt azonban nagyon heves vitába bocsátkoznátok, gondolkodj el rajta, hogy ez a bizonyos harmadik fél érdemes-e arra, hogy miatta összevessz egy számodra kiemelten fontos emberrel, aki más helyzetben az első helyeken szerepel az életedben. Könnyen lehet hogy az illető csak manipulálni próbál mindkettőtöket, épp ezért úgy játsszátok le ezt a játszmát a vitapartnereddel, hogy közben nem veszítitek el a józan eszeteket és a barátságotok is megmarad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!