Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 12.: a Mérlegek egyszerre több fronton is helyt tudnak állni, a Nyilasok a megfelelő taktikával elérhetik a kitűzött célukat

Napi horoszkóp július 12.: a Mérlegek egyszerre több fronton is helyt tudnak állni, a Nyilasok a megfelelő taktikával elérhetik a kitűzött célukat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, amely lehetőséged ad arra, hogy egy kicsit elvonatkoztass a jelenlegi ügyekről és olyan szabadtéri programot szervezz, amely lehetővé teszi az aktív kikapcsolódást és még fel is tölt. Rendezd a kertet, ültess, szépítsd a környezetedet vagy maradj a házban, dekorálj, fess, alkoss, használd ki ezt a lehetőséget, hisz nem tudhatod, hogy legközelebb mikor lesz időd magadra és arra, hogy ilyenformán bontakoztathasd ki a kreativitásodat. Meglátod, sokkal komfortosabban fogod érezni magad, ha meg tudsz békélni a környezeteddel is.

BIKA (április 21-május 20)

Szeretsz előregondolkodni, mindig mindent kiszámítasz, a legprecízebb műveletekkel vagy képes megtervezni az előtted álló feladatokat. Épp ezért a váratlan helyzetek kiborítanak, úgy véled, hogy amennyiben bármiféle porszem kerül a gépezetbe, azonnal leáll a rendszer és lőttek a sikernek. Emiatt sokszor kétségbeesel és olyasféle reakciókat produkálsz, amelyekkel hajlamos vagy megijeszteni azokat az embereket, akik nem tudják kezelni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. A saját és mások lelki békéje érdekében tehát érdemes kicsit lazábbra venned az életet, ne görcsölj rá minden megoldandó helyzetre, az életed ugyanis nem egy végtelen matematika feladvány, amit minden esetben ki lehet számolni, csupán csak időnként nagyobbak a kihívások!

IKREK (május 21-június 21)

Valami, amivel kapcsolatban magabiztos voltál és teljes meggyőződéssel hittél a sikerben, most mégis hirtelen megremegni látszik. Első körben borzasztóan kétségbe ejt a dolog, hisz nem tudsz egyszerűen mit kezdeni a kialakult szituációval, egyszerűen csak sodródsz az árral, ám mielőtt a vízesés szélére kerülsz, igyekezz mindenképp fékezni és valahogy megállítani a folyamatot. Vess be minden tudást és tapasztalatot, amivel rendelkezel, hisz nem tudhatod, hogy mi lesz majd az, ami megment a bukástól. Ne izgulj, állj be két lábbal a dologba, hogy a siker ezen múljon!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dolog nyomja a lelkedet, amellyel kapcsolatban úgy érzed, muszáj beszélned róla ahhoz, hogy előrébb léphess és végre megoldást találj rá, hisz ez így hosszú távon nem mehet tovább. Eddig ugyan próbáltál egyedül megoldást találni a dologra, most mégis úgy gondolod, nincs sem kedved, sem energiád nincs arra, hogy tovább vesztegesd az idődet olyasmivel, hogy futod a felesleges köröket és semmiféle eredményt nem hoz. Keress valaki a hozzád legközelebb állók közül és avasd be ebbe a rendkívül kényes ügybe, melyet egyszer, s mindenkorra szeretnél magad mögött hagyni. Az őszinteség fontos ebben a helyzetben, hisz segítségre csak abban az esetben számíthatsz, ha nyílt lapokkal játszol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, ez a nap alkalmas lehet arra, hogy behozd a lemaradásodat, hisz vannak dolgok, amelyeket csupán csak tolsz magad előtt és bár pontosan tudod, hogy egyszer a nyakadban landol majd, mégsem vitt rá eddig a lélek, hogy nekifuss. Most azonban megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy nyakadba vedd az el nem végzett teendőket és mindennek szép sorjában pontot tegyél a végére. Nem lesz egyszerű, ám ha már idáig húztad, ma kénytelen leszel nekifutni. Hidd el, minél előbb ugrasz fejest a teendőkbe, annál előbb szabadulsz és még időd is juthat arra, hogy kipihend magad. Minden csak rajtad múlik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján komoly konfliktushelyzetbe keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem akarja megérteni a mondanivalódat, te pedig folyamatosan azt érzed, hogy ellenkező irányba futsz a mókuskerékben. Ne hagyd, hogy az illető elbizonytalanítson, ám mivel emiatt kár lenne egy kapcsolatot megmérgeznetek, fogadjátok el egymás véleményét. Nem kell mindennek ugyanolyannak lennie, a legkülönbözőbb emberek élnek a Föld nevű bolygón, a legkülönbözőbb véleményekkel. Igyekezzetek békét kötni és minden mehet tovább a maga útján!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút univerzális vagy, egyszerre több dologra tudsz koncentrálni, egyszerre több helyzetben tudsz helytállni és ezt a környezeted is pontosan tudja rólad. Igazi profik módjára tudsz működni, semmi mást nem látsz magad előtt bizonyos helyzetekben, csak is a megoldást, már a startvonalnál pontosan tudod, hogy miként teljesíted majd a távot, amíg mások még mindig csak a taktikán morfondíroznak. Ez mind egy nagyon kivételes tulajdonság, hisz rengeteg sikert el tudsz érni vele az életedben, ám érdemes arra is ügyelned, hogy szánj időt önmagadra, hogy legyenek olyan napok, amikor kizárod a teljesítendő feladatokat és csak is a pihenésre koncentrálsz. Elvégre nem robotként éled az életed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Segítséget kérsz valakitől, akiről pontosan tudod, hogy önzetlenül áll majd melléd és nem kéri kamatos kamatokkal vissza, amit adott. Rendkívül hálás vagy az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna azt a gordiuszi csomót kioldani, amellyel hosszú ideje vesződtél. Igyekezz biztosítani őt arról, hogy bármikor számíthat a segítségedre, ha úgy hozza az élete, hogy segítségre szorul. Jó érzés tudni, hogy vannak még a világban olyan emberek, akik képesek áldozatokat hozni a másikért, nem igaz?

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerült egy olyan taktikát találnod, amellyel viszonylag könnyen eljuthatsz a célodig egy akadálymentesebb útvonalon. Most kell megragadnod tehát az alkalmat, hisz ezúttal minden körülmény adott ahhoz, hogy megvalósíthasd a terveidet. Amennyiben sikerül elérned a kitűzött célodat, adj időt magadnak a feltöltődésre a következő kihívás előtt. Kapcsolódj ki a családod körében vagy a szerelmeddel, a lényeg hogy pihenés nélkül ne vállalj újabb felelősséget! Hidd el, a profik sem gépekként működnek!

BAK (december 22-január 20)

Valaki megpróbál taktikázni veled, te azonban nagyon könnyen átlátsz a szitán, hiszen sokszor találkoztál már hasonló helyzetekkel, így az élet számos tapasztalatot adott ezügyben. Nem is kell belemenned semmiféle játékba, rögtön az elején tisztázd, hogy nem vagy alkalmas azokra a csiki-csuki taktikákra, amelyeket az illető próbál a fejedre húzni, épp ezért vagy változtat a hozzáállásán a kettőtök együttműködése érdekében vagy keressen valaki mást, aki alkalmas lehet ezekre a macska-egér harcokra. Ne engedd magad semmiképp csőbe húzni, ez ugyanis most nem az udvariaskodás ideje!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben a toleranciaküszöbödet piszkálja, egyszerűen nem veszi észre, hogy eddig ugyan rendkívül türelmes voltál, ám kezd nagyon messzire menni azzal, ahogy viselkedik. Nem kell tehát továbbtűrnöd, engedd el és igyekezz azokra az embereknek több figyelmet szentelni, akik nem rád telepedve igyekeznek ellehetetleníteni, hanem minőségi időt tudtok együtt tölteni és nem mentek egymás agyára! Amennyiben ez a bizonyos személy nem érti a passzivitásod okát, őszintén mondd el neki, hogy nem-igen vagy vevő arra, ahogy viselkedik veled. Nem kell neked mindenkit tolerálni a saját energiád és boldogságod rovására!

HALAK (február 20-március 20)

Minden körülmények között görcsösen ragaszkodsz valakihez, akiben ugyan csalódtál már néhányszor, mégis úgy érzed, te vagy az egyetlen az életében, aki segíteni tudna rajta, amennyiben rászorulna. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ám arra érdemes ügyelned, hogy ne engedd magad kihasználni az illető által, igyekezz az önbecsülésedet minden szituációban megtartani és ne hagyd, hogy bárki -akár az illető is- megalázóan viselkedjen veled. Segíts másokon, de mindenképp húzz meg egy határvonalat, hisz te is érző ember vagy, aki nem azért született a Földre, hogy mások szekerét húzza!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!