Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp július 2.: a Rákok izgalmas titkot szeretnének megfejteni, az Oroszlánoknak pihenésre van szükségük

Napi horoszkóp július 2.: a Rákok izgalmas titkot szeretnének megfejteni, az Oroszlánoknak pihenésre van szükségük

október 22

kos 03.21 - 04.19

Kissé igazságtalanul ítélsz meg egy helyzetet, aminek a...

bika 04.20 - 05.20

Mértani pontossággal számítottad ki a mai napot, olyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Valami, amiért ilyen sokáig küzdöttél, mégsem hozza az...

rák 06.22 - 07.22

Régóta dolgozol egy bizonyos problémán, akárhogy csűröd-csavarod azonban...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túl magasra tetted a mércét magaddal szemben, emiatt...

szűz 08.23 - 09.22

A mai napon végre megfelelő alkalom kínálkozik arra,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis azt...

skorpió 10.23 - 11.21

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy olyasmiben is...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

bak 12.22 - 01.19

Valakitől sokat reméltél, de a vártnál rosszabbul teljesítette...

vízöntő 01.20 - 02.18

Komoly kihívás előtt állsz, amely igalommal tölt el,...

halak 02.19 - 03.20

Mindig az volt az életedben az elsődleges és...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Számodra fontos ügyben vesznek váratlanul meredek fordulatot az események, abszolút megrémítve téged, hisz egy pillanatra azt sem tudod, miként érdemes cselekedned ahhoz, hogy megelőzd a zuhanást és a becsapódást. Mielőtt azonban végleg feladnád és nyúlcipőt húznál, állj meg egy pillanatra, végy három mély levegőt és lásd be, kétségbeeséssel sehová nem fog jutni. Épp ezért szedd össze magad és gondolkodj megoldás centrikusan, hisz a Semmibe való rohanás nem vezet sehova. Na látod, nem is olyan bonyolult az egyenlet!

BIKA (április 21-május 20)

Tüskés hangulatban talál meg valaki, akit akarva-akaratlanul bántasz meg. Mivel nem állt szándékodban rálépni valakinek a tyúkszemére mindenféle különösebben nyomos indok nélkül, épp ezért jobb, ha mihamarabb elnézést kérsz, hisz csak az indulat vezérelt. Igyekezz kontrollálni a benned lévő feszültséget annak érdekében, hogy ne kreálj kellemetlen helyzeteket magad körül. Amennyiben robbanás közeli állapotban vagy, jobban teszed, ha elvonulsz a világ elől és a belső békédet keresed.

IKREK (május 21-június 21)

Ebben a pillanatban sok ugyan benned a kérdőjel, ingoványosnak érzed a talajt, nem tudod melyik lábad melyik után érdemes tenned ahhoz, hogy a kitűzött célt a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és kéretlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan eredményes légy. Hallgass rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszédet, így mindenképp hasznodra fog válni, ha elfogadot a jó tanácsot. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kitől és mire számíthatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, ám nem tartod bölcs döntésnek, ha lerohanod és rákérdezel. Emiatt elkezdesz puhatolózni és virágnyelven informálódni a részletekről, ami azonban nagyon hamar feltűnik az illetőnek. Jobban teszed tehát, ha egyenesen rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz sem! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, hiába próbálsz előrébb jutni, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz tovább menni. Semmi baj nincs azzal, ha időnként te is megpihensz, hiszen nem lehet úgy teljesíteni a távot, hogy közben nem gyűjtesz energiát. Épp ezért eljött az idő, amikor egy rövid időre le kell tenned a terheid ahhoz, hogy összeszedd magad, ennek érdekében pedig ne vállalj olyasmit, ami nagyobb energiádba kerülne. Ma csak a pihenéssel foglalkozz, holnap pedig ráérsz ismét útra kelni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged mások bizalmatlansága ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleményt alkotva nem fogják helyetted megoldani a problémát. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nehéznek bizonyul számodra, az első lépéseknél ugyanis rögtön kiderül, hogy nem-igen tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, ha valamihez nem értesz, egész nyugodtan kérj segítséget nálad tapasztaltabb ismerősöktől, hisz így tudod te is megtanulni a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyekhez fordulj azonban, akik nem zsákbamacskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Hidd el, idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

NYILAS (november 23-december 21)

Spirituális szempontból érdekes és tanulságos napra számíthatsz, hisz olyan élményben lehet ma részed, amely hosszútávú élményt okozhat. Általában véve földhöz ragadt ember vagy, előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, ez az eset azonban eléggé elgondolkodtat. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, mélyebben el kell méláznod a dolgokon, vajon miért épp veled történt ilyesmi. Minden tanulságával együtt azonban igen kivételes élmény lehet.

BAK (december 22-január 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon olyan irányba tart-e az életed, amelyet megálmodtál annak idején. Hiányérzeted van ugyanis, nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő helyen vagy a jelenlegi életedben. Akárhogyan is gondolkodsz, nem vagy biztos abban sem, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha nem mozdulsz, ám eddig túl nagy volt a félsz benned ahhoz, hogy változtatni merj. Most azonban eljött az idő, hogy megtedd a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy boldogabb legyél, hogy elégedetté válj, hisz boldogtalanul és elégedetlenül nem élheted mégsem le az életed! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napodat és tartja benned a lelket. Ne engedd, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azon dolgozott, hogy boldog legyél, ez pedig mindent felülír számodra.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, akárhogy próbálsz a közvetlen környezetedben elmagyarázni valamit, egyszerűen a széllel szemben futsz, nem hajlandóak ugyanis elfogadni a te álláspontodat, ami azonban számodra igazán fontos lenne. Mivel egy ideje küzdesz az elemekkel, eljött az a pont, amikor be kell látnod, hogy sokkal előrébb jutsz, ha nem arra pazarolod az energiáidat, hogy mások elfogadják és megértsék azt, amit te képviselsz, ehelyett el kellene indulnod végre és nem azzal törődnöd, mit szól majd hozzá az a sok ember, aki körülvesz. Hidd el, hosszútávon sokkal nagyobb hasznod lesz belőle, mint gondolnád!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 22

kos 03.21 - 04.19

Váratlan helyzet adódik a mai napon, amit mihamarabb...

bika 04.20 - 05.20

A hét utolsó munkanapján szükséged lesz a problémamegoldó...

ikrek 05.21 - 06.21

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed,...

rák 06.22 - 07.22

Maximalista ember vagy, ezért a végsőkig küzdesz azért,...

oroszlán 07.23 - 08.22

A közvetlen környezetedben van valaki, aki őrangyalként áll...

szűz 08.23 - 09.22

Valaminek a végéhez közeledsz, amin régóta dolgozol. Épp...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyan fába vágtad a fejszéd, amit az eddigieknél...

skorpió 10.23 - 11.21

Egészen idáig titkoltad mindenki előtt a nagy bejelentést,...

nyilas 11.22 - 12.21

Kellemetlen szituáció adódik, amiben te is nyakig benne...

bak 12.22 - 01.19

Nagyon intenzíven dolgozol, semmi nem hagy kizökkenteni a...

vízöntő 01.20 - 02.18

Rendkívüli módon zavar egy bizonyos ügy, de bizonytalan...

halak 02.19 - 03.20

A hét második felére annyira túlvállaltad magad, hogy...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

5 csizma-ruha kombináció, ami mindig, mindenhol megállja a helyét

Nem csak az számít, hogy milyen ruhát kapsz magadra; a hozzá választott csizma ugyanis a teljes összképet megváltoztathatja!

Kép

Vannak köztük pofonegyszerűek is! Halloween-jelmezek, ahol kötelező a színes haj

Van kedved egy kicsit rosszalkodni, beöltözni Halloweenkor, de pók vagy boszijelmez helyett valami színesebbre vágysz? Mutatunk pár szuper, kreatív ötletet!

Kép

Vásárolj tudatosan és válj egyedivé - #vegyélhazait termékek most kedvezményesen az őszi megújuláshoz

Egy kis őszi megújulásra vágysz? A #vegyélhazait márkáival most megtehetedet! Szemezgess belőlük, és gyűjtsd be a kedvezményes kuponokat a megújult ShoppieGo-ban!

Kép

Egy egyszerű trükk, amivel megvédheted az adataidat az online térben

Sajnos egyre gyakoribbak a különféle visszaélések!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem