Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 29.: a Skorpióknak érdemes lazítaniuk, a Bakok a pozitív impulzusokra koncentrálnak

Napi horoszkóp július 29.: a Skorpióknak érdemes lazítaniuk, a Bakok a pozitív impulzusokra koncentrálnak
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat a hét utolsó munkanapján, bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan pontot tenni a végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni nekiindulni a hétvégének!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki akaratán kívül bánt meg egy bizonyos helyzetben, ám az illető nagyon röstelli magát emiatt. Minden pillanatot kihasznál ugyanis arra, hogy a tudtodra adja, milyen fontosnak tart és hogy mennyire sajnálja a történteket. Ne fordulj el végleg tőle csak azért, mert egyszer kicsúszott valami a száján, adj neki esélyt arra, hogy bebizonyítsa, valóban nem szándékos volt és ennél sokkal többet jelentesz számára. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Ne tarts haragot, az ugyanis nem tesz jót a lelkednek, lépj túl rajta, hisz te is hibáztál már eddigi életed során.

IKREK (május 21-június 21)

Kósza információkból igyekszel levonni messzemenő következtetéseket, ez azonban azt eredményezi, hogy konfliktusba keveredsz, hiszen tévesen ítéled meg a szituációt, úgy gondolod ugyanis, hogy téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges kínos beszélgetésekbe keveredni addig, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak, ne engedd, hogy félig összetett információk tereljenek rossz irányba! Ne bánts meg embereket csak azért, mert valaki, aki ráadásul hajlamos a nagyotmondásra, olyasmit terjesztett veled kapcsolatban, amiből egy szó sem igaz!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb meglepetésedre pozitív csalódás ér a hét utolsó munkanapján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, mégis kifejezetten jó hatással lesz rád a jövőd tekintetében. Végre nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, hisz pont jókor érkeznek ezek a hírek, így az Élet ismét akkor segített ki a gödörből, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz, nem kell ugyanis az éjszakákat álmatlanul töltened, egyfolytában a megoldást keresve! Igyekezz felszabadulni és átadni magad a hétvégének, amikor végre kieresztheted az összes fáradt gőzt, ami benned van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly kihívás előtt állsz, a nehézeségi fok miatt azonban eléggé remegnek a lábaid. Nem tudod, hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, elsősorban a te szempontodból, az, ha beleugranál és egyszerűen csak kiszámíthatatlanul és általad irányíthatatlanul sodródnál vagy ha köszönettel visszalépnél és a nyugodt életet választanád. Mivel alapvetően nem vagy kalandvágyó típus, nem keresed szándékosan a veszélyes helyzeteket, épp ezért tehát alaposan gondold át, hogyan döntesz, hisz ha már belevágtál, nem fogsz tudni visszafordulni. Nem hajt a tatár, végy figyelembe minden szempontot és úgy állj a rajtkőre, hogy eltántoríthatatlanul biztos vagy a dolgodban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Testhezálló feladatot találtál, amely nagy izgalommal tölt el, épp ezért alig várod, hogy belevághass. Mielőtt azonban nekifutnál, igyekezz mindent elsimítani magad körül annak érdekében, hogy ne legyen semmiféle zavaró tényező, amely kizökkenthet és megzavarhatja a koncentrációdat. Vess be minden tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést. Jobban nem is indulhatna a hétvége, nem igaz?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, aki téged kissé elszomorító módon egészen máshova helyezi a kettőtök kapcsolatáf, mint ahol te érzed, nem is érted, a másik miért nem érzi azt, amit te. Feladni és továbblépni azonban semmiképp nem szeretnél, hisz úgy érzed, nem tudod kiverni a fejedből, épp ezért érdemes egy esélyt adnod magadnak és őszintén elmondani az illetőnek azt, hogy mit érzel iránta. Legyél összeszedett és bátor, de semmiképp sem rámenős, hisz ez az egyetlen módja annak, hogy bármiképp célt érj nála. Amennyiben elutasít, abban az esetben sajnos el kell fogadnod, hogy hiába futsz a szereke után, az bizony sosem fog megállni neked. A Világ azonban tele van olyan emberekkel, akik csak arra várnak, hogy téged meghódítsanak, épp ezért fejet fel és menj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívül nehezedre esik elfogadni, hogy bármit teszel, egyszerűen nem tudsz bizonyos dolgokon változtatni, úgy kell tehát elfogadnod őket, ahogy vannak. Bármilyen nehéz is tehát, muszáj leszel beletörődni abba, hogy nincs mindenre ráhatásod, hogy az Univerzum úgy van összerakva, ahogy, te pedig nem tehetsz bizonyos dolgok ellen semmit. Örök igazság az, hogy amin nem tudsz változtatni, azt kénytelen vagy elfogadni, igyekezz tehát a hozzáállásodat úgy alakítani, hogy ne okozzon semmi sem boldogtalan vagy esetleg fejfájós perceket, ez ugyanis semmiképp nem visz előre az életben! Koncentrálj a pozitív impulzusokra és tanulj meg lazítani!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé Hűbele Balázs módjára kívánsz megoldani egy bizonyos helyzetet a hét utolsó munkanapján, mindenképp szeretnél ugyanis pontot tenni a végére egyszer, s mindenkorra. Próbálj azonban egy pillanatra beleggondolni, hogy a hirtelen felindulásból megoldott dolgoknak volt-e valaha jó vége, ennek megfelelően igyekezz fékre lépni, mielőtt a falnak ütköznél. Minél forróbb fejjel küzdesz ugyanis valamiért, annál kevésbé tudsz majd racionális döntéseket hozni, márpedig enélkül nem-igen fogsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor lépj rá a gázra, ha pontosan tudod, milyen taktikával fogsz megküzdeni!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a hét végére kissé sok a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Nagyon feszélyezve érezted magad emiatt az utóbbi napokban, ám igyekeztél több türelmet magadra erőltetned, hisz nem akartál vulkánként kitörni. Elérkezett azonban a hétvége, szerencsére tehát kiszakadhatsz egy időre a frusztráló környezetből, csakis pozitív impulzusokra összpontosíthatsz és lelkileg egy kicsit összeszedheted magad. Olyan programokon vegyél részt, amelyek építőleg hatnak rád és semmiképp nem húznak semmilyen értelemben lefelé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyonnyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra. Mutasd meg mindenkinek, mire vagy képes!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapja roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál ugyanis rá, hogy egy váratlan fordulat miatt kell útirányt változtatnod és gyakorlatilag az utolsó tartalékodig küzdve, neked kell megoldani kulcskérdéseket. Ez roppant sok energiádba kerül, nap végére úgy érzed, mintha kilencven fokon kimostak volna, épp ezért a kötelező körök befejeztével igyekezz átadni magad a semmittevésnek. Ne tervezz semmiképp fárasztó programot a hétvégére, csakis olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek feltöltenek, így újra a régi formádban indulhatsz el a következő kihívásra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Kép

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!