Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 19.: az Oroszlánok előtt nagy kihívás körvonalazódik, a Halak komoly leckét kaphatnak valakitől

Napi horoszkóp július 19.: az Oroszlánok előtt nagy kihívás körvonalazódik, a Halak komoly leckét kaphatnak valakitől
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, aki nagyon közel áll hozzád érzelmileg, tanácsért keres fel, amellyel váratlanul hatalmas felelősséget tesz a válladra. Az illető ugyanis azt várja el tőled minden szemrebbenés nélkül, hogy vállald fel azt, ha ő hibázik a te tanácsodból fakadóan. Gyorsan tisztázd tehát helyzetet és hozd határozottan a tudtára, hogy ez nem az a játék, ahol az ő taktikája szerint játszotok, egyúttal mondd el neki, hogy elég nagy csalódás számodra az, hogy ilyenformán szeretne kihasználni, többet néztél volna ki belőle. Amennyiben fontos vagy számára, még van esély, hogy észbe kapjon, te pedig ezek után teljes természetességgel mondhatsz nemet neki!

BIKA (április 21-május 20)

Nincs igazán ínyedre a helyzet, amelybe belekerültél, azt is tudod azonban, hogy nem nagyon van más választásod, mint megoldani annak ellenére is, hogy nem ez volt életed álma. Ne vesztegesd tehát az idődet azzal, hogy az igazságot keresed, azzal ugyanis értékes órákat veszíthetsz, koncentrálj inkább arra, hogy mihamarabb túless a dolgon és végre olyasmivel is foglalkozhass, ami sokkal közelebb áll hozzád. Ez ma egy ilyen nap, időnként muszáj olyan küldetéseket is teljesítened, amelyek tapasztalatot adnak a jövőre nézve!

IKREK (május 21-június 21)

A környezetedben annak köszönheted a népszerűségedet, hogy mindig minden helyzetben kiállsz a gyengébbekért, hogy a segítségre szorulókon segítesz, hogy te vagy a két lábon járó irgalmas szamaritánus. Ezúttal azonban te vagy az, aki segítségre szorul egy bizonyos helyzetben, amelyet azok az emberek sem fognak megtagadni, akiken egyszer segítettél. Újabb bizonyosságot nyerhetsz tehát arról, hogy érdemes jónak lenni, mert a karma visszaadja neked is az összes jót, amit te adtál az embereknek! Hiszed vagy sem, bizony ilyen szép az Élet nevű körforgás!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenképpen jelentős előnyre szeretnél szert tenni, ennek érdekében bizonyos lépéseket átugorva igyekszel végrehajtani egy feladatot. Ez azonban semmi más nem eredményez, csak a hasra esést, épp ezért mielőtt mindenféle veszélyes manőverbe kezdesz, érdemes számolnod a dolog kockázatával is. Mielőtt tehát egyfajta artista játékba kezdenél, igyekezz egy olyan taktikát kidolgozni, amely hatékony, így nem lesz gond az, hogy végigmenj az akadálypályán. Ne akarj feleslegesen harcolni az elemekkel, hisz azok úgyis erősebbek nálad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy kihívás körvonalazódik előtted, mely egyelőre sokkal több veszélyt mutat magából, mint amekkora élménynek ígérkezik. Mielőtt tehát belevágnál, igyekezz minden apró részletről tájékozódni, ne akarj ekkora falatot egyben lenyelni. Amennyiben alapos utánajárással is marad a kockázati faktor, abban az esetben nem biztos, hogy ideális számodra ez a fajta kaland. Ne aggódj, nem jelent megfutamodást, ha nemet mondasz, csupán csak racionálisan látod a helyzeted és tisztában vagy a jelenlegi képességeiddel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ezért hullámzó az álláspontod is. Mivel így sokra nem mész és az időd is véges, ezért érdemes olyasvalakihez fordulnod, aki viszont ért hozzá, te pedig megbízol benne. Mondj el mindent az elejétől a végéig, hisz másképp úgysem fogsz tudni boldogulni, így teljesen rá kell bíznod magad az illetőre. Nézd a dolog jó oldalát, ma is tanulhatsz valamit, ha mást nem is, de azt biztosan, hogy miképp tudsz határozottabb lenni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az Élet olyan furcsa játékot játszik veled, hogy tulajdonképp akármerre is próbálsz mozdulni, mindig ugyanarra a pontra juttat vissza. Eleinte borzasztóan bosszús vagy emiatt, egyszerűen egyfajta kitolásnak érzed az egészet, ám amennyiben mélyebbre ásod magad a miértek keresésében, abban az esetben rájöhetsz, hogy mindig hagysz egy elvarratlan szálat, amelyet muszáj elvarrnod ahhoz, hogy ne kerülj vissza mindig bumeráng módjára ugyanarra a pontra. Keress, kutass, oldd meg a meg nem oldott részleteket annak érdekében, hogy új ajtókat nyithass a jövőben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rengeteg a teljesítésre váró feladatod a hét második napján, ám akad valaki, aki egyfolytában hátráltat, valahogy mindig ott van körülötted és akaratlanul is akadályoz a haladásban. Ne légy rá dühös, könnyen lehet ugyanis, hogy csupán figyelmet szeretne, a tanulásvágy hajtja és téged lát a legalkalmasabb személynek arra, hogy magába szívjon némi tudást általad. Magyarázd el udvariasan neki, hogy nem bánod, ha körülötted sertepertél, mivel azonban neked határidőre végezned kell, nem tudsz most kifejezetten csak vele foglalkozni, amennyiben tehát úgy dönt, hogy marad, ez esetben csendes megfigyelőként ezt megteheti, ellenkező esetben muszáj lesz kicsit várnia a figyelmedre. Amennyiben kellő diplomáciával adod elő a mondandódat, nem fog ezen megsértődni és neked sem lesz lelkiismeret furdalásod, hogy csak egyszerűen elhajtottad.

NYILAS (november 23-december 21)

Folyton azzal vagy elfoglalva, hogy mások mit mondanak rólad, hogy vajon a tetteid milyen visszhangot váltanak ki a körülötted élőkből, hogy hogyan magyarázod meg egy-egy döntésed okát, amennyiben bárki számon kér. Beláthatod azonban, tonnányi terhet cipelsz ezzel a válladon, a folyamatos megfelelni akarás ugyanis nemhogy megterhelő, de lehetetlen küldetés. Miközben mások elismeréséért esedezel ugyanis, az Élet, az értékes idő elhalad szépen melletted, te pedig bánni fogod, hogy nem a saját boldogságodat helyezted előtérbe. Ne foglalkozz másokkal, ne kösd magad gúzsba azzal, hogy folyton tepersz, csakis önmagad elégedettségére tegyél bármit is.

BAK (december 22-január 20)

Szerencsés helyzetben vagy, mert van időd felkészülni az előtted álló feladatra, mások azonban emiatt nem feltétlenül tartják igazságosnak a helyzetet. Nekik ugyanis kénytelen-kelletlen mélyvízbe kellett ugraniuk, neked viszont van időd bemelegíteni. A mások által igazságtalannak vélt szituációt azonban nem te alakítod, hisz valaki neked is megmondja, merre kell menned. Tisztázd a konfliktust, mielőtt elmérgesedne közöttetek, hisz nem ér annyit az egész, hogy megromoljanak a munkahelyi kapcsolataid emiatt. Talán ha a te szemszögedből vizsgálják a dolgot, megértőbbek lesznek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Neked is megvan az örök elégedetlen személy az életedben, akinek soha semmi nem jó, akinek ha valami fehér, ő biztosan feketét akar majd, aki sosem keresi a pozitívumot a nehezebb szituációkban, azt azonban elvárja, hogy mindig legyen valaki, aki együttérez vele, aki fogja a kezét és lelket önt belé a mondvacsinált problémáival kapcsolatban. Iszonyúan idegesítőnek találod az illetőt, teljesen érthető okoknál fogva kerülöd is a társaságát, ami feltűnik neki is és egy adott ponton rá is kérdezhet ennek okára. Igyekezz ebben az esetben diplomatikusan, mégis érthetően megfogalmazni a vele kapcsolatos aggályaidat, azt, hogy mi zavar a leginkább, ne légy képmutató, de túl nyers sem. Igyekezz a kommunikációdban megtalálni az arany középutat, hidd el, ha kellőképp hatásos vagy, még az is lehet, hogy elgondolkodik rajta az érintett, hogy valamiképp változnia illene. Ellenkező esetben legalább tudja, miért kerülöd, ez is valami!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasvalakivel hoz össze a sors, aki életre szóló leckét tartogat számodra, az eddigiekhez képest olyan tapasztalatot szeretne átadni ugyanis neked, amely a jövőd tekintetében mérföldkő lehet. Ennek okán érdemes minden, jelenleg végzett tevékenységedet háttérbe szorítanod és kizárólag az illetőre összpontosítanod. Hálás lehetsz a Sorsnak azért, hogy ilyen embereket sodor az utadba, akik hosszútávon hagynak majd pozitív értelemben nyomot az életedben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

4 klassz tipp, hogyan dobd fel fehér falaidat

Unod a fehér falaidat, de a festés helyett valami mással próbálkoznál? Akkor tippjeink neked szólnak!

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!