Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje

Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napját arra szántad, hogy kicsit félrevonulj a gondolataiddal és rendezd a magad körül a dolgokat. Erre azonban nem-igen lesz ma lehetőséged, hisz valaki váratlanul megjelenik, aki miatt érdemes felborítani a mai programot és engedned a kísértésnek. Arra azért ügyelj, hogy ne nyílj meg teljesen, a játékban benne lehetsz, de nem kell kiteregetned a kártyáidat. Adj egy esélyt a dolognak, de ne éld bele magad, hisz ha nem az általad elvárt eredmény születik, hatalmasat csalódhatsz. Fogd fel úgy az illető személyét, mint egy élet adta lehetőséget, de nem érdemes mindent egy lapra feltenni. Ha összejöttök, oké, ha nem, azt is könnyű szívvel fogadd el, így csalódhatsz a legkisebbet!

BIKA (április 21-május 20)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd meg minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel Te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé sarokba szorítva érzed magad, olyan döntést kell ugyanis a hét utolsó napján meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig elméláztál volna még. Most azonban nincs más választásod, mint dűlőre jutni és valamennyi kockázatot vállalva mondani valamit. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy túlvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, ami már régóta húzódott, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám a hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, ezért gyorsan cselekedj, s megszabadulj az egésztől. Ne engedj a kísértésnek, sem annak, ha mások próbálják elvonni a figyelmedet, csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, amikor pedig a viharfelhők eloszlanak majd, akkor nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek! Ebből a helyzetből viszont ne akarj többet kihozni, mint amennyi benne van: önmagában az nagy eredmény, ha túlleszel rajta!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta rajzolgatod a tervrajzod, folyton javítod, tökéletesíted annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, hogy elő kell kapni és használni, akkor majd a lehető legtökéletesebben tudj eligazodni rajta. Azt azonban nem árt szem előtt tartanod, hogy ha szükséges lesz, nem biztos, hogy mindenáron ragaszkodnod kell majd hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor az improvizáció többet ér majd. Lásd be, nem lehet mindig sakkjátszmákkal nyerni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyobb feneket kerítesz egy bizonyos dolognak, amely azonban egyáltalán nem biztos, hogy annyira nagy jelentőséggel bír, mint amennyire gondolod. Épp ezért nem kell rögtön kétségbe esned, sokkal inkább fogsz tudni messzire érni, ha egy kicsit összeszeded magad és nem kezdesz el mérgezett egérként rohangálni a megoldás után. Szedj össze minden tapasztalatot, amelyet az évek során magadba szívtál, így abszolút nem lesz félnivalód az eredmény tekintetében! Lazíts, elvégre mégsem az életed múlik ezen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Siettetsz egy olyan feladatot, amely sínen van, épp ezért semmi okod arra, hogy sürgesd azt, ami megy a maga útján, te mégis türelmetlenné válsz és hajtod a folyamatot. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kívülállóként tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy ennek a felesleges rohanásnak nem sok értelme van. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést kissé indulatosan utasítod vissza, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad és még jó eséllyel meg is sértődik miatta. Végy három mély levegőt és lásd be, jelen pillanatban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz, arra pedig érdemes odafigyelned, hogy ne bánts meg számodra fontos embereket!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nagyon közel vagy már a célodhoz, rengeteg időd és energiád fekszik benne, mégis most van az a pillanat, amikor érthetetlen módon megremeg a lábad. Magad sem tudod megmagyarázni az elbizonytalanodás okát, de egyszerűen fogalmad sincs, hogy mit miért csinálsz, hogy mi értelme az egész eddig befektetett munkának. Mielőtt azonban teljesen átveszi az uralmat a fejedben a sok negatív gondolat, igyekezz megrázni magad és csak a célodra koncentrálj. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos emberek feszülnek egymásnak egy teljesen bagatellnek tűnő ügy miatt, neked pedig a legnagyobb bosszúságodra a két tűz között kellene ellavíroznod, amitől rövid időn belül kezdesz besokallni. Abszolút nem viseled ugyanis jól azt, hogy taktikáznod kell, rendkívül fárasztó számodra folyamatosan azon sakkozni, hogy ne bántsd meg egyik felet sem, így arra a következtetésre jutsz, hogy mindenképp be kellene avatkoznod valamely módon. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig magadat sem sodrod kellemetlen helyzetbe. Csak okosan!

BAK (december 22-január 20)

Sürgeted az eseményeket a hét utolsó napján, úgy érzed ugyanis, hogy nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg tehát ténylegesen tenni is valamit az ügy érdekében, különben tényleg nagyon lassan fog haladni minden. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor már a csekély eredmények okán megkérdőjelezed, hogy érdemes-e kitartanod, akkor a hét utolsó napján váratlan fordulat ad újabb lendületet. Hosszabb ideje dolgozol már az ügyön, szinte minden mást háttérbe szorítottál annak érdekében, hogy ebben a bizonyos ügyben célt érhess. Most végre bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes várni és kitartani, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

HALAK (február 20-március 20)

Általában nem vagy az az ember, akit megijesztenek a nehezebb helyzetek, most azonban mégis valahogy azt érzed, jobb lenne kihátrálni, mielőtt bármilyen módon te látod a kárát. Amennyiben valós érzéseket táplálsz, abban az esetben semmit nem kell erőltetned, nem kell mindenképpen hőssé válnod, egyszerűen lépj ki a helyzetből úgy, hogy világosan mindenki tudtára adod, mi az oka annak, hogy visszaadod a kulcsot és távozol. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy valóban megalapozott legyen a kilépés oka, ellenkező esetben önmagad előtt is hiteltelenné válsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!