Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 23.: a Nyilasok különleges napra számíthatnak, a Halaknak régi álmuk válhat valóra

Napi horoszkóp július 23.: a Nyilasok különleges napra számíthatnak, a Halaknak régi álmuk válhat valóra
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Számodra teljesen érthetetlen módon egy számodra fontos embernek egyszerűen hiába próbálod megmagyarázni, hogy a vesztébe rohan, gyakorlatilag lepereg róla minden veszélyforrás. Mivel ez téged roppant módon idegesít, ezért igyekszel minden energiáddal megóvni az illetőt a bajtól, minden percben felhívod a figyelmét a rá leselkedő veszélyekre, nagyon úgy tűnik azonban, hogy ez őt abszolút hidegen hagyja. Mivel neked ezt egy jelként kell felfognod, igyekezz kívülálló maradni, ne akarj mindenáron embereket megmenteni maguktól! Te csak magaddal foglalkozz és ne azzal, hogy hányan sorakoznak a szakadék szélén!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, elakadtál egy bizonyos helyzetben, épp ezért sürgősen szükséged van egy használható tanácsra olyasvalakitől, aki nem a levegőbe beszél, hanem járt már az általad megkezdett útvonalon. Mivel nincs nagyon vesztegetnivaló időd, épp ezért keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek mind a diszkréciójára, mint pedig a tapasztalatára számíthatsz. Kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a helyzet, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik jártak már ezen az akadálypályán és akkor nem eshet nagyobb bajod!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, végre kezdesz révbe érni, a végtelennek tűnő bizonytalanság után ugyanis olyan lehetőségeket kapsz, amelyek a fényt jelentik az alagút végén. Mindenképp érdemes megragadnod az Élet kínálta alkalmat, hisz neked sem az a célod, hogy hosszú ideig vesztegelj egyhelyben. Hidd el, ha minden puzzle-darab a helyére kerül, az hatalmas megnyugvással fog téged is eltölteni. Addig pedig fel ne add a küzdelmet!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapját igyekezz a pároddal elölteni, szánjátok ezt a napot egymásra, beszélgessetek, egyetek-igyatok, töltsetek minőségi időt együtt. Ugyan a rohanó és zsúfolt hétköznapokban nem mindig van lehetőségetek arra, hogy a külvilágot kizárva csak egymásra koncentráljatok, ez a nap azonban abszolút mértékben adott erre. Igyekezzetek egymásnak bizonyítani, hogy mennyire fontos egyikőtök a másiknak, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat, hisz hosszútávon csak így lehet működőképes a szerelmetek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan sokkal egyszerűbb folyamatra számítottál egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, mégis úgy tűnik, hogy komolyabb a célhoz vezető akadálypálya, az eddig jól bevált taktikáid ugyanis nem nagyon akarnak működni. Ne ess azonban kétségbe, hisz korántsem biztos, hogy esélyed sincs a sikerre, keress inkább valakit a környezetedben, akire tudod, hogy mindig számíthatsz és aki még soha nem hagyott cserben. Érdemes tőle tanácsot kérned, hisz azért mert elakadtál, még nem kell hagynod, hogy vesszen az egész. Ma semmi másra ne koncentrálj, csak a megoldásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elengedhetetlenül fontos számodra az, hogy minden apró lépéseddel kapcsolatban pozitív visszaigazolást kapj a környezetedtől, ez az ami minden körülmények között motivál. A hét utolsó napján is lehetőséget kapsz arra, hogy bizonyítsd a környezetednek, mennyire profin tudsz működni, ha arról van szó, hogy minőségi eredményt produkálj. Az elismerés ezúttal sem fog elmaradni, olyan pozitív véleményeket kaphatsz, amelyekre méltán lehetsz majd büszke. Arra azonban ügyelj, hogy ne a megfelelni akarás határozza meg a tetteidet, hanem az, hogy elsősorban te legyél elégedett!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A végtelennek tűnő munkafolyamat után a hét utolsó napján olyasfajta pozitív visszaigazolást kapsz végre, amely hatalmas lendületet ad ahhoz, hogy továbbmenj az úton, egyúttal egy fajta jel is lehet számodra, hogy érdemes időnként áldozatokat hozni a sikerért. A hét utolsó munkanapja a lehető legjobban alakult, abszolút van tehát okod az ünneplésre, hívd meg a barátaidat egy jó kis koktélra vagy keressetek egy olyan szórakozóhelyet, ahol mindenki hallja a saját és a másik hangját is, beszélgessetek, táncoljatok, töltsetek minőségi időt együtt, ünnepeljetek méltóképpen.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha hatalmas lendülettel, abszolút céltudatosan törted az utat a kitűzött célod felé, mégis valahol porszem került a gépezetbe, emiatt akadozik a folyamat és egyre távolabb kerül a siker. Frusztrációd abszolút érthető, hisz nem haladnak úgy a dolgok, ahogyan eltervezted, emiatt a siker is késleltetve van. Amennyiben azonban ennyit dolgoztál az ügyön, abban az esetben igyekezz megrázni magad és minden idegszáladdal odakoncentrálni, hisz csak így lehet esélyed arra, hogy valaha felszabadulj a nyomás alól. Amennyiben sikerül időben pontot tenni a dolog végére, használd ki az előtted álló hétvégét és kapcsolódj ki a számodra fontos emberekkel!

NYILAS (november 23-december 21)

A maj nap egészen különleges számodra, hisz olyasmi történik, amely rendkívül nagy boldogsággal tölt el és ez bizony nem mindenkinek adatik meg. Egész évben fáradhatatlanul dolgozol azért, hogy gondtalanul élhess, gyakorlatilag litereket izzadsz a sikerért, ma pedig olyasmi történik veled, amely szinte már álomszerű. Minden pillanatát használd ki ennek a napnak, ünnepelj, halmozod az élvezeteket és hagyj hátra minden nyomasztó dolgot, ez a nap ugyanis csak a boldogságodról szól! Úgy szép az élet, ahogy van!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, felesleges köröket futsz egy bizonyos személlyel a környezetedben, az illető ugyanis nem enged a huszonegyből. Mivel így abszolút egy meddő vitát folytattok, épp ezért nem érdemes a továbbiakban időt és energiát fektetned abba, hogy meggyőzd, engedd el tehát az egészet és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell mindig óceánokat átúsznod, időnként elég az is, ha három kar csapást teszel, ahelyett tehát hogy ilyesmikre fecséreld el az energiáidat, fektesd sokkal hasznosabb dolgokba!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában szereted magad kontrollálni az ügyeidet, nem igazán engeded, hogy bárki rajtad kívül vezető szerephez jusson a saját életedben. Ugyan bizonyos helyzetek időnként nem úgy sülnek el, ahogy előtte eltervezed őket, mégis nagyon nehezen ismered el, ha egy-egy kudarc neked köszönhető. Annak érdekében tehát, hogy könnyebb legyen az utad és kevesebb a kudarc, érdemes lenne tallonban tartanod egy hozzád közelálló személyt, akihez fordulhatsz, ha úgy adódik. Amennyiben van valaki, akinek a szava számodra is hitelt érdemlő, aki tapasztalt és nem csak a levegőbe beszél, érdemes hallgatnod rá, érdemes megfogadnod a tanácsait. Légy nyitottabb, hisz azzal még senki nem járt rosszul!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján végre lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmodat válthasd valóra, amely mások számára ugyan kissé extrémnek hangzik, neked mégis izgatja fantáziádat. Mivel a dolog rejt némi veszélyt is magában, ezért érdemes a legapróbb részletekig mindennel számolnod, mindenre felkészülnöd, hogy ne zöldfülűként ugorj fejest az extremitásba! Igyekezz megnyugtatni az érted aggódókat, hogy olyat úgysem csinálnál, ami jelentősen veszélyezteti a testi épségedet, végülis nem ment el a józan eszed, csupán csak kalandvágyó vagy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!