Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 5.: a Bikák egy régi álmukat valósíthatják meg, az Ikrek új helyzetben bizonyíthatnak

Napi horoszkóp július 5.: a Bikák egy régi álmukat valósíthatják meg, az Ikrek új helyzetben bizonyíthatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, ismét izgalmas üzeneteket küldtek ugyanis a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚliUS 5.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon valahogy azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogy azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni semmivel kapcsolatban, emiatt elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban felfoghatod ezt úgy is, hogy ami nem megy, azt nem biztos, hogy mindenáron erőltetned kellene. Ne akarj mindenképp olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és több velük a munka, mint amennyi időd szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll az alapvonalra, hogy majd ha eldördül a startpisztoly, mindannyian együtt rugaszkodhassatok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a taktikát és megpróbálsz együttműködni a társakkal, így sokkal előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítő szándékkal megfogja a kezed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat, ezáltal te is meg tudsz birkózni a feladattal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed, nincs a helyzet, amire nem találnád a megoldást. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan akadály kerül az utadba, amit sehogyan sem kerülhetsz ki, bármennyire és tartasz tőle. Éppen azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát szabadulni a félelmeidtől és a frusztrációidtól, bátran állj a sarkadra és nézz szembe a nehézségekkel. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is annyira megoldhatatlan a dolog, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak, s hidd el, hogy igenis megvan benned a kellő tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlott a győzelem! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes meggyőződéssel áll a hátad mögött, s bármi adódik, melletted van és kész segíteni. Nagyon jól esik neked ez a törődés, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy az illető mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor az indiszkréció határát súrolva. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy helyetted élje az életed. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman igyekezz a tudtára hozni, hogy a saját sorsodat magad szeretnéd kovácsolni, ha pedig szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel! Ha tényleg fontos vagy a számára, bizonyára meg fogja érteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az esetek döntő többségében szívesen állsz a környezeted rendelkezésére, mindenki tisztában van vele, hogy ha segítségre szorul, te vagy az a személy, akire bármikor bármiben lehet számítani. Emiatt rendkívül népszerű vagy, s teljes joggal érdemelted ki azt, hogy ennyien szeressenek. Légy azonban óvatos, mert akadnak olyanok is, akik csak azért legyeskednek körülötted, hogy kihasználjanak, azt gondolják ugyanis, hogy az önzetlenséged jó adag naivitással párosul. Mindent elkövetnek azért, hogy az ő problémájukra koncentrálj, miközben őket egyáltalán nem érdekli, hogy veled mi van. Ezeket az embereket inkább tartsd távol, s ha kell, határozottan add is a tudtukra, hogy átlátsz a szitán!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan úgy véled, hogy sokkal könnyebben ért el olyan eredményeket, amelyekért neked háromszor annyit kellett dolgozni. Így meg akarod mutatni neki, hogy beléd is szorult annyi tehetség. Időnként azonban sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, s lehet, hogy az illető abban már nem tud jeleskedni, amiben te vagy a jobb. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy kevesebbet érsz, mint mások, hisz neked is vannak olyan tulajdonságaid, amelyek kiválthatják mások ámulatát. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg dologgal foglalkozol egyszerre, mindenben szeretnéd a maximumot nyújtani, ennek következtében lassan az őrület határára kerülsz. Most érdemes tehát mérlegelned, hogy érdemes-e ennyi mindenbe belevágnod vagy sikeresebb lehetsz-e, amennyiben kevesebbet vállalsz magadra. Ne akarj ennyire görcsösen, ennyi fronton megfelelni, mert bármennyire is próbálod a végletekig hajtani magad, nem tudsz mindenhol hibátlanul teljesíteni. Elsősorban azokat a feladatokat vállald el, amelyeket csukott szemmel is el tudsz végezni, ennyi tevékenység közepette nincs ugyanis időd a megoldáson törni a fejed. Máskor, mielőtt igent mondasz bármire, érdemes szem előtt tartanod, hogy a kevesebb néha több!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmibe ugorj bele, ami nem lesz túl megterhelő, ami a kompetenciahatáraidon belül van, és rendelkezel a megfelelő tudással is ahhoz, hogy sikerrel teljesíthess. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni belőled a közreműködést, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod csupán azért, mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, s mindenképpen vedd figyelembe a képességeid is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért és felvállalni azt, amit képviselsz. Mivel azonban ez rendkívülien hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend a te értékrended szerint: az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Előrébb lépni csak és kizárólag akkor fogsz tudni, ha hátrahagyod azt a kisebbségi komplexust, amely nem enged kiteljesedni ebben a pillanatban. Vedd át a saját életedben a kormányt, ne az legyen mérvadó, hogy ki és mit gondol, sokkal inkább az, hogy te mit képviselsz és az boldoggá tesz-e!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen leszel boldogulni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket alkalmasnak tartasz arra, hogy bevond őket, s egy jól működő csapatot alkotva tudjatok sikeresen együttműködni. Légy azonban óvatos, hisz lesznek, akik csupán azért legyeskednek majd körülötted, mert a babérokat szeretnék learatni. Szelektálj, kik azok, akik készek önzetlenül segítséget nyújtani, és kik akarnak csak hasznot húzni belőled!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!