Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 28.: a Bakokra vissza nem térő lehetőség vár, a Halak a saját értékrendjük szerint élnek

Napi horoszkóp július 28.: a Bakokra vissza nem térő lehetőség vár, a Halak a saját értékrendjük szerint élnek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok állásából mindig izgalmas dolgokat tudhatsz meg, épp ezért a hét utolsó napján sem érdemes kihagynod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

BIKA (április 21-május 20)

Bár megvan a véleményed egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő alkalom arra, hogy arról nyilvánosan beszélj is. Nem biztos, hogy most megértenének, ráadásul az sem kizárt, hogy még meg is bántanál másokat. Pedig semmi szükséged rá, hogy újabb konfliktushelyzetekbe keveredj, ezért egyelőre inkább fogd vissza magad és hallgass, mert ezzel jó sok bajt elkerülhetsz. Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor olyan hangosan hallathatod a hangodat, ahogy csak a csövön kifér, egyelőre viszont próbálj meg uralkodni magadon!

IKREK (május 21-június 21)

Túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, de egyelőre inkább még távolabb sodródtál tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, amivel lenyűgözheted az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha a személyiségeddel meg tudod nyerni, ha önmagadért fogad a bizalmába, az jó, de ne akard az illetőt mindenáron megszerezni, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Ráadásul hogyan fogsz később tükörbe nézni, ha önmagad teljes feladásával kerültél közelebbi kapcsolatba valakivel? És vajon meddig fog tartani ez a dolog?

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy súlyos presztízsveszteség nélkül nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből. Eléggé felkészült vagy hozzá, ezért gondolkodjon a dolgon egy kicsit, hozz össze egy használható tervet és vágj bele. De ne húzd sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan produkálnod kell valamit.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem számítottál arra, hogy a pihenésed megzavarhatja egy váratlan helyzet, most azonban mégis olyasmivel kell szembesülnöd, amely tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel és nem várhatsz a jó szerencsére, hogy majd az megoldja a több ismeretlenes egyenletet. Pontosan tudod, hogy mit kell behelyettesíteni, hol van az ismeretlen és pontosan hogyan kell a helyes irányba terelned a folyamatot, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hisz nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény így sincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, mások előtt bátran felvállalva önmagad, hisz minden tőled telhetőt megtettél, ennél többre akárhogy szerettél volna, sajnos nem voltál képes. Így sem rossz a teljesítmény, egyéni csúcsnak mindenképp mondható!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában ha valamilyen feladatra igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetenciahatáraidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Fontos szempont persze, hogy senkinek nem akarsz csalódást okozni, de mindenképpen vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeid is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hétvége lévén a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy kikapcsolódj, az elmúlt napok történéseit rendezd a fejedben és megfelelően felkészülj a következő heti kihívásokra. Ennek érdekében tehát ma semmi olyasmibe ne vágj bele, amely túlságosan nagy aktivitást igényelne részedről, sokkal inkább érdemes önmagadra szánni egy kis figyelmet. Épp ezért ne foglalkozz azzal, milyen programot ajánlanak, olyasfajta pihenést válassz, ami a lelki békédet és harmóniádat erősíti. Ne feledd, a saját életed a legfontosabb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A saját értékrended szerint abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullajtva azért, hogy most élvezhesd kicsit az életet. Csak magadra figyelj!

NYILAS (november 23-december 21)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

BAK (december 22-január 20)

Vissza nem térő lehetőség adódik, s ha most nem élsz vele, valószínűleg hosszú ideig nem lesz hasonló alkalmad, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végighaladva sikeres lehetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Parázs vitába kerülsz valakivel, számon kérne ugyanis valamit rajtad, amihez semmi köze és ez téged rettentően felháborít. Mivel nem tartozol senkinek elszámolni valóval, épp ezért nem is érdemes emiatt felhúznod magad és esetleg hirtelen dühödben olyasmit mondani, amely mérgezheti a kapcsolatotokat, sokkal bölcsebben teszed, ha megőrzöd a hidegvéred és higgadtan elmagyarázod az illetőnek, hogy ugyan nem hinnéd, hogy be kellene számolnod neki bármiről is, de ha már itt tartotok, szívesen elmeséled azt, amire kíváncsi, persze csak bizonyos keretek között. Tartsd azonban szem előtt, hogy nem kell a legbensőbb titkaid is kibeszélned csak azért, mert valakit hajt a kíváncsiság. Légy határozott és húzz meg egy bizonyos határvonalat!

HALAK (február 20-március 20)

Mások értékrendje szerint próbálod élni az életed, amely sokszor a sajátoddal homlokegyenest szembe megy, így el kell döntened, hogy melyik az, amelyiket szíved szerint választanád, hisz pontosan tudod, hogy egy fenékkel képtelenség több lovat megülni. Amennyiben a saját, kialakult értékrended a tisztességes eszközökkel történő, céltudatossággal vegyített előremenetel, ne hagyd, hogy mások akarata eluralkodjon rajtad, igyekezz elsősorban azt az utat járni, amely elvezet a sikerhez anélkül, hogy a már kitaposott ösvényt, előre begyakorolt taktika szerint követnéd. Hidd el, maradandót csak úgy tudsz alkotni, hogy ha bátran neki mersz vágni az útnak és magad találod ki, hogy az értékrended szerint mi az, ami még belefér és mi az, amiért nem érdemes átlépned a határvonalat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!