Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 22.: a Kosok számára megcsillan a siker lehetősége, a Rákokra különleges nap vár

Napi horoszkóp július 22.: a Kosok számára megcsillan a siker lehetősége, a Rákokra különleges nap vár
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

Még sosem láttunk ennyit Rúzsa Magdi hármas ikreinek arcából: hihetetlen, mennyire megnőttek!

Rúzsa Magdi mindig gondosan ügyel arra, hogy gyermekeiből alig mutasson valamit.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan a siker lehetősége is, bár az elején meglehetősen szkeptikus voltál, s nem igazán hittél abban, hogy bármilyen eredményt is el fogsz érni, ez most mégis elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenni a megkezdett úton, hogy érdemes kitartóan küzdeni, s akkor elérheted a kitűzött célt. De semmiképpen ne kapkodj, gondold át a helyzetet és haladj megfontoltan, hiszen nem hajt a tatár, te pedig nem szeretnél hasra esni. Ha az eddigiek szerint teszed a dolgod, nem okozhat gondot a győzelem megszerzése sem!

BIKA (április 21-május 20)

Elég magabiztosnak érzed magad, s azt gondolod, könnyedén képes vagy elvégezni egy rád bízott feladatot. Ám ne vedd félvállról a dolgot, mert ha lankad a figyelmed, olyan hibát követhetsz el, ami eleve meghatározza az eredményt is. Ha melléfogtál, gyorsan igyekezz korrigálni, mielőtt felelősségre vonnának emiatt, s a baklövésed a többiekre is hatással lehetne. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is biztos vagy a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod, hiszen ha idő előtt engeded el a kormányt és hátradőlsz, abból sok jó nem jöhet ki!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan álláspontot képviselsz, ami már az első pillanatban kiváltja a többiek rosszallását, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban, hogy hol a határ, és még időben parancsolj megálljt magadnak, mert ha ennyire rugalmasan viszonyulsz az általánosan elfogadott normákhoz, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a magad érdekében is érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon felülemelkedni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár a hét első napjára ébredsz, ez mégis egy különleges nap számodra. Épp ezért ne engedd magad elsodorni az eseményekkel, éld meg nyugodtan minden pillanatát, vedd körbe magad olyan emberekkel, akik fontosak számodra és akiknek te is sokat jelentesz. Csináljatok együtt olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek és lelkileg feltöltenek, hisz mégsem adatik meg minden nap, hogy csak a saját boldogságodra koncentrálhass. Ma nem számít a diétád, egyél finomakat, ne sajnáld magadtól az endorfint, kapcsolódj ki, mert az Élet úgy szép, ahogy van! Ne aggódj, holnap is lesz nap, majd akkor ráérsz foglalkozni az elintéznivaló ügyekkel, ma viszont csak te vagy a fontos! Sok boldogságot a mai napra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezded feladni a reményt, hogy megvalósulhat egy régóta dédelgetett álom. Annak ellenére ugyanis, hogy hosszú ideje heroikus küzdelmet folytatsz, az eredmény eddig sajnos elmaradt, s nem is látod a célt. Mivel minden energiádat és idődet felemészti ez a dolog, nem nagyon találsz már motivációt, ami újabb lendületet adna. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre rövid időre ezt az ügyet és próbáld elterelni a figyelmedet. Gyűjts energiát, inspirálódj, mert ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kellő kitartás és akaraterő!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kicsit soknak érzed a jelen pillanatban rád nehezedő terheket, amelyek túlnyomó része abból adódik, hogy sok mindent vállalsz el, sokszor a határaidat bőven túl lépve. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hogy a minőséget érdemes-e a mennyiség rovására beáldozni vagy inkább annyi feladatot vállalsz, amelyet gond nélkül el tudsz úgy végezni, hogy az ne okozzon fejfájást. Hidd el, nem érdemes feláldoznod magad annak oltárán, hogy a Világ terhét magadra veszed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, amelyből csak a szerencsének köszönhetően kevereredsz ki baj nélkül. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora mázlid lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe esel, ahonnan nem egyszerű kimászni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, hogy egy dolog milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned – vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján, mikor még fél lábbal a vízparton fekszel, a nyakadba szakad egy sor feladat, s ez olyan felelősséggel jár, amire egyszerűen nem volt lehetőséged felkészülni. Ne ess kétségbe, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet és azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy tervet, állíts fel prioritási sorrendet, és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Semmiképpen ne rohanj ész nélkül, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és akkor egy jó nagyot nagyot fogsz esni, hogy majd aztán kezdhess mindent elölről. Tekints kihívásként a helyzetre és ha sikerrel jársz, nagyon elégedett leszel magaddal! Ennél jobb ébresztő nem is kellett, hogy visszarázódj a hétköznapokba, nem igaz?!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy eddig ismeretlen dolgokat próbálj ki, s olyan úton indulj el, amelyen korábban még soha nem jártál. Légy azonban óvatos, és bármibe csak akkor vágj bele, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, s nem kockáztatod azt, hogy mindent el is veszíthetsz. Ugyanakkor tudomásul kell venned, hogy aki nem mer, az nyerni sem fog. A döntés a tiéd, de ha új élményekkel akarsz gazdagodni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

BAK (december 22-január 20)

Amikor már úgy érzed, fogytán vagy a lelki és fizikai erődnek, olyan apróságok lendíthetnek előre, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nemsokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztülmész, és akkor újra felhőtlenebbül élheted a mindennapokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlságosan sikerorientált vagy, ezért annyira görcsösen futsz az eredmény után, hogy közben észre sem veszel semmit. Ha azonban lassítasz, figyelsz a részletekre, s persze gondolkodsz is egy kicsit, meg fogod látni, hogy sokkal könnyebb dolgot lesz. Hidd el, nem érdemes ész nélkül kapkodni, mert abból semmi jó nem sül ki. Sikerre csak akkor viheted a dolgot, ha felnősz a feladathoz, s ha kellő intelligenciával és némi lazasággal kezeled a helyzetet. Ha így teszel, még a világ legyőzésére is képes lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban rendkívül idegesít valami, de igazából magad sem tudod, hogy mi a bajod vele. Ha nem tudsz egyedül zöldágra vergődni, inkább beszélj róla egy jó baráttal, avasd be őt és kérj tanácsot, mit is kellene kezdened ezzel a helyzettel. Szóval nem kell megfutamodni, mert biztosan van valamilyen megoldás, bár lehet, hogy az ahhoz vezető utat nem te fogod megtalálni. Így érdemes lesz megfontolni az ismerősödtől kapott tanácsot, de azt csak akkor fogadd meg, ha a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Kép

3 egyszerű hálószobai tipp az alvásproblémákra

Rosszul alszol az utóbbi időben, de nem tudod, hogy miért? Fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan jobban tudsz pihenni, mint eddig bármikor.

Kép

Áprilisi shoppinglista: 10 darab, ami szinte kötelező minden stílusos nőnek a hónapban

Segítünk kicsit eligazodni a tavaszi választék között és megmutatjuk, hogy áprilisban mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!