Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 30.: az Oroszlánoknak érdemes lejjebb adniuk a terheikből, a Skorpiók megmutathatják az egyéniségüket

Napi horoszkóp július 30.: az Oroszlánoknak érdemes lejjebb adniuk a terheikből, a Skorpiók megmutathatják az egyéniségüket
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is hasznos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, nem igazán tudsz továbblépni egy bizonyos folyamatban, valaki azonban a semmiből terem melletted és látszólag feltételek nélkül nyújt mankót neked. Rendkívül hálás szívvel, gondolkodás nélkül megragadod az illető kezét, ami azonban nem biztos, hogy a legmegfelelőbb döntés. Egyfelől te is bizonytalan vagy, másfelől pedig nem tudhatod, hogy kígyót melengetsz-e a kebleden. Épp ezért mérlegeld, kitől és milyen volumenű segítséget fogadsz el, ám amennyiben úgy döntesz, hogy megragadod az illető kezét, abban az esetben mielőbb cselekedj, ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!

BIKA (április 21-május 20)

A nehéz, munkával teli hétköznapoknak végre vége erre a hétre, számoltad már az órákat is, hogy mikor jön el a pillanat, amikor kiejthetsz minden kötelező elemet a kezedből és végre lelkiismeretfurdalás nélkül teheted fel a lábaidat. Kifejezetten jót tesz most neked a pihenés, kezdtél ugyanis a hét második felére teljesen kimerülni a nagy vesszőfutásban. Most azonban csakis magadra koncentrálhatsz, egy fodrász, manikűrös, egy új felső, egy mozi, esetleg egy habos cappuccino és a teraszon ülve egy jó könyv társaságában eltöltött idő nagyon sokat tud jelenteni és neked is újratölti az energiaforrásaid, hogy aztán a következő kihívásnál teljesen újult erővel állhass a START vonalra! Ne sajnáld magadtól az én-időt!

IKREK (május 21-június 21)

Ütős tervrajzot sikerült készítened, ennek köszönhetően végre el tudsz indulni wgy nehezebb szakaszon is a kitűzött célod elérése felé. A nagy céltudatosságban azonban ügyelj arra, hogy ne hágd át a szabályokat csak azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Jól gondold meg a lépéseidet, hisz nem biztos, hogy jól döntesz, ha Jeti módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, ez esetben előbb vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Nem éri meg, hogy egy kis sikerért kockára tedd az emberi kapcsolataidat! Mérlegelj tehát, mielőtt elindulsz az úton!

RÁK (június 22-július 22)

Noha jobban tennéd, ha elengednél egy bizonyos dolgot, amiben nemhogy perspektíva nincsen, még csak nem is éri meg az idődet vesztegetned vele, te mégis görcsösen ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és kicsit elengedni. Hétvége van azonban, nem érdemes a pihenéssel töltött, hasznos idődet arra pazarolni, hogy folyamatosan ezen kattognak a gondolataid, bármennyire is nehéz tehát, még azelőtt érdemes elhatározásra jutnod és hátrahagynod ezt a bizonyos dolgot, mielőtt teljesen rányomja a bélyegét a hétvégédre. Tudatosan keress más elfoglaltságot, hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyre inkább érzed, hogy kezd a szervezeted teljesen kimerülni, borzasztóan nehéz terhek nyomják ugyanis a válladat, melyekkel jelenleg nem igazán tudsz megbirkózni. Annak érdekében tehát, hogy ne döntsön ágynak a túlvállalás, most érdemes a benned lévő akkumulátort sürgősen töltőte csatlakoztatnod, hisz most nagy szükséged van az erőre, az energiára. Hidd el, fontos magadra is gondolni, ne felejts el kikapcsolódni és olyan programot szervezni a hozzád közelállókkal, amelyek jótékony hatással vannak rád és átsegítenek a pillanatnyi nehézségeken. Az energiák pedig nem termelődnek maguktól, neked kell megtalálni azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos szituációban sajnos nem úgy alakult a helyzet, hogy jó szándékod látszódjon egyértelműen, így most azt gondolják a környezetedből néhányan, hogy ártani akartál. Mivel te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, próbáld meg megérteni a többiekkel is, segíts nekik megfogni azt a logikai szálat, amely alapján segíteni szerettél volna. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több! Igyekezz szelektálni, hogy kinek és hogyan segítesz, a te életed is egyszerűbbé válhat ezzel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elérkezettnek látod az időt arra, hogy minden folyamatban lévő, néhol még kesze-kusza ügyedet el tudd rendezni, úgy, ahogyan te szeretnéd. Mostanra simult ugyanis el az az ingoványos talaj, amelyen eddig a legfőbb célod az volt, hogy ne essél hasra. Rendkívül megnyugtató számodra, hogy a hét végére végre lezárhatsz bizonyos dolgokat, hisz nem szeretsz félbehagyni semmit, anélkül pedig nem tudsz tovább lépni, hogy valami kis szösz ott marad, ahol te patyolat tisztaságot akartál volna hagyni. Cselekedj, mindennek tegyél pontot a végére, majd add át magad a hétvégi pihenésnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezdesz belegabalyodni abba a fonalba, hogy másoknak mindenáron megfelelj, hogy mindenki elismerő véleményt alkosson rólad, mindent megteszel azért, hogy valahogy a dominó sorba illeszkedve éld a mindennapjaidat. A saját boldogságod érdekében azonban ideje ezen változtatnod, ne arra összpontosíts, ki és miként tekint rád vagy hogy mi a véleménye rólad, hisz ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, ruházatod, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez ellenérzést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned, vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet mindenáron, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél te is egyéniség? Eljött a te időd!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár mindent megteszel annak érdekében, hogy beilleszkedj egy bizonyos, jól összeszokott társaságba, amely nagyon összezár, nehezen engednek közel magukhoz, épp ezért folyamatosan ott motoszkál egy kis bogár a füledben, azt súgva, talán ez mégsem a legjobb hely és közösség számodra. Nem tudsz kibontakozni, nem tudsz őszintén véleményt nyilvánítani, ebből fakadóan előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben a bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, lehet, hogy jobb most váltani és újat keresni, mint itt szembesülni azzal, hogy nem neked való a hely. Addig azonban semmiképp ne fordíts hátat, amíg nem tettél legalább egy kísérletet arra, hogy beilleszkedj. Nem kell semmiféle álarcot felhúznod, nyugodtan add önmagad és ha valóban falakba ütközöl, akkor érdemes mérlegelned. Ne add fel ilyen könnyen!

BAK (december 22-január 20)

Bár a hét legelején még nem gondoltad, hogy teljesíteni tudod, mégis egy külső erő, illetve a benned rejlő, nagybetűs Kitartás segített végigmenni. Ennek köszönhetően sikerrel szakíthattad át a célvonalat a hét végére, így nyugodt lelkiismerettel dőlhetsz végre hátra és élvezheted a munkád gyümölcsét. Büszke lehetsz magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod azt, hogy kitartással, akarattal és a megfelelő alázattal nagyon messzire sikerülhet eljutnod! Hívd át a barátaidat, ünnepeljétek ezt a sikert, hisz egyvalakit biztosan legyőztél: saját magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha a körülötted élők roppant céltudatosan tervezik a jövőjüket, neked valamilyen oknál fogva jelen pillanatban mégsem megy ezen életszemlélet mentén tervezni. Valami nyomja ugyanis a lelked, amely nem hagy nyugodni, folyamatosan körülötte járnak a gondolataid. Emiatt nem is vagy épp jó társaság, szívesebben gubbasztasz egyedül a lakásban, csak hozzád ne szóljanak. Ez azonban nem a legjobb taktika, hisz megoldás nélkül előbb-utóbb saját magadat süllyeszted el a mocsárban. Sokkal inkább érdemes beszélgetned valakivel, hiszen korántsem biztos, hogy te, egymagadban otthon ülve rá fogsz jönni a megoldásra, valamint a negatív életkedv sem a legjobb tanácsadó! Fel a fejjel!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan valakinek az útját abszolút jó szándékkal szeretted volna egyengetni, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt elképzelted, így nem feltétlenül vált a másik hasznára segítő szándékod. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy máskor másoknak is rendelkezésre állj, hisz ez a szituáció sem feltétlenül a te hibádból fakadóan alakult így, ahogy. Hidd el, meg fogja az illető is érteni, hogy ezt a helyzet alakította így, nem akartál te rosszat semmiképpen. Épp ezért ne legyen lelkiismeretfurdalásod sem, hisz te csupán segítő szándékkal léptél elő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!