Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 22.: a Rákok pontot tehetnek egy végeláthatatlannak tűnő ügy végére, az Oroszlánok konfliktushelyzetbe keveredhetnek

Napi horoszkóp július 22.: a Rákok pontot tehetnek egy végeláthatatlannak tűnő ügy végére, az Oroszlánok konfliktushelyzetbe keveredhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan eddig egyetlen alkalommal sem jártál sikerrel egy bizonyos ügy kapcsán, mégis újra és újra nekifutsz a dolognak, egyszerűen nem akarod ugyanis feladni azt, hogy sikert kovácsolj, gyakorlatilag a semmiből. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra végiggondolod, miképp lehet véget vetni a feleslegesen futott köröknek, ahol olyan hasznos energiákat pazarolsz el, amelyek máshol sokkal jobban lehetnének felhasználhatóak, abban az esetben nagyobb esélyed lesz arra, hogy sikerrel abszolváld az egészet. Tarts ki, ha már eddig eljutottál, akkor igyekezz megtartani azt a fajta hozzáállást, ami a siker elengedhetetlen hozzávalója!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben a hét utolsó munkanapján, egyelőre azonban nem akad senki, aki megszorítaná a kezed és kivezetne a bozótosból. Mivel az a felállás, hogy magadra maradtál, épp ezért igyekezz kihozni a dologból a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, legalább a lelkiismereted tiszta marad!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta ügyek foglalkoztatnak, amelyektől mindenki szerint jobban tennéd, ha távol maradnál, nem lehetsz ugyanis biztos abban, hogy nem sodorna bajba az, ha mélyebbre ásnád magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapja a határidő arra, hogy egy fontos projektet befejezz, emiatt eléggé kétségbe vagy esve, nem igazán tudod, mitévő legyél, hogyan lassítsd a folyamatot annak érdekében, hogy minden apró részletre jusson időd. Először is ha a prioritási sorrended legtetejére helyezed az ügyet, abban az esetben kiküszöbölheted azt, hogy elvessz a bozótosban, másodsorban pedig ne hagyd semmiféle más programra elcsábítani magad, egészen addig, amíg tökéletesnek nem látod az eredményt. Akkor ugorj fejest a hétvégébe, ha úgy érzed, mindent megtettél a sikerért és pont került a dolog végére!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján ugyan nem terveztél konfliktushelyzetben keveredni, azonban mégis heves vitába keveredhetsz valakivel, aki számodra abszolút felháborító módon másokkal szövetkezik a hátad mögött. Azonnal avatkozz közbe, mielőtt olyasféle kalamajkát okoz az illető, amelyre abszolút nincsen szükséged. Keresd fel, zárj ki mindenki mást a dologból és várj szemtől szemben várj magyarázatot tőle. Nem kell semmit eltűrnöd, ami a te érdekeiddel abszolút ellentétes, ne hagyd, hogy bárki aláássa az emberi méltóságodat, igenis állj ki magadért! Egyszer, s mindenkorra mutasd meg, milyen fából faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Példaértékű gesztussal kedveskedsz ma valakinek, akiről tudod, hogy szüksége van rá, ami roppant jól esik az illetőnek. Kivételes érzékkel rendelkezel azt illetően, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, így mindig jókor érkezel. Büszke lehetsz magadra, hisz mások boldogsága és lelki egyensúlya mindig fontos számodra, mindemellett azonban ne feledkezz meg önmagadról sem, hiszen te is törődést érdemelsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében gyakran túlvállalod magad, ezenkívül pedig se szeri, se száma azoknak az embereknek, akik csupán kihasználni szeretnének. Mivel egyre fojtogatóbb érzés az, hogy nem jut időd a saját életedre, hisz mindig mások érdekeit szolgálod, épp ezért ideje a sarkadra állnod és lejjebb faragnod ebből a fajta kihasználásból. Tanulj meg nemet mondani és arra fókuszálj, hogy a saját utadat járd sikerrel, mások pedig majd megbirkóznak maguk az Élet által dobott feladványokkal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egészen fura módon valaki abszolút ignorálva a tényt, hogy a te szavad is mérvadó lehet egy bizonyos ügyben, hoz egy olyasfajta döntést a fejed felett, amely a te további sorsodat is komolyan befolyásolhatja. Érthető módon tehát rendkívül felháborítónak tartod ezt a fajta önzőséget, amellyel nem csak a tekintélyed ássa alá, de a hitelességed is elvész. Épp ezért mindenképp hozd az illető tudtára, hogy legközelebb ne akarjon kihagyni az ilyesfajta döntéshozatalból, ellenkező esetben te is tudsz olyasmit tenni, aminek ő nem örülne. Ne hagyd magad elnyomni!

NYILAS (november 23-december 21)

Kisebb kalamajkába kerülsz anyagi szempontból, nagyobb kiadás ugyanis az, ami terheli a bankszámládat a hónap végéhez közeledve. Borzasztóan kétségbe ejtőnek találod a helyzetedet, egyszerűen nem érted, hogyan remeghetett meg az egzisztenciális helyzeted, hisz érzésed szerint tudatosan éled az életed, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is. Ne ess azonban kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz tehát úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is egyfajta tanítás az élettől!

BAK (december 22-január 20)

Az az érzésed a hét utolsó munkanapján, hogy bármit teszel, akárhogy sürgeted a folyamatban lévő ügyeidet, egyszerűen olyan, mintha hátrafelé haladnál. Iszonyúan bosszant az, hogy amint egyet előre lépsz, rögtön kettőt hátra is, ennek szeretnél érthető módon mindenképp a hétvége előtt véget vetni. Gondold tehát végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bárhogyan hátráltasson. Meglátod, sokkal könnyebben tudsz majd haladni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapja a tanulás jegyében tekik, valaki ugyanis hasznos tapasztalatait osztja meg veled, mellyel sokkal könnyebbé válhat a te utad is a jövőben. Borzasztóan hálás vagy az illetőnek, hogy ilyesfajta önzetlenséggel áll hozzád, hogy hajlandó venni a fáradtságot arra, hogy jótékony céllal okítson. Igyekezz viszonozni a gesztust valamilyen formában, hisz fontos, hogy ezek a dolgok kölcsönösek legyenek, ezáltal épülhessen a Világ. Jobban nem is indulhatna a hétvége, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján nem elég, hogy a rekkenő hőségben a szokásosnál jóval fontosabb ügyeken kell dolgoznod, valaki még befolyásolni is próbál, hogy miképp kellene cselekedned, melyik lábadat melyik után kellene tenned. Emiatt borzasztón frusztrált vagy és annak érdekében, hogy ne bántsd meg az illetőt, gyakorlatilag futva menekülsz előle, ám valahogy nem tudod lerázni. Mivel minden hasznos energiádat mégsem pazarolhatod el erre, épp ezért igyekezz beleállni a dologba és határozottan, ugyanakkor némi diplomáciát gyakorolva elmondani az illetőnek, hogy ugyan nagyra értékeled az igyekezetét, nem szorulsz semmiféle mankóra vagy bármi olyan segítségre, amelyet nem kértél. Amennyiben nem vagy arrogáns, abban az esetben nagyobb eséllyel érsz célt a mondanivalóddal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!