Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 25.: az Ikrek a bennük rejlő tehetséget bontakoztathatják ki, az Oroszlánok szívesen adnának át a rájuk nehezedő terhekből a környezetüknek

Napi horoszkóp július 25.: az Ikrek a bennük rejlő tehetséget bontakoztathatják ki, az Oroszlánok szívesen adnának át a rájuk nehezedő terhekből a környezetüknek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Relatíve hosszabb ideje igyekszel valakivel kapcsolatot tartani úgy, hogy eközben az illető a füle botját sem mozdítja annak érdekében, hogy ő is tegyen valamit a barátságotokért. Ehelyett egyszerűen készpénznek veszi azt, hogy majd te építgeted a kapcsolatot, majd te szervezel közös programokat, majd te keresed, ha ő nem keres, majd te ott leszel, ha neki szüksége lesz rád. Mivel számodra roppant zavaró az illető hozzáállása, épp ezért igyekezz egy jeges kávé mellett elmondani neki az aggályaidat, azt, hogy egy kapcsolat két emberen múlik és hogy úgy érzed, jelenleg te vagy az egyetlen, aki tartja az evezőt a nyílt tengeren. Amennyiben fontos vagy az illetőnek, abban az esetben venni fogja a lapot és sikerülhet dűlőre jutnotok, ám ha azt látod, hogy a mondanivalód süket fülekre talál, akkor tedd le a terhet és fájdalmas könnyekkel ugyan, de a magad érdekében lépj tovább! Lesznek még bőven olyanok, akik nagyra értékelik, hogy a barátjuk vagy!

BIKA (április 21-május 20)

A környezeted túlságosan jóhiszeműnek tart, amelyet valahogy lépten-nyomon bizonyítasz is, annak ellenére, hogy váltig állítod, mennyire dörzsölt, rafinált személy vagy. Nem véletlenül igyekeznek azonban óvva inteni azoktól az emberektől, akiken méteres távolságban érződik a hamisság, az álságosság bűze, te valahogy eldugult orral sétálsz bele minden egyes csapdába. Ideje azonban felébredned, ne akarj állandó jelleggel házhoz menni a pofonért, bizony érdemes időnként gyanakvóbbnak lenned annak érdekében, hogy ne te legyél mindig az adott helyzet áldozata. Hidd el, hosszú távon megéri, csak akaraterő, no meg egy kis talpraesettség szükségesek hozzá!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje vársz az alkalomra, amikor végre megmutathatod, hogy milyen magas szintű affinitás van benned egy bizonyos ügy lebonyolításához, melyet a hét első napján bizonyíthatsz, hisz a feletteseid bizalmat szavaznak neked. Igyekezz tehát élni a lehetőséggel, bontakoztasd ki azt a tehetséget, amellyel nem csupán a Sors áldott meg annak idején, hanem bizony az elmúlt évek tapasztalatával fényesíthetted, ez pedig az általad végzett kitartó munka eredménye. Professzionalitásod meg is hozza a hőn áhított sikert, melyet magad is nehezen hiszel el, a kollégáid és a főnökeid pedig elismerően konstatálják, hogy érdemes nagyobb volumenű ügyekben is átadniuk neked a kormánykereket. Szebben nem is indulhatna ez a hét!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött az idő, amikor önmagadat kell a prioritási sorrend tetejére helyezned, belefáradtál ugyanis abban, hogy mások mindig fontosabbak nálad, hogy soha nem jut időd a saját életed, a saját boldogságod építgetésére. Lesznek olyanok körülötted, akiknek nem örülnek majd a döntésednek, mi több, neheztelnek is rád emiatt, igyekezz azonban elmagyarázni nekik, hogy a te életed legalább olyan fontos, mint másoké. Neked sincs kilenc belőle, így tehát most kell mindent megtenned a saját boldogságodért. Tanulj meg nemet mondani, keress olyan élményeket, amelyek feltöltik az endorfinraktáraidat, élvezd az életet és a kötetlenséget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül nehéz helyzetbe hozott az Élet, olyasfajta felelősség ül ugyanis a válladon, amelyet ebben a pillanatban letenni nem tudsz ugyan, de valakivel szíved szerint mindenképp osztoznál rajta. Nem is emlékszel, voltál-e valaha hasonló szituációban, ez most roppant meghatározó tehát minden szempontból. Mielőtt azonban összeroppannál a rád nehezedő súly miatt, igyekezz a környezeteddel megértetni, hogy ez már túl sok neked, hogy nem rendelkezel semmiféle szupererővel, így nekik is vállalniuk kell valamit a teherből. Ennek ugyanis nemcsak a tiédnek kellene lennie, ha van bennük egy kis jóérzés, akkor nekik is oda kellene állniuk melléd. Mindenképp próbálj hatékony lenni, hisz csak abban az esetben értik meg a mondanivalódat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé kezdesz belefásulni a jelenleg végzett tevékenységedbe, új impulzusokra vágysz, úgy érzed, egy ideid muszáj mással foglalkoznod annak érdekében, hogy ismét motivált lehess. Mivel azonban a munkádnak csakúgy nem fordíthatsz hátat se szó, se beszéd, épp ezért igyekezz úgy alakítani az életedet, hogy más újdonságot is befogadj, hogy belekóstolj olyan dolgokba, amelykben látsz perspektívát. Csak abban az esetben válts, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy nem túl ingoványos a talaj, amelyre rá kívánsz lépni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég nagy csalódás ér a hét első napján, bizalommal fordultál ugyanis valakihez, akiben vakon megbíztál, az illető azonban övön aluli módon visszaélt vele. Emiatt gyakorlatilag a Világgal is megszakítanád szíved szerint a kapcsolatot, ezt azonban te is beláthatod, hogy nem megoldás. Vond le ebből a fájdalmas leckéből a megfelelő tanulságot és igyekezz meghúzni egy határvonalat az illetővel szemben a jövőben. Azt azért mindenképp hozd a tudtára, hogy nem kívánsz semmiféle kapcsolatot fenntartani vele, nehogy azt higgye, mindent következmények nélkül úszhat meg, hogy bármit tehet, te majd mindig megbocsátasz neki!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Árgus szemekkel figyeled a kihívásokat, folyamatosan az adrenalinszintedet birizgálod, minél nagyobb volumenű kalandokat keresve. Vigyázz azonban, hisz mind ennek a nagy kalandvágynak meg is lehet a hátulütője, hisz a veszély testi és lelki sebeket egyaránt okozhat. Igyekezz tehát mérlegelni, mi az, ami még kevésbé jelent orosz rulettet számodra és mi az, amire már érdemes a józan eszedet használva nemet mondanod. Hidd el, az örömforrásokat a biztonsági zónán belül is meg lehet találni, nem kell hozzá készakarva bajt keresni!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíve szerint a szerelmed szintet lépne a kapcsolatotokban, te azonban jelen pillanatban nem érzed azt, hogy mindenképp szorosabbra kellene fűznötök a szálakat. Ez egy olyan konfliktus alapja lehet kettőtök között, mely rányomhatja a bélyegét a kommunikációra, a kémiára és az egymáshoz történő viszonyulásotokra is. Ne engedd, hogy emiatt esetleg veszélybe kerüljön az, amit eddig olyan jól és okosan építgettetek, próbáld elmagyarázni egy finom vacsora mellett a te álláspontodat, igyekezz megértetni nyugodt hangon a partnereddel, hogy szereted, de bizonyos lépéseket túl korainak tartasz. Nem zárkózol el a szorosabb szálaktól a jövőben, de ehhez még érnie kell a kapcsolatotoknak. Amennyiben fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalódat!

BAK (december 22-január 20)

Valaki úgy nyújt neked segítséget a hét első napján, hogy közben úgy tűnik, saját magadon segítettél, olyan sikert érhetsz azonban el az illető által, melyet nem is feltételeztél volna azelőtt. Végtelenül hálás vagy neki, hiszen úgy értél el valamit önerőből, hogy közben egyfajta bástyaként állt ott mögötted, mégsem helyetted oldotta meg a feladatot. Igyekezz tehát mindenképp valahogy viszonozni ezt nemes gesztust, hogy ő is érezze, milyen emberi nagyságról tett ma tanúbizonyságot. Szerencsés embernek mondhatod magad, hogy vannak a környezetedben olyan személyek, akik úgy tanítanak hasznos leckéket, hogy közben észre sem veszed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly feladatot kapsz a hét első napján, melyről azonban fogalmad sincs, miképp fogod megoldani. Ne ess kétségbe, lehet ugyanis, hogy csupán az első falat tűnik lenyelhetetlennek, ha már belejössz a rágásba, kevésbé jelent majd gondot az egész ügy elfogyasztása. Gondold végig, miképp tudod tehát abszolválni a leghatékonyabban a rád bízott feladatot, majd ha felállítottad a taktikát, akkor igyekezz annak mentén elindulni. Amennyiben elakadsz, nem kell aggódnod akkor sem, hiszen számos jóakaród várja körülötted, hogy megkocogtasd a vállukat segítségkérés céljából!

HALAK (február 20-március 20)

Kockázatos ügyben kell állást foglalnod a hét első napján, melyről gyorsan kiderül, hogy hatalmas felelősséget jelent számodra. Mivel te nem szereted az ilyen jellegű helyzeteket, épp ezért igyekszel mindig nyúlcipőt húzni és elmenekülni. Ma sem történik ez másképp, azonban gyorsan rá kell jönnöd, hogy amennyiben futásnak eredsz, abban az esetben számodra fontos emberek kerülhetnek bajba. Épp ezért szedd össze minden bátorságodat, viselkedj felelősségteljes emberek módjára és próbálj feketét vagy fehéret mondani. Amennyiben szükséges, kérj gondolkodási időt, nem hajt a tatár, ha úgy érzed, a jó döntéshez idő kell, akkor kérj időt. A lényeg, hogy beleállj a helyzetbe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!