Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje

Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napját arra szántad, hogy kicsit félrevonulj a gondolataiddal és rendezd a magad körül a dolgokat. Erre azonban nem-igen lesz ma lehetőséged, hisz valaki váratlanul megjelenik, aki miatt érdemes felborítani a mai programot és engedned a kísértésnek. Arra azért ügyelj, hogy ne nyílj meg teljesen, a játékban benne lehetsz, de nem kell kiteregetned a kártyáidat. Adj egy esélyt a dolognak, de ne éld bele magad, hisz ha nem az általad elvárt eredmény születik, hatalmasat csalódhatsz. Fogd fel úgy az illető személyét, mint egy élet adta lehetőséget, de nem érdemes mindent egy lapra feltenni. Ha összejöttök, oké, ha nem, azt is könnyű szívvel fogadd el, így csalódhatsz a legkisebbet!

BIKA (április 21-május 20)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd meg minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel Te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé sarokba szorítva érzed magad, olyan döntést kell ugyanis a hét utolsó napján meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig elméláztál volna még. Most azonban nincs más választásod, mint dűlőre jutni és valamennyi kockázatot vállalva mondani valamit. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy túlvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, ami már régóta húzódott, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám a hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, ezért gyorsan cselekedj, s megszabadulj az egésztől. Ne engedj a kísértésnek, sem annak, ha mások próbálják elvonni a figyelmedet, csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, amikor pedig a viharfelhők eloszlanak majd, akkor nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek! Ebből a helyzetből viszont ne akarj többet kihozni, mint amennyi benne van: önmagában az nagy eredmény, ha túlleszel rajta!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta rajzolgatod a tervrajzod, folyton javítod, tökéletesíted annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, hogy elő kell kapni és használni, akkor majd a lehető legtökéletesebben tudj eligazodni rajta. Azt azonban nem árt szem előtt tartanod, hogy ha szükséges lesz, nem biztos, hogy mindenáron ragaszkodnod kell majd hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor az improvizáció többet ér majd. Lásd be, nem lehet mindig sakkjátszmákkal nyerni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyobb feneket kerítesz egy bizonyos dolognak, amely azonban egyáltalán nem biztos, hogy annyira nagy jelentőséggel bír, mint amennyire gondolod. Épp ezért nem kell rögtön kétségbe esned, sokkal inkább fogsz tudni messzire érni, ha egy kicsit összeszeded magad és nem kezdesz el mérgezett egérként rohangálni a megoldás után. Szedj össze minden tapasztalatot, amelyet az évek során magadba szívtál, így abszolút nem lesz félnivalód az eredmény tekintetében! Lazíts, elvégre mégsem az életed múlik ezen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Siettetsz egy olyan feladatot, amely sínen van, épp ezért semmi okod arra, hogy sürgesd azt, ami megy a maga útján, te mégis türelmetlenné válsz és hajtod a folyamatot. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kívülállóként tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy ennek a felesleges rohanásnak nem sok értelme van. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést kissé indulatosan utasítod vissza, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad és még jó eséllyel meg is sértődik miatta. Végy három mély levegőt és lásd be, jelen pillanatban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz, arra pedig érdemes odafigyelned, hogy ne bánts meg számodra fontos embereket!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nagyon közel vagy már a célodhoz, rengeteg időd és energiád fekszik benne, mégis most van az a pillanat, amikor érthetetlen módon megremeg a lábad. Magad sem tudod megmagyarázni az elbizonytalanodás okát, de egyszerűen fogalmad sincs, hogy mit miért csinálsz, hogy mi értelme az egész eddig befektetett munkának. Mielőtt azonban teljesen átveszi az uralmat a fejedben a sok negatív gondolat, igyekezz megrázni magad és csak a célodra koncentrálj. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos emberek feszülnek egymásnak egy teljesen bagatellnek tűnő ügy miatt, neked pedig a legnagyobb bosszúságodra a két tűz között kellene ellavíroznod, amitől rövid időn belül kezdesz besokallni. Abszolút nem viseled ugyanis jól azt, hogy taktikáznod kell, rendkívül fárasztó számodra folyamatosan azon sakkozni, hogy ne bántsd meg egyik felet sem, így arra a következtetésre jutsz, hogy mindenképp be kellene avatkoznod valamely módon. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig magadat sem sodrod kellemetlen helyzetbe. Csak okosan!

BAK (december 22-január 20)

Sürgeted az eseményeket a hét utolsó napján, úgy érzed ugyanis, hogy nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg tehát ténylegesen tenni is valamit az ügy érdekében, különben tényleg nagyon lassan fog haladni minden. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor már a csekély eredmények okán megkérdőjelezed, hogy érdemes-e kitartanod, akkor a hét utolsó napján váratlan fordulat ad újabb lendületet. Hosszabb ideje dolgozol már az ügyön, szinte minden mást háttérbe szorítottál annak érdekében, hogy ebben a bizonyos ügyben célt érhess. Most végre bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes várni és kitartani, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

HALAK (február 20-március 20)

Általában nem vagy az az ember, akit megijesztenek a nehezebb helyzetek, most azonban mégis valahogy azt érzed, jobb lenne kihátrálni, mielőtt bármilyen módon te látod a kárát. Amennyiben valós érzéseket táplálsz, abban az esetben semmit nem kell erőltetned, nem kell mindenképpen hőssé válnod, egyszerűen lépj ki a helyzetből úgy, hogy világosan mindenki tudtára adod, mi az oka annak, hogy visszaadod a kulcsot és távozol. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy valóban megalapozott legyen a kilépés oka, ellenkező esetben önmagad előtt is hiteltelenné válsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!