Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 1.: a Bikák jó híreket kapnak, a Skorpiók a saját útjukat járják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, a csillagok ugyanis ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel az Élet elég messzire sodort egymástól titeket, ennek pedig most kezded el érezni a hatását, amikor szükséged van egy olyan lelki társra, akivel félszavakból is megértitek egymást. Mivel azonban hatalmas a fizikai távolság közöttetek, így nem tudsz hozzá becsengetni egy üveg finom borral és egy pizzával, hogy kikérhesd a tanácsát. Szerencsére a 21. században élsz, ahol nem táviratban vagy tárcsás telefonon kommunikálsz a számodra fontos emberekkel, így szervezzetek össze egy virtuális vacsorát, amely lehetővé teszi, hogy videón beszélgessetek. Ha szükséged van arra, hogy kiöntsd valakinek a szíved, ezáltal könnyíts magadon, abban az esetben nyugodtan felkereshetsz olyanokat is, akik közelebb vannak és feltétel nélkül megbízol bennük! Nem vagy egyedül!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján végre jó híreket kapsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, így gyakorlatilag biztosra veszed, hogy bezsebelheted a sikert. Mielőtt azonban előre koccintanál a medve bőrére, még azelőtt igyekezz mindenképp 100%-ban koncentrálni, hisz bármikor vehet a dolog váratlanul egy olyan irányt, amely elrendeli az eredményt és aztán bánhatod, hogy a siker illata ennyire megrészegített. Ne hagyd tehát, hogy a hallott hírek rossz irányba vigyenek, ne lankadjon a figyelmed, így nem kerülhet veszélybe a kitűzött célod elérése sem!

IKREK (május 21-június 21)

Végre sikerül lezárnod egy hosszú, bonyodalmaktól nem mentes folyamatot, amelyben gyakorlatilag minden hasznos energiád odalett. Büszke vagy azonban magadra, hisz elég kiemelkedő teljesítményt nyújtottál és az eredmény is magáért beszél. Igyekezz hétvégén egy kicsit szusszanni és a pihenésre koncentrálni, ha megteheted, vegyél ki néhány nap szabadságot, menj a vízpartra, egyél finomakat, olvass, kapcsolódj ki, hisz most erre van a legnagyobb szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan abszolút talpraesett és magabiztos vagy, ma mégis a bizonytalan körülmények lesznek azok, amik megingatnak az olyannyira szilárd elképzelésedben. Noha nem vagy az az árnyékától is megijedő típus, ez most mégis valahogy rosszul érint, nem is érted hirtelen, mihez is kellene kezdened. Igen, ez nem az a megszokott helyzet, mégsincs semmi félnivalód, bizony vannak olyan szituációk, amik nem épp a biztos határvonalaikról híresek, benned azonban van elég élettapasztalat ahhoz, hogy megálld a helyed! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre történik valami, ami felkavarja az állóvizet és ez nagy izgalommal tölt el. Mivel azonban ebben a pillanatban fogalmad sincs, hogy miféle veszélyekkel kell számolnod, épp ezért igyekezz kicsit visszafogni magad annak érdekében, hogy a józan gondolkodás ne szenvedje kárát a felpörgött állapotodnak. Tedd oda magad, minden apró részletre figyelj oda, így később kevesebb eséllyel érhet meglepetés! A képességeid páratlanok, így gond nélkül vállalhatsz kockázatokat is! A testi épségednél azonban semmi sem fontosabb, így használd az eszed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megállás nélkül igyekszel megértetni valakivel egy teljesen egyértelmű dolgot, ám ahogy egyre több energiát teszel bele, az illetőnek annál nehezebb lesz a felfogása. Mivel nem érdemes az idődet vesztegetni tovább, így tudasd vele, hogy vagy sikerül elkapnia a fonalat, hisz több oldalról is próbáltad elmagyarázni neki vagy te kénytelen vagy továbbállni és a számodra elementárisabb dolgokra koncentrálni. Ha bárki hátramarad amiatt, mert nem vagytok egy szinten, attól neked ne legyen lelkiismeret furdalásod, hisz ez esetben is mindent megtettél azért, hogy az illető felzárkózhasson!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mostanra azt veszed észre, hogy rohansz valaki után, aki gyakorlatilag azt sem tudja, hogy merre tart, ám olyannyira hitelesen adta elő magát, hogy sikerül megtévesztenie téged is, hisz azt gondoltad, hogy őt kell követni az úton. Mielőtt azonban mindketten elvesztek a sűrű sötétségben, így még addig érdemes megállnod és visszafordulnod, amíg nem romlanak a látási viszonyok és emlékszel a kifelé vezető ösvényre is. Legyenek önálló gondolataid, nincs szükséged arra, hogy mások szoknyáját fogd, használd fel a saját ötleteidet, meglátod, páratlan eredményt egyedül is el tudsz érni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szereted a saját utadat járni, abszolút nem zavar, ha kilógsz a sorból, még annak ellenére sem, hogy mások emiatt gyakorlatilag mintegy földönkívüliként tekintenek rád. Mutasd meg azonban mindenkinek, hogy egyedül is képes vagy megállni a helyedet, hogy időnként más alternatívák is megoldást jelenthetnek és attól, mert nem vagy hajlandó beállni a sorba, attól még te is tudsz egyedülálló dolgokat létrehozni. Büszke lehetsz arra, hogy vállalod a nehezebb útvonalat, ahelyett, hogy a dominósorban vesztegelnél feketén-fehéren!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas áttörést készülsz elérni egy olyan páratlan ötlettel, ami hirtelen pattant ki a fejedből. Azonnal világgá is kürtölöd, hogy mivel kívánsz berobbanni a köztudatba, emiatt sokan azt hiszik, hogy a kánikula az, ami elvette a józan ítélőképességedet és ennek bizony hangot is adnak. Mivel a hirtelen ötleteknek mindig az a hátulütőjük, hogy irgalmatlan nagyot lehet bukni velük, épp ezért mielőtt ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz lehűteni magad egy kis hidegvízzel és végigzongorázni az egészet. Nem biztos, hogy ezután is olyan nagyon akarni fogod, ezért nem érdemes soha semmit idő előtt kikotyognod!

BAK (december 22-január 20)

Elég nehéz helyzetbe kerültél, emiatt érezhetően feszült vagy, kifejezetten utálod ugyanis a kiszámíthatatlanságot. Most azonban nincs időd bosszankodni, hisz minél hamarabb pontot kell tenned a dolgok végére, épp ezért tegyél félre minden bosszúságot, hisz az a hasznos energiáidat fogyasztja, ehelyett gondolkodj megoldás centrikusan és meglátod, gyorsabban kerülsz majd ki ebből a bizonytalan szituációból, mint gondolnád. Bármilyen bosszantó is a dolog, igyekezz elfogadni a tényt, hogy bizony vannak olyan élethelyzetek, amik nem épp arról híresek, hogy pontosan kiszámíthatóak.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hónap első napján hirtelen gyors és felelősségteljes döntést kell meghoznod, ez a tudat azonban rendkívüli módon kétségbe ejt, gyakorlatilag mintegy mérgezett egér módjára szaladgálsz fel, s alá. Mielőtt azonban nevetség tárgyává válnál, igyekezz megállni és végiggondolni, mi lehet a leghelyesebb döntés, majd mondd ki úgy, hogy az idő szűkének ellenére is a lehető legalaposabban átrágtad. Ha kimondtad azt, amit ki kellett, már ne bánd, változtatni úgysem tudsz rajta!

HALAK (február 20-március 20)

Noha szíved-lelked benne van egy számodra fontos ügyben, amelyben ráadásul mások is kimagasló eredményt várnak tőled, a dolog mégsem úgy sül el, ahogy azt eltervezted, emiatt te is csalódott vagy és a feletteseid sem titkolják, hogy nem felhőtlenül boldogok ebben a pillanatban. Iszonyúan rossz érzésed van attól a tudattól, hogy nem tudtad megugrani a kihelyezett mércét, ennek okán legszívesebben elbújnál a Világ elől. Mivel azonban egyfelől vállalnod kell a felelősséget, másfelől pedig szembe kell nézned azzal, hogy te sem vagy tévedhetetlen, épp ezért állj bele a helyzetbe, mondd ki, hogy igen, talán mindenki túl sokat várt el tőled és a jövőben ugyan igyekszel jobban teljesíteni, ám időnként a cirkuszi bohóc is elfárad. Ne ostorozd magad emiatt a továbbiakban, végy egy nagy levegőt és lépj tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!