Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 9.: a Bikáknak csapatban kell együttműködniük, a Rákoknak a villámhárító szerepe jut mára

Napi horoszkóp január 9.: a Bikáknak csapatban kell együttműködniük, a Rákoknak a villámhárító szerepe jut mára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is tartogat némi izgalmat a horoszkópod, érdemes tehát néhány percet rászánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Túlzott magabiztosságodból fakadóan kaphatsz ma hasznos leckét az élettől, megtanulhatod ugyanis, hogy egy kis sikerélmény vagy részeredmény korántsem jelenti azt, hogy a zsebedben lesz a siker, te pedig hátradőlhetsz. Attól, mert valami sínen van, még bármikor jöhet egy váratlan fordulat, ami mindent felboríthat, ha pedig nincs a pályán a szemed, akkor bizony könnyen nagy kudarc lehet a könnyelműség vége. Bármennyire is gondolod tehát azt, hogy minden rendben, mégis légy összeszedett, ne lankadjon a figyelmed és a lendületed, hisz ha ezek elvesznek, akkor bizony sutba dobhatod az egész folyamatot!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napja csapatfeladatot hoz számodra, a kollégáiddal kell ugyanis együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy bizonyos feladatot. Ne hezitálj sokáig, ragadd meg az evezőt és mutasd az útirányt a munkatársaknak. Amennyiben sikerül megtalálnotok a közös nevezőt, ha mindenki érti a feladatát, akkor nem lehet olyan bonyolult végigmenni az akadálypályán. Ünnepelni azonban csak akkor ünnepeljetek, ha sikerült épségben valamennyiőtöknek célba érnie, amennyiben ugyanis előre isztok a medve bőrére, abban az esetben könnyen ráfázhattok!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a hosszú munka, a rengeteg energia, amit egy bizonyos projektbe fektettél, a hét első napján végre megtérülhet, ez pedug roppant nagy izgalomba hozhat. Rendkívüli módon felvillanyoz ugyanis az a tény, hogy látod a fényt az alagút végén, így tehát a kitűzött célodhoz még közelebb kerülhetsz. Most, hogy ilyen jól alakulnak az ügyeid, megengedheted magadnak, hogy nyiss másfelé, hogy új dolgokat próbálj ki, de azért ne forgasd fel alapjaiban az egész eddigi életedet. Teljesen jó helyen vagy, nemes dolgokért harcolsz, s ezt hamarosan a környezeted is el fog ismerni, noha egészen mostanáig sokan nem hittek benned. Csak így tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira nem szeret semmifajta problémával szembenézni, hogy minden apró-cseprő dolgot megpróbál a szőnyeg alá seperni. Ennek hét első napján meg is fizeti az árát, hisz olyan mértékűre duzzad mára az általa felhalmozott problémahad, hogy egyszerűen egy pillanat alatt maga alá temeti. A segítséget te jelentheted a nagy kalamajkában, hisz az teljesen világos, hogy egyedül nem fog tudni boldogulni. Szedd össze tehát minden tudásodat és igyekezz megtenni az illetőért azt, amit a lelkiismereted megkövetel. Vannak ilyen napok, amikor nemcsak a saját szekeredet kell megtolni, hanem bizony másokét kell kirángatni a sárból, te azonban emberileg abszolút felnőttél a feladathoz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napja a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha igazán szeretnél elérni valamit. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy végre megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már. A sikerhez vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes, ezért szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy valamennyi próbát kiálld, s a végén bezsebelhesd az elismeréseket. Ne hezitáltlj egyetlen pillanatig sem, fuss neki és menj a céljaid után!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A szokásosnál hosszabb távot kell rövid idő alatt megtenned a hét első napján, annak érdekében azonban, hogy orra ne ess, mindenképp összeszedettségre lesz szükséged. Épp ezért zárj ki minden lehetséges zavaró tényezőt és arra koncentrálj, hogy a nap végére épségben, botlás és hasra esés nélkül célba érj. Igen-igen fárasztóra sikeredik ugyan a nap, de azért elégedetten teheted fel a lábad, hisz olyan tempót sikerül menned, hogy mások csak a csodádra jártak. Szép munka!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján a kollégákkal együtt szorult helyzetbe kerülsz, melyben mindenki tőled várja a megoldást, teljes meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja, mit kell tenni, s rendelkezik többféle alternatívával is ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Roppant hízelgő számodra az az elismerés, amellyel a környezeted tekint rád, arra azonban érdemes ügyelned, mielőtt vaktában vállalkoznál felelőtlen lépésekre, hogy hatalmas a kockázat, aminek nagy bukás lehet a vége. Csak azért tehát, hogy hősként ünnepelhessenek, ne ugorj bele gondolkodás a szakadékba, mert így könnyen mártír lehet belőled! Okosan cselekedj és csak akkor vállalkozz a Világ megmentésére, ha valóban tudod a megoldást, egyéb esetben tedd fel a kezed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján váratlan szituációk sodornak magukkal, ami borzasztóan kimerítő lehet számodra, hisz minden fronton 100%-os formát kell nyújtanod annak érdekében, hogy később ne kelljen szégyenkezned a gyenge teljesítményed miatt. Mivel szereted a kihívásokat, a pillanatnyi bizonytalankodás után ezt is élvezni fogod. Hidd el, fog ez menni, csak rendezd a gondolataidat, és semmiképpen ne kapkodj, hanem szép sorjában oldd meg minden feladatodat. Amennyiben sikerrel abszolválod valamennyit, abban az esetben este, a kanapén hátradőlve, egy pohár borral a kezedben elégedetten tekinthetsz vissza a mai napra!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, év eleje lévén rendkívül gyors a tempó, amit diktálsz, kissé azt a látszatot keltve, mintha előre akarnál dolgozni annak érdekében, hogy később lazíthass. Ezeknek a rohamlépteknek azonban könnyen meglehet a negatív előjelű eredménye, nem biztos ugyanis, hogy nem akadnak össze a lábaid, miközben csőbe szorult fejjel rohansz előre. Épp ezért érdemes logikusan végiggondolnod, hogy miképp rendszerezed azokat az ügyeket, amelyek megoldásra várnak és ezen rendszer mentén zárd le valamennyit. Attól ugyanis, mert futólépésben haladsz, csak a célvonalat szakíthatod át hamarabb, az azonban csak később fog kiderülni, hogy miféle hibákat hagytál magad mögött. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz!

BAK (december 22-január 20)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt a hét első napján, ami olyannyira megdöbbent, hogy az első pillanatban nem is igen tudsz reagálni rá. Fogalmad sincs ugyanis, miért lehet jó az illetőnek az, ha mások előtt nevetségessé tesz. Mindenképp érdemes tehát hangot adnod a csalódottságodnak, egyben teljes joggal várod a magyarázatot tőle. Igyekezz megértetni vele, nem igazán jó az a vicc, amelyen kizárólag a mesélője nevet, mások meg csak döbbenten állnak. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben kíméljen meg a hasonlóan kínos helyzetektől!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve abszolút nincsenek ínyedre a konfliktushelyzetek, a hét első napján azonban mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem érti a mondanivalódat, érzésed szerint direkt mondja az ellenkezőjét annak, amit te közvetítesz. Mielőtt azonban engednéd, hogy elszabaduljanak az indulataid, előtte érdemes mindenképpen végiggondolod, hogy vajon megéri-e az illetőt a végtelenségig győzködnöd, avagy inkább intelligensen továbblépsz és nem foglalkozol a továbbiakban olyasmivel, amin nem tudsz változtatni. Jobban teszed, ha elengeded a meggyőzhetetlen személyeket a jövőben, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta szerep jut neked a hét első napján, amely roppant nagy erőfeszítést igényel részedről, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy a csapat élén mutasd az utat másoknak, ehelyett általában te is a dominósorban állsz, kínosan ügyelve arra, hogy ne kelts feltűnést. Ezúttal azonban ki kell lépned ebből a fajta komfortzónából, minden tudásodat és vagányságodat összeszedve mindenkinek megmutatni, hogy mire is vagy képes. Ne rettenj meg a saját árnyékodtól, hisz abban az esetben, ha kihátrálsz, akkor abszolút hiteledet veszítheted mások előtt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!