Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 24.: az Oroszlánok bonyolult ügyet oldhatnak meg, a Bakoknak komoly terveik vannak

Napi horoszkóp július 24.: az Oroszlánok bonyolult ügyet oldhatnak meg, a Bakoknak komoly terveik vannak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem terveztél különösebben nagyobb kihívást a mai napra, mégis olyasmivel kell megküzdened, amihez szinte minden energiádat fel kell használnod. Nem minden nap történik ugyanis olyasmi, ami a nyílt vízre sodor, ahol minden erődet és tudásodat összeszedve kell úsznod ahhoz, hogy el ne merülj és bele ne fulladj a helyzetbe. Lehet ugyan, hogy ma teljesen lemerülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látni fogsz. Ezután kifejezetten jól fog esni egy jéghideg limonádé egy hangulatos kávézó teraszán!

BIKA (április 21-május 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, s bárhogyan is igyekszel szabadulni tőle, egyszerűen időről időre ismét felszínre tör és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztázni magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni magaddal, nagy tehertől szabadulhatsz meg, ami jelentősen befolyásolhatja majd a jövődet is. Éppen ezért gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban tudsz majd aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz vissza rájuk, a környezet előtt pedig kifejezetten szégyelled ezeket. Most azonban rá kell jönnöd, hogy éppen ezek a lezáratlan ügyek sodorhatnak kellemetlen helyzetbe. Le kell porolnod ezeket az aktákat, s mihamarabb megoldást kell találni az összes befejezetlen dologra, különben folyamatosan attól retteghetsz, hogy milyen csontváz esik még ki a szekrényből. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki, hiszen ezt előbb-utóbb úgyis kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint később!

RÁK (június 22-július 22)

Nehéz szívvel indulsz neki egy feladatnak, pontosan tudod ugyanis, hogy azt nem lesz egyszerű megoldani. Emiatt elvesztegetett időnek érzel minden pillanatot, amit erre szánnál, épp ezért semmi kedved nekiindulni. Ám ha mihamarabb pontot kívánsz tenni az ügy végére, ne hezitálj sokáig, határozd el magad, állj neki, gondold végig, hogyan is fogsz lépésről lépésre haladni, s kezdj hozzá! Hidd el, ha sikerül befejezned, nagy tehertől fogsz megszabadulni és sokkal nyugodtabb leszel utána! Ne késlekedj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon büszke vagy magadra, hiszen egy bonyolult helyzetben sikerült a szövevényes szálakat kibogoznod. Ezzel olyan ügyet oldasz meg, amely téged és a környezetedben élőket is hosszú ideje nyomasztott. Emiatt mindenki nagyon hálás, ami több önbizalmat ad neked a jövőre nézvést is. Látod, ez történik, ha bátran ki mersz állni bizonyos dolgokért, s megmutatod, miféle képességek rejlenek benned. Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet. Nincs más hátra, mint hogy szedd össze magad, és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmiről szerzel tudomást, amely előrelendítheti az eseményeket, ám minden még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ne vedd készpénznek azt, ami még nem garantált. Hisz az, hogy valahonnan hallasz valamit, még nem garancia arra, hogy úgy is fog történni. Járj éberen és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

Annyi mindent vállaltál magadra, hogy azt sem tudod, hogyan állj neki a feladatoknak úgy, hogy a lehető legkevesebb hibával, határidőre teljesítsd a küldetést. A lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében azonban érdemes végiggondolnod, mit mi után fogsz elvégezni, pontosan azért, hogy út közben ne érhessenek olyan váratlan meglepetések, amelyek felboríthatnak mindent és kezdheted elölről az egészet. Nem a megmászhatatlan heggyel küzdesz, csupán egy kis akadálypályán kell végigmenned, az pedig, hogy teljesíted-e, csak azon fog múlni, hogy mennyire vagy edzett a feladatokhoz! Higgy magadban és a tudásodban! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Komoly terveid vannak, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudsz utolsó leheleteddel mégis küzdeni az ellen, hogy ilyen keserű legyen a szád íze. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta dologgal kell ma megbirkóznod, amely igencsak meghaladhatja a képességeid, emiatt kissé ijesztőnek találod a rád váró feladatot. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, van ugyanis mögötted valaki, aki mindenben támogat, a legkomolyabb kihívásoktól kezdve a legőrültebb kalandokig. Így sokkal bátrabban futsz neki az akadálypályának, ezen kívül az is fontos, hogy higgy magadban, mert egy kis hittel és önbizalommal a legmagasabb csúcsokat is meg tudod majd hódítani! Ne hagyd, hogy a kishitűség legyen úrrá rajtad, győzd le a félelmed, a kételyeid és bátran indulj neki annak, ami rád vár! Hidd el, ha már benne vagy, nem tűnik olyan nagyon megugorhatatlan akadálynak az egész!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!