Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 28.: a Rákok pozitív elismerést kaphatnak, a Halak életébe fontos személy érkezik meg újra

Napi horoszkóp július 28.: a Rákok pozitív elismerést kaphatnak, a Halak életébe fontos személy érkezik meg újra
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy túlságosan pesszimista, mindenben a negatívumot látja, sosem tud lelkesedni semmiért és bármiféle új helyzetet illetően abszolút negatív a hozzáállása. Mivel azt gondolod, hogy abszolút nincs jó hatással rád ez a fajta életfilozófia, így mihamarabb állj tovább és igyekezz minimalizálni az illetővel folytatott kommunikációt. Ha valamire nincs szükséged ugyanis, az pont az, hogy valaki megállás nélkül visszahúzzon és lefelé haladjatok, neked ugyanis sokkal fontosabb az, hogy pozitív gondolkodással, céltudatosan törd az utat a sikerek felé, ha pedig ebben valaki megakadályoz, azt egyszerűen hagyd hátra. Bizonyosan van az illetően egy olyan közege, ahol szívesen veszik ezt a fajta attitűdöt, te azonban tartsd távol magad tőle! Hidd el, sokkal jobb lesz neked!

BIKA (április 21-május 20)

Ne fuss felesleges köröket a mai napon, hisz szükséged lehet a hasznos energiáidra ahhoz, hogy egy viszonylag nagyobb volumenű feladatot gond nélkül teljesíthess. Épp ezért nem kell elvállalnod mindent, amit megpróbálnak rád testálni a környezetedben, hisz alapvetően te vagy ugyan e segítőkészség mintaképe, ám ma magadra is gondolnod kell. Igyekezz tehát csak a kötelező feladataidat elvégezni, majd átadni magad a passzív pihenésnek, erőt kell ugyanis gyűjtened ahhoz, hogy az előtted álló kihívást különösebb bonyodalmak nélkül abszolválhasd! Hidd el, a többiek is megértik, ha nemet mondasz nekik, nem állhatsz mindig, akár a saját rovásodra mások szolgálatába.

IKREK (május 21-június 21)

Végre jó híreket kapsz egy bizonyos ügyben, ez pedig határtalan örömmel tölt el, vége ugyanis az álmatlan éjszakáknak, a sok aggodalomnak, felszabadulhatsz bizonyos szempontból, hisz megkaptad a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy pontot tehess az ügy végére. Mielőtt azonban kiugranál a bőrödből, mindenképp győződj meg arról, hogy nem csupán délibábot látsz, hanem igenis valós jeleket veszel, annak érdekében, hogy ne kelljen csalódnod, ha tágabbra nyitod a szemeidet. Amennyiben sikerrel zárod le az ügyet, ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél! Szép munka, vérbeli profikhoz méltó!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasvalakitől kapsz ma elismerést, akivel egyáltalán nem ápolsz jó kapcsolatot, mi több igazi riválisai vagytok egymásnak. Épp ezért különösen jóleső érzés az, hogy az illetőtől érkezik a pozitív visszajelzés, nem gondoltad volna ugyanis, hogy bármikor a békés hangvételű beszélgetés jellemzi majd a kommunikációtokat, ám ma ez is megtörténik. Ezek az Élet által okozott meglepetések azok, amelyek boldoggá tesznek és lendületet adnak ahhoz, hogy további sikereket érhess el és ez különösen léleksimogató számodra. Mivel az illető békejobbot nyújtott, épp ezért érdemes adnod egy esélyt a kapcsolatotoknak, hívd meg egy jéghideg limonádéra, rajtad ne múljon a pozitív előrelépés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetően minden esetben a könnyebb utat választanád minden élethelyzetben, kicsit ferde szemmel is tekintetsz azokra az emberekre, akiknek ez simán megy, akiknek sokkal zökkenőmentesebb az útja, neked azonban valamilyen oknál fogva mindig a nagyobb, bonyolultabb feladatok jutnak. Ne bosszankodj azonban emiatt, fogadd el, hogy valószínűleg az Élet azért osztja mindig neked ezeket a kihívásokat, mert képes vagy megbirkózni velük, ha nem is egykönnyen, de végén mindig győzedelmeskedni tudsz. Légy emiatt büszke magadra, ne azt nézd, hogy másoknak mennyire egyszerű, hanem azt, hogy téged milyen kemény fából faragtak! Ez adjon lendületet a mindennapokhoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Éjt nappallá téve aggódsz egy bizonyos személy miatt, akit láthatóan semmi és senki nem érdekel, nem hallgat a jótanácsokra, az intő szavakra, a féltésre, egyszerűen amit kigondol, azután rohan meggondolatlanul. Neked azonban ezen a ponton el kell tudnod engedni, hisz mindent megtettél érte, amennyiben nem hallgat rád, abban az esetben saját magára számítson és ne arra alapozzon, hogy majd te a tíz körmödet lerágva állsz mellette őrt, hogy vajon mikor kellhet menteni. Koncentrálj saját magadra és a boldogságodra, szervezz olyan programokat, amelyekben neked is jut élmény, hisz a lista legtetején te, magad állsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé félve lépsz rá arra az útra, amelyen azelőtt sosem jártál, épp ezért szíved szerint bárki kezét megragadnád annak érdekében, hogy ne egyedül bolyongj, hanem legyen egy társad, aki bátorít és előretol, ha arra lenne szükséged. Bármennyire is szeretnéd azonban, vannak dolgok, amelyeket egyedül neked kell megtapasztalnod, nem alapozhatsz mindig mások segítségére, hisz ilyenformán nem fogsz tudni sem tapasztalatokat, sem pedig élményeket szerezni. A siker számodra is adott, csak fel kell állnod és el kell indulnod, hisz a kanapén ülve nem fog semmi odasétálni hozzád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos ügyben kérnek fel arra, hogy foglalj állást, neked pedig a rád nehezedő tehertől megállás nélkül remegnek a lábaid. Amennyiben azonban egy pillanatra belegondolsz, beláthatod, hogy bizonyosan nem véletlenül kerültél te terítékre, hisz rendelkezel annyi tapasztalattal és szakértelemmel, hogy biztos pontot jelents a mostanihoz hasonló helyzetekben. Állj meg tehát magabiztosan a talajon és ne arra gondolj, hogy mekkora a felelősséged, hanem arra, hogy objektív, kézzel fogható, szakértői véleményt alkoss. Hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha határozott vagy, az pedig abszolút nem opció, hogy a félelmeid vegyék át az uralmat a döntéseid felett! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Alapvetően nem szeretsz kockáztatni, a biztos az, ami a tiéd, épp ezért az, hogy tizenkilencre lapot húzz, abszolút nem lehet opció számodra. A legnagyobb bosszúságodra azonban valaki ma olyan helyzetbe hoz, amelyben kénytelen vagy ebből a fajta biztonsági zónából kilépni és kockáztatni, ettől pedig rendkívül frusztrált vagy. Ha már így alakult, akkor igyekezz taktikázni, ügyelj arra, hogy ne veszíts el mindent és jól érthetően magyarázd el az illetőnek, hogy mivel te nem a bábja vagy, ezért ne hozzon mégegyszer ilyen kellemetlen és számodra dühítő szituációba!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben olyasmit várnak el tőled, amit nem is tudsz és nem is akarsz teljesíteni, mégis valahogy rád erőltetik ezt a fajta tonnás hátizsákot. Mielőtt azonban a kényszer hatása alatt bármit elvállalnál, amennyiben úgy érzed, hogy abszolút nem a te pályád, abban az esetben magyarázd el azoknak, akik ezeket az elvárásokat támasztották feléd, hogy miért nem szeretnéd vállalni a dolgot, hozd határozottan, de diplomatikusan mindenki tudtára, hogy csakis olyasmihez adod a neved, amelyben tevékenyed részt tudsz venni, egyébb esetben önmagukra számítsanak. Mindig vedd figyelemben a határaidat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje várod azt a pillanatot, amikor őszintén megfogalmazhatod a véleményedet és ma végre lehetőséged adódik arra, hogy ezt nagyobb plénum előtt tedd meg. Büszkén vállald fel a mondanivalódat, ne félj a következményektől, arra azonban ügyelj, hogy mindezt olyan stílusban tálald, amely nem sért másokat és nem okoz konfliktushelyzetet sem közötted, sem a többiek között. A cél ugyanis nem az, hogy összeugrassz mindenkit magad körül, hanem az, hogy olyanformán erősítsd a hiteledet, amelyből hosszútávon előnyt tudsz majd kovácsolni. Fogalmazd meg tehát jól a mondanivalódat, ne dadogj, ne kertelj, egyszerűen mondd ki, amit elterveztél!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon olyasvalaki toppanhat az életedbe, akiről már régen lemondtál ugyan, de annak idején elég intenzív érzelmeket tápláltál az irányába. Az első megdöbbentéstől szóhoz sem jutsz, ám amikor sikerül megértened, hogy új esélyt kaptál az Élettől arra, hogy végre egy pár lehessetek, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mielőtt azonban a bérelnél egy menyasszonyi ruhát, igyekezz higgadt maradni -legalábbis látszólag- és feltérképezni, hogy vajon mi az illető szándéka. Azt ugyanis a rózsaszín ködben is érdemes szem előtt tartanod, hogy valamiért annak idején vége lett és elváltak az útjaitok. Bármennyire is ragadnak el tehát az érzelmek, használd a józan eszed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!