Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp július 27.: a Szüzek hasznos leckét kapnak az élettől, a Mérlegek büszkék lehetnek magukra

Napi horoszkóp július 27.: a Szüzek hasznos leckét kapnak az élettől, a Mérlegek büszkék lehetnek magukra

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra fajsúlyos dolgot nem sikerül véghez vinned a hét közepén, csupán csak azért, mert valaki akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas a feladat teljesítésére. Később azonban te is belátod, hogy talán nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, így ugyanis sokkal kevesebb esélyed van arra, hogy önerőből érd el a céljaidar. Arról már nem is beszélve, hogy tulajdonképp önmagadnak okozol ezzel csalódást, hisz azt gondolod, hogy ennyire befolyásolható vagy. Amennyiben tehát őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, hisz ha mindig mások szubjektív véleményére alapozol, honnan tudnál te, magad sikereket elérni?!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan feladatot bíznak ma rád, amely eleinte izgalommal tölt el, abszolut látod benne a kihívást, ám ahogy hozzálátsz a dologhoz, gyorsan kiderül számodra, hogy tulajdonképp ez az a fajta munka, amit senki nem vállalt el, ezért testálták nemi furganggal rád. Időben merd ezt bevallani a felettesednek, válaszd az őszinte utat és mondd el,hogy ez az a fajta feladat, amiből normál esetben senki nem kért volna. Mondd el, hogy segítség nélkül nem fogsz tudni boldogulni, épp ezért olyan segítségre van szükséged, akivel együtt ötletelni tudsz, aki szintén nyitott, helyenként vakmerő. Együtt talán nagyobb esélyetek van a győzelemre. Legközelebb pedig hosszabban érdemes mérlegelned, mielőtt igent mondasz bármire!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napodat és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan nyomaszt egy bizonyos ügy, amelynek eddig nem jártál a végére, de folyamatosan ott motoszkál a fejedben a dolog. Rendkívüli módon frusztrál az is, hogy nem tudod, pontosan kihez fordulj annak érdekében, hogy tiszta vizet önts a pohárba. A hatékonyság érdekében ülj tehát le és gondold végig, mit kellene tenned azért, hogy újra megnyugodhass és semmifajta zavaró tényező ne ányékolhassa be a közérzeted. Hidd el, minél tovább ülsz tétlenül a babérjaidon, annál nehezebb lesz az elindulás! Épp ezért kezdj el utána járni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem úgy haladnak a dolgaid, ahogy azt előtte azt eltervezted, ez pedig most kissé aggodalommal tölt el. Azt gondolod, hogy te mindent előre aprólékosan kiszámoltál, ennek megfelelően azt remélted, hogy nehézségek nélkül gyorsan célba érsz. Lehet, hogy idegeskedés helyett csupán hagynod kellene ezúttal mindent magától történni, hiszen attól a folyó még nem fog visszafelé folyni, ha beleteszel egy jókora farönköt! Emlékezz: a jó munkához idő kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma megtanulhatod, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb, minden körülmények között tehát sokkal jobb az őszinte utat választani, így később nem kerülsz kellemetlen helyzetbe, amikor esetleg bujkálva kell közlekedned annak édekében, hogy megúszd a felelősségre vonást. Emberi formában elmondhatod a véleményed, hisz a körülötted élők is jobban fognak értékelni, mintha mindenki előtt mis-másolva hebegnél mindenféléket. Ha valami zavar, jobb tisztázni az érintett féllel, mintsem később mások által tudomására hozni, hogyan vélekedsz róla. Igyekezz erre a jövőben is emlékeztetni magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Roppant elégedett vagy magaddal, sikerül ugyanis valakit visszautasítanod, aki mindig a válladra nehezít mindenféle terhet és feladatot, amit neki kellene megcsinálnia. Eddig nem mertél visszakozni és elhárítani, ám most eleged lesz és valami azt sugallta, hogy nemet kell mondanod! Ettől az első pillanatban lelkiismeret furdalásod lesz, mégis hamar rájössz, hogy sokkal több energiád jut a saját dolgaidra, ha nem mások feladatával vesztegeted az időd. Húzd ki magad, hisz mégiscsak kiálltál a saját önbecsülésedért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvető tulajdonságod az, hogy minden körülmények között, akár a legnehezebb helyzetekben is szereted a kezedben tartani a gyeplőt, nem szívesen adod át másnak az irányítást. Ezúttal azonban olyan kérdésben kellene vezetőszerepet vállalnod, amelyben még te sem vagy biztos, épp ezért azon ritka alkalmak egyike adódik, amikor jobban jársz, ha hagysz másokat is érvényesülni, hisz akkor nem kell olyanért felelősséget vállalnod, ami egyenlőre neked is teljesen ismeretlen. Időnként érdemes inkább figyelni és tanulni, hisz te sem vagy tévedhetetlen!

NYILAS (november 23-december 21)

Konfliktusba keveredsz valakivel a hét közepén, ami abszolút a te számládra írható, hisz tévesen ítélsz meg egy szituációt, amiről azt gondolod, hogy minden részletével tisztában vagy. Mielőtt azonban csúnyán összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis kellemetlenül negatív beszélgetésekbe belekavarodnod, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak. Ne bánts meg embereket, csak mert valaki, aki számodra nem tartozik a hiteles kategóriába, valamit mondott valakiről, ahol esetleg még a te neved is elhangzott.

BAK (december 22-január 20)

Nyár van ugyan, nekeg azonban egészen idáig nem jutott időd a nyaralásra, a pihenésre, a minőségi töltődésre. Emiatt borzasztóan frusztrált vagy, kezdesz belefáradni az állandó rohanásba, amely mellett sosem nem marad energiád semmire, vagyis teljesen megesz a munka. Ne hagyd magad teljesen lemerülni, kapcsolódj ki, akár csak egy napra is! Add át magad a „semmittevésnek”, hisz már az is sokat tud segíteni, ha nem csinálsz nagy energia leadással járó dolgokat. Hidd el, újult erővel sokkal produktívabb eredményt fogsz a munkában is elérni! Nyár van, ne sajnáld magadtól az élvezeteket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem biztos ám, hogy minden apró, kis bolhából elefántot kell csinálnod, hisz egy elefántcsordával sokkal nehezebb megbirkózni, mint a bolhákat levadászni. Ennek megfelelően ne vedd tehát túl komolyan a kisebb hézagokat, próbálj azokra a problémákra koncentrálni, amelyek feltétlenül zavarnak a mindennapi életedben. Ha beleveszel ugyanis a sűrűjébe, előbb-utóbb nem fogsz tudni kikeveredni belőle vagy csak igen nagy áldozatok árán. Végy tehát egy légycsapót és irány a bolhák után!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan nagy a hajtás körülötted, azt sem tudod, hol áll a fejed, ennek megfelelően tulajdonképp csupán sodródsz az árral, nem-igen van ráhatásod az események alakulására. Ne feledkezz meg azonban arról az el nem hanyagolható tényről, hogy nem egy robot vagy igények és érzelmek nélkül, épp ezért igyekezz minőségi időt szakítani a barátaidra is, zsúfolt napirended mellett ugyanis időnként ápolni kell a kapcsolataid is, különben elhervadnak. Nyár van, élvezd az életet, menjetek el egy kávézóba, vásárolni vagy egyszerűen üljetek ki a teraszra beszélgetni! Nem is hinnéd, micsoda feltöltődést tud egy-egy bizalmas beszélgetés adni, hisz ha az embernek van kivel megosztania a gondolatait, adott esetben problémáit, máris sokkal könnyebb lesz minden és másképp látja a világot.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Napi horoszkóp december 3.: az Ikreknek érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzek befektetései végre megtérülnek

A csillagok a hét utolsó napján sem tétlenkednek, érdemes tehát elolvasnod, mit is üzennek pontosan!

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!