Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 18.: az Oroszlánoknak érdemes alakítaniuk az eddigi prioritási sorrendjükön, a Halak kissé szélmalom harcot vívnak valakivel

Napi horoszkóp július 18.: az Oroszlánoknak érdemes alakítaniuk az eddigi prioritási sorrendjükön, a Halak kissé szélmalom harcot vívnak valakivel
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, abszolút egy hullámhosszon vagy valakivel, teljesen jól működik közöttetek a kémia, épp ezért elérkezettnek latod az időt arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat. Add meg a módját a dolognak, ne csak úgy félvállról vesd oda, hogy mellesleg részedről készen állsz egy kapcsolatra, légy ennél sokkal odaadóbb és részletesebb. Menjetek el egy sétára vagy hívd át magadhoz egy pizzázós, filmezős estére és mondd el neki, hogy megérettek benned az érzelmek arra, hogy a közös jövőtöket építsétek, amennyiben partner hozzá ő is. Ha jók voltak a megérzéseid, akkor nem nyúlhatsz mellé!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján váratlanul lehetőséged adódik arra, hogy egy különleges programon vehess részt, amelyre máskor nincs lehetőséged, ami energiával tölt fel, ezáltal sokkal derűlátóbb lehetsz az előtted álló hét tekintetében. Használd ki az alkalmat és add át magad ennek a bizonyos lehetőségnek, egyszerűen kapcsolódj ki és csináld azt, amit szeretsz! Nem is kell ennél több, ne sajnáld magadtól az endorfint, hisz mindenkinek szüksége van pozitív impulzusokra annak érdekében, hogy tudjon miből táplálkozni a szürkébb, dolgosabb hétköznapokon!

IKREK (május 21-június 21)

Bár azt gondolod, hogy a kisujjadban van minden tudás, a hét első napján mégis a képességeit meghaladó feladat fogott ki rajtad. Nem kell szégyellned, ha valamihez nem értesz annyira, s amennyiben ezt be mered vallani magadnak, most még nem késő. Keress valakit, aki nálad tapasztaltabb ebben az ügyben és pontosan tudja, hogy mit kell csinálni. Kellő alázattal és akaraterővel meg tudod tanulni te is ezt a folyamatot, csak legyél nyitott és befogadó! Legközelebb már nem fog gondot okozni az ehhez hasonló kihívás!

RÁK (június 22-július 22)

Jelentéktelennek tartasz valamit, ezért nem is igen foglalkozol vele, mások azonban jelzik, hogy amennyiben elodázod a dolgot, az utólag még nagy jelentőséggel is bírhat. Most érdemes tehát időt szentelned rá, hogy túless rajta, még ha esetleg kellemetlen is a számodra, ellenkező esetben később probléma lehet belőle, és kényelmetlen perceket is szerezhetsz magadnak. Szedd össze magad, állj a sarkadra és indulj el. Minél hamarabb szánod rá magad, annál előbb szabadulsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben felértékelődtek számodra azok az emberi kapcsolatok, amelyek meghatározóak az életedben. Szeretnél sokkal több időt tölteni a szeretteiddel, a barátaiddal, hiányoznak a nagy közös családi ebédek, a barátokkal való bulizások, a felhőtlenség. Eljött tehát az idő, amikor kozmetikáznod kell a prioritási sorrenden és azokat a dolgokat, programokat, személyeket legfelülre helyezni, akik vagy akik bármilyen módon közel állnak a szívedhez. Hidd el, rövid az élet, nem érdemes tehát magad előtt tolnod ezeket a dolgokat, a Mának élj, ne a Holnapot tervezd egyfolytában, mert könnyen lehet, hogy észre sem veszed és messzire sodor a víz, onnan pedig már sokkal nehezebb visszaúszni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasvalaki nyilvánít bíráló véleményt veled kapcsolatban, aki a legkevésbe sem ismer, gyakorlatilag szinte semmit nem is tud rólad, ennek ellenére mégis jogot formál arra, hogy kritikát fogalmazzon meg a hátad mögött. Mivel te magadból indulsz ki és pontosan tudod, hogy sosem csinálnál ilyesmit, épp ezért borzasztóan felháborítónak találod azt, hogy vannak olyan emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek erre. Mivel azonban nem vagytok egyenrangú vitapartnerek, hisz az értékrendetek nagyban különbözik, épp ezért hagyd meg az illetőt a maga mocsarában süllyedni, akik ismernek, úgyis tudják rólad, hogy mire vagy képes, így mit sem számít az ő bíráló véleménye. Azokra összpontosíts inkább, akikre érdemes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hajlamos vagy elkapkodni egy fontos döntést, amelyet eddig csak halogattál ugyan, mostanra azonban elég zavaróvá vált. A határidő a nyakadon van ugyanis, te pedig még mindig nem tudtál feketét vagy fehéret mondani, viszont azt is tudod, hogy később felelősséget kell vállalnod az ügyben, emiatt szíved szerint hűbele Balázs módjára hirtelen mondanád ki a végszót. Ez azonban nem a legjobb taktika, igyekezz tehát elvonulni magányodba és legalább az utolsó utáni másodpercben kicsit alaposabban végiggondolni a dolgot. Hidd el, hosszú távon kifizetődőbb lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos számodra az összetartás, igazi csapatjátékos vagy, ha együttműködsz valakivel, alapvetés számodra, hogy beleadj apait-anyait és ezt várod el másoktól is. Ezek mind-mind nagyra értékelhető hozzáállási formák, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne erőltess másokra olyasmit, amit ők szívük szerint nem tennének. Vannak egyéni játékosok, akik egyszerűen akárhogy próbálnak, nem tudnak csapatban működni és nem azért, mert antiszociálisak lennének, hanem azért, mert egyedül jobban boldogulnak. Tartsd ezt tiszteletben és olyanokkal alkoss közös dolgokat, akik szívesen és a hozzád hasonló elánnal vetik bele magukat a munkába!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindig rajtad tartja a szemét, minden magánügyedről tudni szeretne, már-már beköltözik az életedbe. Mivel te abszolút indiszkrétnek ítéled meg az illető igyekezetét, s az borzasztóan zavar, épp ezért finoman és diplomatikusan próbáld a tudtára hozni, hogy egyedül is képes vagy a kormányt kézben tartani, nincs szükséged senkire, aki az életedet irányítja, miközben a saját dolgaiddal kapcsolatban szinte szóhoz sem hagy jutni. Ha kellőképpen udvarias vagy, nem fogja zokon venni a mondanivalódat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan hírek érkeznek egy bizonyos projekttel kapcsolatban, amelyek megdöbbentőek számodra, ugyanakkor halvány fogalmad sincs, mások miért dőlnek be annak, hogy valaki az orruknál fogva vezesse őket. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, ne hagyd, hogy bárki bevigyen a sűrű rengetegbe, egyszerűen közöld, hogy átlátsz a szitán és ne dőlj be a csapdának. Állj ki magadért, hisz vagy olyan karakán személyiség, hogy meg tudd védeni az érdekeidet! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Vitába keveredsz valakivel a hét első napján, aki olyasfajta képtelenségeket állít észérvek nélkül, amely téged roppant módon felháborít. Azt is tudod azonban, hogy felesleges a széllel szembe menned, hisz csak felhúzod magad azon a maradi gondolkodáson, amellyel az illető rendelkezik. Légy intelligensebb, engedd el és törődj bele, hogy vannak emberek a Föld nevű bolygón, akik hajlamosak különösebb logika vagy gondolkodás nélkül állítani bizonyos téziseket, ám neked nem kell minden szekérre felülnöd, hisz ennél sokkal több van benned. Lépj tovább és olyanokkal folytass komolyabb hangvételű interakciókat, akik alkalmasak rá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!