Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 9.: a Vízöntők az álmaikért küzdenek, a Halak top formában kezdik a hetet

Napi horoszkóp július 9.: a Vízöntők az álmaikért küzdenek, a Halak top formában kezdik a hetet
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes megnézni a horoszkópot, mert fontos üzeneteket rejtenek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP július 9.

KOS (március 21-április 20)

Olyan lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban úgy érzed, azt mindenképp meg kell ragadnod ahhoz, hogy sikereket érhess el. Nincs mitől tartanod, hisz rendelkezel a szükséges tapasztalattal, s megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy élni tudj az alkalommal. Ne szalaszd el, mert nem minden nap jön az emberrel szemben a visszautasíthatatlan ajánlat. Nem kell különösebben befolyásolni sem a helyzetet, anélkül is jó irányba haladsz.

BIKA (április 21-május 21)

Nehezen zársz le bizonyos helyzeteket, nem nagyon tudod feldolgozni, ha valami véget ér, ezért szeretnéd a lehető legtovább húzni-halasztani a dolgot. De lépj ki azokból a szituációkból, amelyekben nincs többé keresnivalód. Ha nem teszed, meg, nem fogsz tudni előre nézni és a jövőbe tekintve új lehetőségeket találni. Amíg nem tanulsz meg könnyebben továbblépni, beleragadsz a mocsrba, s egyre jobban belefáradsz. Gyűjtsd össze minden erődet és hagyj hátra mindent, ami visszahúz. Meglátod, sokkal könnyebb lesz az életed!

IKREK (május 22-június 21)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod a problémák megoldását. Így azonban csak gyűlnek a gondok, és ahogyan egyre több és több lesz belőlük, azt fogod észrevenni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezz rendszerezni a tennivalókat, és bármennyire kellemetlennek érzed, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

RÁK (június 22-július 22)

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg, aki közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább kimenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz. Ha már kimondtad, amit nem akartál, állj az illető elé, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig a legkönnyebb és a legcélravezetőbb.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de most megkapod a jeleket arra, hogy nekivágj a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet. Vértezd fel magad kellő bátorsággal, erővel és kitartással, mert különben el fogsz veszni a sűrű bozótosban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, mert attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldáscentrikusabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyreállni, de ezzel nyilván te is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mostanában nagy volt a hajtás, nem-igen tudtál nemet mondani senkinek, így kissé túlvállaltad magad. Emiatt kezdesz kicsit leereszteni, nem érzed már kellőképp erősnek ahhoz, hogy hibátlanul eljuss az út végéig. Most kell azonban összeszedned magad, minden energiádra, tudásodra és kitartásodra szükséged lesz, hogy be tudd fejezni, amit elkezdtél. Utána add át magad a pihenésnek, szabadulj a terhektők, s próbálj feltöltődni. A dolgok így is folynak majd a maguk medrében, most már minden a helyén lesz, megnyugodhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne csüggedj azonban sokáig, hisz ha beleragadsz ebbe a helyzetbe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem tudod megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeid. Ne add fel!

NYILAS (november 23-december 21)

Jó előre kiszámítottad, hogy az egyes lépések miként követik egymást, s nem kalkuláltál azzal, hogy homokszem kerül a gépezetbe. Így azonban baj esetén nem fogsz tudni megfelelően reagálni. Érdemes egy B-tervvel is készülnöd, hogy legyen másik alternatíva, ha esetleg nem sikerül a számításoknak megfelelően kivitelezni az A-tervet. Legyél felkészült, hogy ha arra kerül a sor, talpraesetten, nyugodtan tudj cselekedni.

BAK (december 22-január 20)

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. El kell fogadnod azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, ezért időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük, és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni olyan döntést hozni, amit később nem kell megbánnod.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eljött az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Add át magad annak, amiért régóta küzdesz és rengeteget tettél azért, így most ugorj neki az ügynek. Sokan nem hittek benned, de ezúttal nekik is bebizonyíthatod, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, mert kellő akaraterővel hihetetlen magasságokat el lehet érni. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Top formában vagy, semmi nem szegheti kedved, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetelenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzeteded, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!