Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 20.: a Nyilasoknak több türelemre van szükségük, a Vízöntőkre különleges randi vár

Napi horoszkóp július 20.: a Nyilasoknak több türelemre van szükségük, a Vízöntőkre különleges randi vár

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Valaki azért keres fel a hét közepén, hogy segítséget kérjen tőled, mégpedig a kissé kellemetlen fajtából. Mivel azonban neked már az első pillanatban nagyon nincs ínyedre a dolog, épp ezért ne akard egy másodpercig sem áltatni az illetőt azzal, hogy szívesen állsz a rendelkezésére. Ne árulj zsákbamacskát, egyszerűen mondd, hogy ez nem a te szakterületed, mégpedig azelőtt, mielőtt az illető beleéli magát a dologba, hogy végre valaki kihúzza a slamasztikából. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz szinte senki nem vállalna el olyasmit, ami miatt ő, maga is bajba kerülhet! Kizárólag addig takarózz, amíg a paplanod ér!

BIKA (április 21-május 20)

Nem gondoltad volna, de a hét közepén olyasfajta tapasztalattal gazdagodhatsz, amelyre abszolút nem voltál felkészülve. Hálás vagy azért, hogy az Élet jótékonyan próbál terelgetni az úton, ám ahhoz te is elengedhetetlenül szükséges vagy, hogy észleld a jeleket. A mai nap is azt bizonyítja, hogy érdemes nyitott szemmel járnod, hisz másképp nem megy a tapasztalatszerzés sem. Használd ki a ezt a napot és tanulj, okulj, sajátíts el mindent, amivel sikeresebbé válhatsz!

IKREK (május 21-június 21)

Általában a szabálykövetés híve vagy, még arra is kínosan ügyelsz, hogy a legapróbb részletekig megrágj egy dolgot annak érdekében, nehogy bajba kerülj miatta. Ennek köszönhetően a kockázatvállalás nem igazán a te profilod, jobb’ szeretsz a biztonsági zónában láthatatlanul ellavírozni. Mivel azonban titkon mégis vágysz az izgalomra, épp ezért érdemes kisebb kalandokra vállalkozni, nem kell rögtön az évszázad expedíciójára elindulni. Hidd el, az adrenalin az, ami előrébb tud lökni a rögösebb utakon! Legyél bevállalósabb a pozitív élmények érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ideje motoszkál a fejedben az érzés, hogy a jelenlegi párkapcsolatod elég egyoldalúnak mondható, hisz a partnered valahogy természetes jelenségként éli meg azt, hogy te mindent megteszel azért, hogy a szerelem lángja megállás nélkül égjen, ő pedig hátradőlve, teljes nyugalomban szemléli a folyamatot. Mivel ez neked rendkívül nagy teher, hisz nem érzed a viszonzást semmilyen szempontból, épp ezért eljött a pillanat, hogy leüljetek és őszintén beszéljetek a közös jövőről, hisz te is pontosan tudod, hogy ez így nem mehet tovább. Amennyiben fontos vagy a párodnak, abban az esetben eljut hozzá a mondanivalód, mellyel lekerül egyfajta teher a válladról, ám ha falakba ütközöl, mindenképp mérlegeld, hogy érdemes-e az idődet vesztegetned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben kiaknáztál minden lehetőséget, épp ezért másfelé vennéd az irányt, azt azonban beláthatod, hogy igen nagy kockázatot vállalsz. Mielőtt tehát fejest ugranál a semmi közepébe, érdemes egy olyan személy tanácsát kérned, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, megjárt egy, s más útvonalat, így hiteles véleménnyel szolgálhat. Hidd el, időnként jobban teszed, ha nem rontasz ajtóstól a házba, sokkal inkább végigzongorázod azt, hogy mit is vállalsz pontosan, hol vannak az akadályok és mit veszíthetsz. Nem mindegy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közeli hozzátartozóid közül valaki bajba kerül, te pedig lehetetlent nem ismerve rohansz a segítségére. Nemes dolog az, hogy kiállsz a számodra fontos emberekért, a józan ész használata azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy visszahúzd a szakadékból. Gondold tehát végig azt, hogy miként tudnál a leghatékonyabban segíteni, hisz egyelőre egyetlen fakarddal a kezedben rohannál le egy egész várost. Érdemes mindenképp segítséget toboroznod és olyasfajta mankót nyújtani, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod az illető problémáját! Ne rohanj vakon a szakadéknak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napra készítettél ugyan egy menetrendet, a felettesed azonban fittyet hány az egészre és olyasmivel bíz meg, ami nem várhat. Elég érzékenyen érint a nyakadba zúdított feladatsor, ám be kell látnod, hogy bármennyire is tiltakozol, nincs választási lehetőséged, hisz nem egy eldöntendő kérdést tettek fel, hanem egy elvégzendő küldetést kaptál. Végy tehát egy nagy levegőt, hagyd hátra a negatív gondolatokat és egy hatalmas lendülettel indulj neki a dolognak. Ha elég hatékonyan dolgozol, még az is lehet, hogy csobbanhatsz is egyet a medencében délután, ebben a nagy kánikulában! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki jótékony gondoskodással óvja minden lépésed, melynek köszönhetően gyakorlatilag egyetlen önálló lépést sem enged megtenni anélkül, hogy felülírná azt. Rendkívül kellemetlen számodra, hogy miként parancsolj megálljt anélkül, hogy megbántanád az illetőt, így azonban egyfajta béklyóban érzed magad. Amennyiben tehát meg szeretnéd őrizni a szuverenitásodat, őszintén el kell mondanod, hogy ugyan nagyra értékeled ezt a fajta törődést, ám a túlféltés megakadályoz abban, hogy viszonylag önálló életet élj. Ha valóban ennyire fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalódat, te pedig végre felszabadulhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Kezdesz türelmetlenné válni egy bizonyos ügyben, egyszerűen unod azt, hogy tyúklépésben haladsz előre, épp ezért legszívesebben nagyobb lendületet vennél és ugranál egyet a célvonal felé. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznál, érdemes mindenképp megvizsgálnod a dolgot kicsit alaposabban, vajon mi az oka annak, hogy gyakorlatilag egyhelyben vesztegelsz. Könnyen lehet, hogy megvan a miértje a lassabb tempónak, amelyet ha sürgetni próbálsz, visszájára fordulhat. Légy tehát türelmesebb, ne akard egyetlen nap alatt teljesíteni a távot, hidd el, fogod te még a győzelmet ünnepelni!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, aki olyannyira a kezedbe helyezi a sorsát, hogy azt gondolja, bármit tesz, bármilyen súlyú is a problémája, te leszel az a személy, aki biztosan elsimítja majd, aki mindent megold és mindentől megmenti őt. Téged azonban roppant módon zavar ez a fajta kihasználás, emiatt minden alkalommal elhatározod, hogy elengeded az illetőt és többet nem veszed a hátadra. Ám akárhányszor megjelenik, te mindig megsajnálod és kirántod a gödörből, majd azon rágódsz, hogy már megint nem tudtál nemet mondani. Érdemes tehát elgondolkodnod ezen, hisz ez mégiscsak egyfajta kizsákmányolás, amelynek te vagy az áldozata. Amennyiben nem szeretnéd a továbbiakban ezeket a terheket magaddal cipelni, mondj nemet. Lásd be, hogy a saját életedet nehezíted, ha olyen terhekkel élsz, amelyekből abszolút nem jut neked semmifajta pozitívum!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepe olyan randit tartogat számodra, amellyel végre szintet léphetsz a kialakulófélben lévő kapcsolatotodban. Rendkívül boldoggá tesz az, hogy jól alakulnak a dolgaid, ám mielőtt kihajózol a szerelemjárattal, érdemes tisztáznod a kettőtök kapcsolatát annak érdekében, hogy később ne érhessen meglepetés. Részedről ugyan nincsenek kérdések, ám azt nem tudhatod, hogy a másik fél is hasonlókeppen érez-e irántad. Az esetleges csalódást megelőzendő játsszatok tehát nyílt lapokkal!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos döntést kell ma meghoznod a hét közepén, amelyet ajánlott alaposan átrágnod, mielőtt állást foglalsz. A barátaid csábítanak ugyan egy közös medencézésre munka után, amelyben szíved szerint részt is vennél, ám valahol ott duruzsol a bogár a füledben, hogy neked ma a józan eszedre kell hallgatnod. Amennyiben letudtál minden kötelező feladatot, abban az esetben fuss neki a dolognak, sorakoztass fel minden ellene- és mellette szóló érvet, majd mondd ki, amit már régen kikellett volna és zárd be ezt az ajtót. Csak előre nézz, hisz hátrafelé menetben mégsem élheted az életedet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!