Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp július 24.: a Rákok békét köthetnek egy bizonyos személlyel, az Oroszlánoknak szükségük lesz minden problémamegoldó képességükre

Napi horoszkóp július 24.: a Rákok békét köthetnek egy bizonyos személlyel, az Oroszlánoknak szükségük lesz minden problémamegoldó képességükre

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod, hogy mire is számíthatsz pontosan!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napja a teljes kikapcsolódásé lehet végre, semmi olyan teendőd nincsen, amely el nem végzettsége okán esetleg megzavarhatná a felhőtlen pihenésedet. Épp ezért vegyél magadhoz egy 50 faktoros naptejet, egy üveg behűtött limonádét, a kedvenc íród legújabb könyvét és a vízparton töltsd fel a lemerült energiaraktáraidat. Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, senki -így te sem- tud robotok módjára, fáradhatatlanul és megállás nélkül teljesíteni. Épp ezért nyugodtan szenteld a mai napodat a teljes regenerálódásnak, hisz te is megérdemled!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan program zavarja meg a vasárnapi pihenésedet, mely ugyan abszolút nem volt belekalkulálva a mai napba, mégis hálás vagy érte. Olyasfajta élményben lehet ugyanis részed, amely a nem mindennapi kategóriából való és hosszú időre felejthetetlen emléket nyújthat. Használd tehát ki az alkalmat, éld meg minden pillanatát és ne engedd, hogy bármi elvegye tőled a helyzet okozta örömöt! Ilyesfajta tapasztalásokra is szüksége van időnként az embernek ahhoz, hogy a nehezebb akadályoknál tartani tudja magában a lelket!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlanul pénz állhat a házhoz, amely roppant nagy örömmel tölt el a hónap végéhez közeledve, eléggé le volt ugyanis merülve a bankszámlád. Igyekezz ezt az összeget okosan beosztani, ne kezdj féktelen költekezésbe, ahol semmi sem drága, próbálj egy kicsit tudatosan élni annak érdekében, hogy ne nullázódj le teljesen. Hidd el, mindenkinek vannak nehezebb hónapjai, amikor kicsit túlér önmaga azon a bizonyos takarón, arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ne váljon egyfajta ross szokássá a költekezés!

RÁK (június 22-július 22)

Ambivalens érzések kerítenek hatalmukba a hét utolsó napján, amikor egy rég nem látott ismerős veszi fel veled a kapcsolatot, akivel annak idején szinte lelkitársak voltatok, egy bagatell dolog miatt azonban sikerült összerúgnotok a port, azóta pedig abszolút nem kerestétek egymást. Benned gyakran felmerült ugyan a békülés gondolata, de sosem merted megtenni az első lépést, most azonban roppant hálás vagy azért, hogy a másik félben volt ennyi bátorság, hogy megkeressen. Egy jéghideg limonádé mellett borítsatok tehát fátylat a múltra és igyekezzetek tiszta lappal indulni, mindenféle tüskék nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján igyekszel csak a pihenésre összpontosítani, amikor valaki, számára eget rengető problémával keres fel, a megoldást pedig abszolút tőled várja. Hirtelen azt sem tudod, mit mondj az illetőnek, nem igazán voltál ugyanis felkészülve ekkora volumenű, világ megváltó eseményekre, épp ezért óvatosan érdemes állást foglalnod. Elvégre nem várhatja el tőled senki, hogy minden pillanatban felkészülten, teljesen felfegyverkezve állj arra várva, hogy mikor kell hadba lépni. Igyekezz diplomatikusan foglalmazva megértetni tehát az illetővel, hogy ezúttal sajnálod, de ezt a csatát egyedül kell megvívnia, te ugyanis nem vállalhatsz ilyenformán felelősséget semmiért. Amennyiben szorult belé egy kis lojalitás, akkor be fogja látni, hogy igazad van.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napja kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egy kicsit kiszállj a mókuskerékből, kiereszd a gőzt, hogy a barátaiddal kikapcsolódj végre az egész heti hajtás után. Ne gondolj tehát ma semmiképp a munkára, add át magad a nyári életérzésnek, menjetek le a vízpartra együtt, beszélgessetek nagyokat, egyetek-igyatok finomakat, engedd meg magadnak azt a luxusnak abszolút nem számító faktort, hogy pihensz, hogy élményeket gyűjtesz a számodra fontos emberek társaságában. Majd holnap ráérsz újra a taposómalomban őrölni, ma azonban legyen a kokapcsolódásé a szerep!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Időnként döbbenten állsz bizonyos emberek viselkedése előtt, egyszerűen nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, amelybe hoznak, egyúttal rendkívül felháborítónak is tartod, hogy valamilyen, általuk misztifikált erőt képviselve igyekeznek befolyásolni. Nem történik ez ma sem másképp, valaki olyasfajta viselkedést tanúsít egy bizonyos helyzetben, amely részedről abszolút elfogadhatatlan, amely olyannira távol áll a te értékrendedtől, hogy hirtelen nem tudod, hogy kiküldd-e a szavakat a szádon, amelyek eszedbe jutnak, ez esetben viszont nem tudsz garanciát vállalni, avagy inkább hátat fordíts és elsétálj a helyszínről. Valószínűleg az utóbbi bölcsebb döntés lehet, így legalább nem kell majd később magyarázkodnod. Vannak emberek, akiktől egyszerűen okosabb távol maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kivételes tehetségnek számítasz abban, hogy engedd magad mások által kötélen rángatni, pontosan tudja rólad mindenki, hogy úgy használhat ki, ahogy csak akar, te boldogan asszisztálsz hozzá. Ez azonban nem feltételnül visz előre, az általa szerzett népszerűség pedig nem igazán erény, hisz azért fordulnak hozzád túlnyomórészt az emberek, mert tudják, hogy te vagy az, akit a végsőkig ki lehet használni. A hét utolsó napján fájdalmas pofon által jön számodra a felismerés, hogy valójában eszközt jelentesz másoknak. Ne keseredj azonban el, hozz egy kemény döntést, húzz meg egy határvonalat és mutasd meg, hogy te nem a beidomított cirkuszi majom vagy, bizony neked is van emberi méltóságod, amit nem engedsz a továbbiakban eltaposni!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre az utolsó simításokat végezheted egy bizonyos ügyön, amelyet lezárva végre új kapukat nyithatsz meg az előtted álló héten. Roppant nagy megnyugvással tölt el a tudat, hogy a határidő lejárta előtt sikerül befejezned a dolgot, így nem kell aggodalmaskodnod a végeredményen sem. A nap további részében ejtőzz az árnyékban, nézd meg a legújabb filmet, amit régóta meg akartál már nézni, rendelj egy finom ebédet és használd ki, hogy végre semmifajta kötelezvénynek nem kell megfelelned. Szebben nem is alakulhatna ez a vasárnap!

BAK (december 22-január 20)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni, ezen kívül minden befejezetlen marad. Épp ezért kezeld az általad elkezdett dolgokat a maguk helyén és idejükben, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Literszámra izzadsz azért, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenkit boldoggá tegyél, amely mostanra már roppant fárasztóvá vált számodra. Amennyiben tehát egy pillanatra megállsz és kizárod a külvilágot, rájöhetsz, hogy az Élet bizony a legkevésbé sem erről szól. Nem a másoknak történő megfelelésről vagy arról, hogy bizonyos helyzetekben önmagadad méltóságát kizárva szolgáld a köz érdekeit. Hidd el, sokkal nagyobb hiteled lesz az emberek szemében, ha a személyiséged érvényesül és nem az, hogy mindig ott lihegsz valaki nyakán egy elismerő bólintásért vagy vállveregetésért!

HALAK (február 20-március 20)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett, akkor lehet, hogy másoknak is új utat mutathatsz. Törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!