Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 23.: a Bikák nagy teherrel küzdenek, a Mérlegek komoly érzelmeket táplálnak valaki iránt

Napi horoszkóp július 23.: a Bikák nagy teherrel küzdenek, a Mérlegek komoly érzelmeket táplálnak valaki iránt
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP július 23.

KOS (március 21-április 20)

A többiekkel ellentétben te más szemszögből is tudod figyelni a dolgokat, így olyan apró részleteket látsz meg, amelyeket a többiek nem vesznek észre. Használd ki ezt a képességedet, és próbáld elmagyarázni a többieknek is, hogy az általad helyesnek vélt úton juthattok el a legkönnyebben a dolgok végére. A kollégáid végül bizonyosan hálásak lesznek neked azért, mert segítettél megoldani egy helyzetet.

BIKA (április 21-május 21)

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, amit nem nagyon szerettél volna vállalni, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá!

IKREK (május 22-június 21)

Nem érdemes feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülnöd, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj az áskálódókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor elveszett ember leszel. Hallottál te már olyan farkasról, aki nem tud aludni, mert a nyáj rossz véleménnyel van róla?! Na ugye!

RÁK (június 22-július 22)

Nyakig vagy valamiben, emiatt elkerüli a figyelmedet egy olyan lehetőség, amit érdemes lett volna megragadnod. Ne legyél csalódott, lesz még hasonló alkalom, amivel élhetsz. Csak járj nyitott szemmel, próbáld megosztani a figyelmedet, és legyél jó időben jó helyen. Ehhez azonban mindenképp kell némi talpraesettség és szemfülesség. A lényeg, hogy mindig bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy vágj bele az előtted álló feladatba, hogy tisztában vagy a képességeiddel és összeállt a fejedben egy terv, amelyet követve hibátlanul eleget tudsz tenni a kihívásnak. Amennyiben mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni bírkózni a dologgal. Tisztában vagy a saját képességeiddel, s nem is lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázod a kisujjadból.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezded elveszíteni a türelmed azzal kapcsolatban, amin már elég régóta dolgozol, az eredmény azonban egyelőre nem mutatkozik. Így már jóval túlvagy a tűréshatárodon, mégis nagyobb sebességre kapcsolsz. Nem biztos azonban, hogy az eszeveszett rohanás a jó megoldás, mert könnyen hiba csúszhat a számításodba. Ha nem koncentrálsz, hibát hibára halmozol majd, és így akaratodon kívül ugyan, de az eredményt is késlelteted. Vedd elő a tartalékaidat és legyen benned kellő kitartás! Türelem rózsát terem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakihez komoly érzelmek fűznek, mindent megteszel annak érdekében, hogy tettekkel bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, amennyiben pedig üres kapura lövöldözöl, az egy idő után nem fog túlzottan motiválni. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akaratodon kívül kellemetlen helyzetbe kerülsz, amely eléggé idegesít. Megpróbálod kimagyarázni magad, de ebben az esetben ez mit sem segít. Igyekezz bizonyítani, hogy nem rajtad múlt a dolog, nem te tehetsz a kedvezőtlen fordulatról; ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz persze, ha a tetteid beszélnek helyetted!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben elég gyorsan változnak a dolgok körülötted, ami kissé megijeszt, de azzal is pontosan tisztában vagy, hogy túl régen álldoglász már egyhelyben, épp ideje felkavarni az állóvizet. Ne félj a változástól, felejts el minden olyan körülményt, ami nem az épülésedet és az előrehaladásodat szolgálják. Húzd fel a bakancsodat és indulj neki az útnak, mert izgalmas élmények várnak!

BAK (december 22-január 20)

Bármi történik, te csupán egyetlen dologra koncentrálj: csak saját magadnak tartozol elszámolnivalóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeidet. Nem kell belemenned akaratodon kívül semmibe, ha megpróbálnak belekeverni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Most érzed azt, hogy azon az ösvényen jársz, amelynek a végén vár a sok elismerés, a siker, a csillogás. Amennyiben ennyire biztos vagy magadban, a kreativitásodban és a tehetségedben, adj bele apait-anyait, mert annál nagyobb durranás lesz, amikor a célba érsz. Ne hagyd magad eltéríteni, mert bizonyára akadnak majd a környezetedben olyanok, akik irigységből mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy visszahúzzanak.

HALAK (február 20-március 20)

Érzed, hogy folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében rendkívül lelassulsz, nem nagyon marad erőd végigfutni a távot. Próbálj irányt változtatni, mert ha így folytatod, még azelőtt merülsz ki teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben szükséged lesz az energiáidra.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!