Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 14.: az Oroszlánoknak rossz előérzetük van egy bizonyos üggyel kapcsolatban, a Mérlegek végre minőségi időt szánhatnak magukra

Napi horoszkóp július 14.: az Oroszlánoknak rossz előérzetük van egy bizonyos üggyel kapcsolatban, a Mérlegek végre minőségi időt szánhatnak magukra
Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas üzeneteket tartogatnak számodra a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Amennyiben valami a szokásoddá válik, nagyon nehezen tudsz változtatni rajta még akkor is, amikor világosan látszik, hogy megannyi problémát okoz az életedben. Pontosan emiatt kerülsz ma kellemetlen helyzetbe, hisz akad valaki a környezetedben, aki érthetetlen módon nem képes elfogadni, hogy vannak bizarr dolgaid, melyek számodra teljesen természetesek. Ezeket a szituációkat felfoghatod az Univerzum által küldött jelekként is, könnyen lehet ugyanis, hogy bármennyire ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, mégis érdemes változtatnod a könnyebb beilleszkedés érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan részletekre derül ma fény egy bizonyos ügyben, melyek hozzásegíthetnek a sikerhez és te ezért rendkívül hálás vagy a Sorsnak. Végre ugyanis véget érhet a hosszú ideje tartó bizonytalanság, amely sokszor árnyékolta be a mindennapjaidat. Most tehát gyorsíthatsz a tempón és úgy mehetsz tovább az utadon, hogy bizonyos zavaró tényezőket már kiküszöböltél. Végre fellélegezhetsz és egy kicsit kikapcsolódhatsz, hisz nyár van, amelynek ideális esetben mégis csak a szórakozásról illene valamelyest szólnia, nem igaz?!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan te lezártnak tekintettél egy bizonyos ügyet, valaki azonban mégis felhívja a figyelmedet egy-két apró részletre, amelyek el nem végzésük okán gondot okozhattak volna a jövőben. Kissé bosszant, hogy egyetlen dologgal ennyi tennivaló van, mégis hálás vagy az illetőnek azért, hogy most nyitotta fel a szemed, mielőtt gondot okozhattak volna ezek az apró részletek. Mivel mostmár tisztán látod, hol is van a rés a pajzson, igyekezz mindent megtenni azért, hogy a legapróbb luk is be legyen foltozva, te pedig végre továbbléphess más kihívásokat keresve!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második fele igen-igen nagy visszhangot keltő sikereket tartogat számodra, olyan ügyben kaphatsz ugyanis rangos elismerést, amelyen hosszú ideje dolgozol, nem kevés áldozatot hoztál érte és ma, úgy tűnik, kamatostól térül majd meg. Nyugodtan ünnepeld az elért eredményt, hisz nem minden nap tudod elmondani magadról, hogy a gondosan öntözött fa zamatos gyümölcsöt termett. Vigyázz azonban, el ne szállj a nagy ünnepléstől, számos lezáratlan feladat várja még ugyanis, hogy pont kerüljön a végére, azokhoz pedig elengedhetetlen a józan ész használata!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem túl pozitív gondolatok kavarognak a fejedben egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amelyek végül abban is megakadályozhatnak, hogy hiba nélkül, vállalható eredménnyel teljesíts. Mivel nincs még minden veszve, épp ezért igyekezz összeszedni magad és kizárni azokat a negatív dolgokat, amelyeket könnyen bevonzhatsz, mindezt annak érdekében, hogy ne ezen múljon a küldetés kimenetele. Csakis arra összpontosíts, hogy ha beleadsz apait-anyait, akkor bizony nem okozhat gondot az, hogy hiba nélkül végigmenj az akadálypályán, épp ezért tedd oda magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem vagy az a “feladatok elől meglépő” típus, a második felében mégis szívesen megúsznál valamit, amihez abszolút nincsen kedved. Úgy érzed, bármi mást szívesen elvégeznél, ahelyett, hogy számodra feleslegesnek tűnő dolgokra vesztegesd az idődet. Mivel azonban gyorsan fel fog tűnni a feletteseidnek az, hogy gyakorlatilag menekülsz folyamatosan, így még azelőtt érdemes egy nagyobb légvétellel nekifutnod és pontot tenned a végére, mielőtt bajba kerülnél. Igen, vannak néha olyan akadályok is, amelyeket bárhogy szeretnél, egyszerűen nem tudsz kikerülni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Időnként jól esik az, ha egy kicsit magadra koncentrálhatsz, ha nem nyaggatnak mindenféle apró-cseprő dologgal, ha nem zsizseg mindenki körülötted. Ez ma egy ilyen nap, amikor alkalmad nyílhat egy kis kikapcsolódásra, amikor nem szorongatnak egyik oldalról sem az el nem végzett teendők, a felettesek, a családtagok, amikor tulajdonképp csak az a fontos, hogy testileg-lelkileg feltöltődj. Menj el egy barátnőddel shoppingolni, üljetek be egy hangulatos étterembe vagy menjetek el a vízpartra és mártózzatok egyet a hűsítő vízben. Meglátod, nap végére roppant felfrissültnek érzed majd magad, a feladatok pedig megvárnak! Ne sajnáld magadtól a minőségi időt, hisz ha te nem vagy önzetlen saját életeddel kapcsolatban, akkor másoktól sem várhatod, hogy tekintettel legyenek rád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ideje lezárnod egy bizonyos ügyet, amely már kezd túlnőni rajtad és lassan eljutsz odáig, hogy nem fogod tudni kezelni. Eljött tehát az a pont, amikor tovább kell lépned és egyszer, s mindenkorra magad mögött hagynod annak érdekében, hogy más, fontos dolgokra is koncentrálhass. Gondoskodj róla, hogy ne maradjon elvarratlan szál, majd zárd be az ajtót és keress más feladatokat, amelyekben kamatoztathatod a tudásodat és a tapasztalataidat. Nem kell egy ponton leragadnod örökre!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, végre kezd minden összeállni ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet, ami roppant nagy lendületet adhat az indulásnál. Mielőtt elindulsz azonban, győződj meg arról, hogy ideálisak-e a körülmények és csak abban az esetben rugaszkodj el, ha biztos vagy magadban. Lesznek ugyan körülötted, akik legszívesebben megingatnának a magabiztosságodban, ne neheztelj azonban emiatt azonban rájuk, hisz nem rossz szándékból bizonytalanítanak el, ők csupán az aggodalmukat fogalmazzák meg neked. Légy türelmes és nyugtasd meg a környezetedet, hogy kockázat mindenben van, te pedig mindent megtettél azért, hogy minimalizáld a bukás lehetőségét!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akitől sokkal többet vártál el, hisz ígéretet tett annak idején az együttműködésre, majd a káosz legnagyobb részén hagyott magadra. Emiatt roppant dühös vagy az illetőre, hisz neked abszolút nem fér bele az értékrendedbe az, hogy cserben hagysz másokat, sokkal inkább a hegyet is megmászod azért a személyért, akinek tettél egy ígéretet, felelőtlenül azonban semmit nem veszel a nyakadba. Vondd le tehát a megfelelő tanulságokat, ezután legalább tudod, ki az, akit messziről el kell kerülnöd, ha hasonló helyzetbe kerülsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében ugyan terveid szerint lassan elkezdhettél volna pontot tenni a feladataid nagyrészének végére, ehelyett azonban a nyakadba szakad egy rakás feladat, amelyet mások nem végeztek el, emiatt pedig neked kell szembenézned vele. Rendkívül bosszús vagy, hisz nem szerepelt a terveid között az, hogy a mások által el nem végzett ügyeket simítsd el, míg a sajátjaid állnak egyhelyben. Nincs mit tenned azonban, ha már így alakult, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy lezárhasd a meg nem oldott feladatokat, egyúttal igyekezz tisztázni a körülötted élőkkel, hogy te nem azért születtél a Föld nevű bolygóra, hogy mások által okozott káosz után feltakaríts, te önálló ember vagy, saját élettel!

HALAK (február 20-március 20)

Jól láthatóan segítségre szorulsz a körülötted kialakult helyzetben, neked azonban a büszkeséged az, ami nem engedi, hogy belásd, egyedül bizony nem megy, épp ezért inkább fuldokolsz és kapálózol egyfolytában. Mielőtt azonban a nagy kapálózásba fulladnál bele, egy pillanatra gondolj bele, pontosan mennyi időt is vesztegetsz azzal, hogy semmiképp nem kérsz segítséget másoktól. Lásd be, hogy néha félre kell tenned az önérzetedet és be kell látnod, nem rendelkezel semmiféle szupererővel. Hidd el, nem szégyen vagy gyengeség az, ha képes vagy belátni a határaidat és segítséged kérsz olyan személyektől, akikben megbízol és nem fognak visszaélni a helyzettel. Amennyiben sikerül találnod valakit, ne hezitálj tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!