Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 3.: a Mérlegeknek fontos mások boldogsága, a Skorpiók váratlan helyzetben bizonyíthatnak

Napi horoszkóp július 3.: a Mérlegeknek fontos mások boldogsága, a Skorpiók váratlan helyzetben bizonyíthatnak
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP július 3.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amire semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy a főnőkeidben ezzel ellenérzéseket kelts. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem biztos, hogy egyedül meg tudsz birkózni vele. Kérj inkább segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről nagy valószínűséggel tudod, hogy egyedül nem leszel képes megoldani! Nem szégyen, ha ezt most, még az elején bevallod magadnak is, mielőtt túlságosan sikamlós talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

BIKA (április 21-május 20)

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetedben, mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani és nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj azonban arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

IKREK (május 21-június 21)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon az önbizalmad. Rendkívül frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy miként tudod alakítani ezt a szituációt. Épp ezért a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy jól gyere ki ebből a helyzetből is! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

RÁK (június 22-július 22)

Igyekszel egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amellyel nem szívesen foglalkozol, mi több, kifejezetten kellemetlen számodra. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed tehát, ha rossz szájízzel ugyan, de mégis nagy levegővétellel megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal jobban fogsz aludni és tonnákkal könnyebb lesz a lelkiismereted is. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként foglalkozni kell velük – és lehetőség szerint mihamarabb lezárni őket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Feleslegesnek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, mikor adódik olyan helyzet, amikor hirtelen mindenki tőled várja majd a megoldást, mert egyszerűen nem látják a kiutat. Hessegesd el azt az érzést, hogy csak egy helyben toporogsz, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak éppen most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas tempóban rohansz előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, ha valamilyen váratlan helyzet adódik, nem lesz majd időd adekvátan reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, ha letérsz a helyes útról és esetleg másféle irányt vesznek a történések. Ne aggodalmaskodj, inkább próbáld meg élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban! Ha sikerül megszabadulni a görcseidtől, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden erőddel arra törekszel, hogy másokat boldognak láss, hogy te legyél az, aki mindenkinek utat mutat és fényt hoz az éjszakába. Amíg azonban másoknak egyengeted az útját, a saját céljaid megvalósítására nem marad sem időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi a fontossági sorrend: a saját életed – vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagadat feláldozva segítesz, sokan nem fogják ezt viszonozni. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amennyiben úgy hozná a helyzet, hogy szükséged lenne rájuk, ott állnak majd mögötted. Épp ezért szelektálj és csak azoknak segíts, akikre majd te is számíthatsz, ha úgy adódik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon váratlan szituációk sorozatába keveredsz, s igencsak fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod, hogy ne kelljen később semmiért szégyenkezned. Kész szerencse, hogy szereted a kihívásokat, így ezt a helyzetet is élvezni fogod. Bár lehet, hogy ez már neked is sok, de hidd el, menni fog. Motiváció kérdése az egész, elszántságban pedig nincs benned semmi hiány. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki este a fáradt gőzt!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogyan kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, s emiatt sokkal kevésbé vagy képes hatékonyan dolgozni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, jobban jársz, ha megoldáscentrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldókulcsot keresel, amely segít abban, hogy egyszer, s mindenkorra pontot tehessa dolog végére. Ha erre koncentrálsz, s nem mérgelődsz tovább, átlendülsz a holtponton. De megmakacsolod magad, számolnod kell a kudarccal. Engedd el magad, lazíts, hisz te sem vagy tévedhetetlen!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon dolgozol egy számodra fontos dolgon, de úgy tűnik, valaki mindent megtesz azért, hogy akadályozza minden egyes lépésedet. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Nem érdemes egy adok-kapokba belemenned, egyszerűen csak tudasd vele, hogy pontosan tudod, mi a terve, és mivel te ragaszkodsz a terveidhez, minden tőled telhetőt megteszel majd, s bizony hajlandó vagy felvenni a kesztyűt és ringbe szállni az illetővel az érdekeidért! Ne hagy magad, mert ha valaki átveszi az irányítást, onnantól elúszott a hajód!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra kiemelten fontos ügyért harcolsz – a többiekkel teljesen szembemenve, akik emiatt már-már kissé flúgosnak tartanak. Téged azonban ez a legkevésbé sem zavar, csakis arra koncentrálsz, hogy minden áron elérd a célodat. Amennyiben valóban ki tudsz tartani a saját álláspontod mellett, nem érdemes feladni. Lehet ugyan, hogy ma még rajtad nevetnek, de később mindenki leesett állal, megdöbbenve fog majd állni, ha látja, hogy kitartással és akaraterővel elérted azt, amiért olyannyira elvakultan harcoltál. Lehet, hogy ma még te vagy a kakukktojás, de egy nap majd méltán lehetsz büszke magadra, hisz bizonyítottál magadnak, s nem mellesleg mindenki elismeréssel fog rólad beszélni!

HALAK (február 20-március 20)

Bár még csak a hét közepére ébredtünk, mégis úgy érzed, kezd úrrá lenni rajtad a fáradtság és az abból adódó dekoncentráció, épp ezért nem is terveztél semmilyen nagyobb volumenű projektbe belevágni. Ennek ellenére ma olyasmivel kell megküzdened, amihez szinte minden energiádat fel kell használnod. Nem minden nap történik ilyesmi, de most készülnöd kell rá, hogy vagy mindent bevetsz, vagy menthetetlenül elsodor az ár. Lehet ugyan, hogy ma teljesen ki fogsz merülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látsz. Ezután este kifejezetten jól fog esni egy frissítő fürdő, egy pohár bor társaságában!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Kép

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!