Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 1.: a Rákok csalódhatnak egy bizonyos személyben, a Halaknak kedves gesztus aranyozza be a napját

Napi horoszkóp június 1.: a Rákok csalódhatnak egy bizonyos személyben, a Halaknak kedves gesztus aranyozza be a napját

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban, te azonban igen rossz néven veszed és elég hevesen reagálsz. Amennyiben azonban belegondolsz, felháborodásodnak inkább az volt az oka, hogy az illető mondanivalójának elképzelhetően volt némi igazságtartalma. A téged érő kritikákra ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer te is leszel profi, aki anno a különböző kritikákból okulva lett az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

BIKA (április 21-május 20)

Mivel hosszú ideje nem tudtál nagyobb eredményeket elérni, épp ezért a hét közepén érdemes a feladataidat letudva egyfajta önvizsgálatot tartanod atekintetben, hogy hol tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és mik a további céljaid. Vedd figyelembe minden képességedet, tudásodat és a határaidat is és amennyiben mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor bizony valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, hisz ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és sikeres élet elengedhetetlen hozzávalói!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül arcátlan módon valaki épp az orrod elől happolja el a lehetőséget, amelyre nagyon régóta vártál. Irdatlan módon felbosszant, hogy léteznek ilyen gátlástalan emberek, ám nem érdemes ezen sokáig morfondíroznod, hisz így a következő alkalommal sem történik majd másként. Igyekezz tehát hideg fejjel gondolkodva versenyben maradni, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a következő labda a tiéd legyen, légy résen, járj nyitott szemmel, hisz minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a szembejövő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nagyon jó emberismerőnek tartod magad, valakinek azonban sikerül csőbe húznia, emiatt egyszerre vagy dühös és csalódott. Bedőltél ugyanis a hamis mosolynak, ez pedig nagyon feldühít. Amennyiben azonban beleragadsz ebbe a helyzetbe, abban az esetben magadnak nehezíted meg a továbblépést, épp ezért próbálj felülkerekedni és elfogadni azt, hogy te sem vagy tévedhetetlen, hidd el, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz a jövőben, nagyobb eséllyel kerülheted el a csalódást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerült túl jól kijönnöd, s ezen rágod magad már jó ideje. Kezdesz azonban az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami semmi jóra nem vezet majd. Próbáld helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események a te épülésed szolgálják. Ha mindig visszatekintesz, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szereted az állandóságot és a kiszámíthatóságot, ennek okán a hirtelen kialakuló, váratlan helyzetek gyakorlatilag azonnal kirántják alólad a biztonság érzését. Elég nehezen zársz le dolgokat, nem nagyon van benned semmifajta elhatározás a változtatásokkal kapcsolatosan. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, mindig szürke egérként fogsz az árral sodródni. Amennyiben tehát sikeres szeretnél lenni, abban az esetben állj a sarkadra, kavard fel az állóvizet, ne csak egy alkatrész legyél a hatalmas gépezetben. Meglátod, büszkeséggel fog eltölteni, ha valamit a saját erődből érsz el!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy általad sarokba szorítottnak vélt helyzetben elég hevesen reagálsz, ami bizony nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes helyzetekben, ami bizony azt mutatja, talán egy kis pihenésre van szükséged. Nincs ezzel semmi baj, mindenki elér egy olyan pontot, amikor a kimerülést súrolja, ezzel együtt azonban a saját fáradtságodnak nem ihatják meg mások a levét. Épp ezért igyekezz csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned, nyugodtan csinálhatod azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Amennyiben megteheted, vegyél ki egy pár nap szabadságot és utazz el oda, ahol jól érzed magad és a gondjaid sem tartanak veled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, valaki folyton beléd köt, árgus szemekkel figyeli, hogy mikor követsz el bármiféle hibát, hogy aztán lecsaphasson rád. A célját valamilyen szinten sikerül elérnie, hisz azt érzed, hogy teljesen ez járja át a gondolataid, emiatt nem nagyon tudsz érdemi munkát kiadni a kezedből, hisz folyton azzal vagy elfoglalva, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. Rázd le magadról azonban ezeket a láncokat, szabadulj ki és légy sokkal magabiztosabb annak érdekében, hogy biztonsággal el tudj függetlenedni. Ne dőlj be mindenkinek, aki azt hiteti el veled, hogy meg kell felelned neki!

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit kesze-kuszának ítéled most meg a helyzetedet, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Ezúttal is a segítségedre siet és határozottan odaáll mögéd. Ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen kiváltságos helyzetben van! Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

BAK (december 22-január 20)

Már a pozitív eredményt és a vele járó elismerést is a zsebedben tudhattad, ám egy váratlan fordulat következtében mégis elmaradt a várva várt győzelem. Emiatt most érthető okoknál fogva nagyon bosszús vagy, semmiképp ne csüggedj azonban, ez most nem sikerült, ezzel együtt még sincsen minden veszve. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Az Élet megy tovább, keresd a következő kihívást, amelyben bizonyíthatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül sokat fáradozol azon, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenki téged éltessen és rébuszokban beszéljen rólad. Fel kell azonban ébredned ebből a rózsaszínű álmodból: nem Csodaországban vagy, ahol te vagy a tündérmese főhőse. Ez bizony a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat, ahogy tudják.

HALAK (február 20-március 20)

A hónap első napján valakitől kedves gesztust kapsz, ami ugyan nagyon meglepő számodra, de a legjobbkor érzekik, hisz a jelenleg kissé ingatag lelkiállapotodra abszolút pozitív hatással lesz. Rögtön másképp látod ugyanis a világot, még a nap is szebben süt hirtelen, valahogy magukkal ragadnak a pozitív gondolatok. Igyekezz te is örömet okozni másoknak, hisz most már a saját példádból tudod, hogy egy apró dolog is képes teljesen eltakarni a viharfelhőket. A mai nap már semmi nem szegheti kedved, menj el a legközelebbi barátaiddal egy különleges étteremben és add át magad a felhőtlen hedonizmusnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!