Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 15.: a Rákoknak érdemesebb időnként a pillanatnak élniük, a Skorpiók maradandót szeretnének alkotni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel szemben csapdába kerülsz, eddig ugyanis teljesen jól olajozott csapatként működtetek, most azonban valami megváltozni látszik és az illető teljesen más irányba indul el, mint amerre eddig mentetek. Ez azonban nem fogja lehetővé tenni a további együttműködést, amit te mindenáron szeretnél elkerülni. Épp ezért üljetek le és beszéljétek át a helyzetet, azt, hogy mi a változás oka, igyekezzetek közös nevezőt találni, ellenkező esetben kútba eshet mindaz, amit eddig elértetek. Gondoljátok újra a stratégiát, menni fog ez, ha mindkettőtök számára ugyanolyan fontos a kitűzött cél elérése!

BIKA (április 21-május 20)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért próbálnak kiközösíteni, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt folyton konfliktushelyzetet generálnak, nem fogadják el a szabad véleménynyilvánítást, ezért ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azonban azzal, hogy mások miképp vélekednek, amennyiben ugyanis nem olyan normákat képviselsz, amelyek teljesen szembemennek a társadalomban elfogadottakkal, abban az esetben nem kell úgy élned az életed, hogy mindenáron beleilleszkedj olyan dominósorokba, ahol csupán fekete és fehér színek vannak. Miért akarnál együtt dőlni a többiekkel?! Építs saját dominósort, nincs szükséged arra, hogy bárki megtámasszon előlről vagy hátulról!

IKREK (május 21-június 21)

Sikerült megtalálod a célodat, amit mostantól igyekszel mindenáron elérni, s az sem rettent vissza, hogy esetleg hatalmas akadályokat kell majd leküzdened. Gondosan állíts össze egy cselekvési tervet, és számolj azzal is, hogy váratlan fordulatok következhetnek be, amelyek csak tovább nehezítik a dolgodat. Eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy mindenre gyorsan reagálj és úrrá légy a helyzeten, még ha a tüzet okádó hétfejű sárkány kerül is az utadba. Ez nem lesz egyszerű menet, de ha sikerrel jársz, rendkívül büszke lehetsz majd magadra.

RÁK (június 22-július 22)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy adott pillanatnak élnél. Elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy a Ma az a nap, ami aktuálisan bármiféle lehetőséget tartogathat számodra, a Ma az, amikor fizikailag tehetsz bármit annak érdekében, hogy a Holnap sikeres lehessen. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy a gondolataid gúzsba kössenek, inkább élvezd a mai napot, a napsütést, a nyarat, a vízpartot, a madarakat, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen éld az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira szeretnél mindennek pontot tenni a végére a hét utolsó munkanapján, hogy a nagy sietségben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a környezedre és önmagadra is. Ne ostorozz azonban senkit, hiszen attól egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe, és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magad sem tudod honnan, de valamiféle rejtett tartalékból merítesz erőt az utolsó méterek megtételéhez a hét utolsó munkanapján, melyről már azt gondoltad, soha nem érkezik el. Most viszont úgy tűnik, az elmúlt zsúfolt időszaknak, amely rengeteg áldozatot követelt, mégis meglesz a gyümölcse és te lehetsz az, aki majd a babérokat learathatja. Kimerültséged érthető, fáradtságod elfogadható, de ha az utolsó néhány lépésnél adod fel a dolgot, az hosszú ideig okoz majd fejfájást a jövőben. Épp ezért szedd össze minden maradék erőd, végy egy utolsó nagy levegőt és irány a célvonal! Fel ne add!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé megviselt mindaz, ami az utóbbi időben veled történt, ezért nem vágysz társaságra, hanem inkább magadban lennél. Ha úgy érzed, ez megnyugvást jelent, nyugodtan válaszd a magányt, ettől nem leszel antiszociális. Lehetséges módon azonban könnyebben jutsz túl a holtponton, ha mégis találkozol néhány kedves ismerőssel, épp ezért érdemes megfontolnod, hogy begubózol-e otthon. Még az is elképzelhető, hogy akad köztük valaki, aki elhozza a nem várt megoldást és egy élhetőbb helyzet felé irányít. Ne feledd: a pohár félig tele van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján a fejedbe vetted, hogy beleírod magad a krónikákba, "a legtöbb terhet elbíró ember" kategóriában, ennek érdekében gyakorlatilag mindent felvállalsz, egy fenékkel több lovat megülve. Tulajdonképpen túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, hatalmas görcsösséggel kergeted a sikert, egyszerűen úgy vágysz mások elismerésére, hogy nem veszed észre, amikor már roskadozol a terhek alatt. Mielőtt tehát ez bekövetkezne, igyekezz mégis belegondolni abba, hogy bizony akkor is jelentős sikereket érhetsz el, ha kevesebbet vállalsz, nem kell mindig mindenben az élen járnod, sokszor sokkal bölcsebben teszed, ha felvállalod, a kevesebb is te vagy. Engedj teret másoknak, csapatban sokkal nagyobb kilátásaitok vannak ugyanis a sikerre annál, mintha egymagad próbálnál mindennel megküzdeni. Ne feledd: te is halandó ember vagy, hiába hagyod figyelmen kívül a határaidat!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közel álló ember kéri ki a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de gyorsan kiderül, hogy te másként ítéled meg a helyzetet. Az illető emiatt az első pillanatban igencsak felháborodik, mert zokon veszi, hogy nem osztod az álláspontját. Ez a kettőtök további viszonyára is hatással lehet, így a sértődést elkerülendő magyarázd meg, miért gondolkodsz az adott ügyről másként. Semmiképpen nem kell ebből presztízskérdést csinálnotok, mert az egész nem ér meg annyit, hogy rámenjen a kapcsolatotok. Inkább beszéljétek meg békében, azután lépjetek tovább!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút tisztában vagy vele, hogy nem feltétlenül tökéletes az életed, hogy akadnak bőven legyőzendő akadályok, ám mivel kivételes hozzáállással bírsz, nem épp ezért igyekszel mindenben a pozitívumot keresni. Teljesen igazad van, miért keseregnél naphosszat, hisz azzal nem fogsz tudni előrébb jutni és még a józan gondolkodásban is akadályozna. Az általad képviselt életfelfogás hosszútávon ezerszer hasznosabb, ráadásul példamutató lehet mások szemében is. Lehet, hogy nem minden nap a legegyszerűbb ám ha hiszel magadban, legyőzhetetlen leszel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég magas korlátokat állítottál magad köré, amelyek sokszor rontanak az esélyeiden, beleragadsz mindenféle csiki-csuki élethelyzetbe, amelyekből nehezen tudsz szabadulni. A siker érdekében azonban be kell látnod, hogy érdemes lejjebb bontani ezeket a bizonyos korlátokat, ne te légy saját magad legnagyobb akadálya, épp ezért próbálj hosszútávban, sikerorientáltabban gondolkodni. Nem vagy te eleve vesztésre ítélve, de mindenképp össze kell szedned magad és megmutatnod, milyen képességek rejlenek benned. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezt soha ne feledd!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé furcsa szituációba kerülsz a hét utolsó munkanapján, el kell ugyanis döntened, hogy alakítasz-e bizonyos dolgokon ahhoz, hogy el tudd érni a kitűzött céljaidat, avagy mindenáron ragaszkodsz a már megkezdett úthoz, ebben az esetben azonban lehet, hogy le kell mondanod az álmaidról. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén vagy kockáztass, de adj egy esély arra, hogy elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni! Legyél bátor, hisz egyszer élsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!