Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 9.: a Bikák elejét veszik a pletykáknak, a Mérlegek jó híreket kapnak egy bizonyos üggyel kapcsolatban

Napi horoszkóp január 9.: a Bikák elejét veszik a pletykáknak, a Mérlegek jó híreket kapnak egy bizonyos üggyel kapcsolatban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Általában szeretsz mások után menni, szíved szerint nem nagyon keltenél feltűnést, az, hogy felhívd magadra a figyelmet, az pedig egyenesen távol áll tőled. A hét utolsó napján azonban mégis kénytelen vagy ebből a burokból kilépni és egy kicsit más irányba menni, mint amerre a többiek tartanak. Mindezt persze kissé a kényszer hatása alatt teszed meg, hisz önmagadtól sosem jutna eszedbe az, ilyenformán vedd be máshol a kanyart. Cseppet se legyen azonban emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell! Majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit más lehetsz, mint a többiek!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta, rólad terjesztett pletykák jutnak a füledbe, amelyek már az első pillanatban felháborítanak és mindenképp szeretnéd azonnal a világba kiáltani azt, hogy szemen szedett hazugságról van szó. Mielőtt azonban ezt megtennéd, próbálj egy pillanatig hideg fejjel gondolkodva utánanézni, hogy pontosan ki az, aki ilyesfajta rosszindulattal bír és amennyiben nem túl hitelt érdemlő számodra az illető személye, abban az esetben felesleges felvenned a kesztyűt és ringbe szállnod. Engedd el a dolgot, hisz aki ismer, pontosan tudhatja rólad, hogy igazak-e az állítások vagy az egész csak kitaláció. Arra pedig, hogy másoknak miért jó az ártó szándékú pletykaterjesztés, majd a tükörképük válaszol!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos pontra ugyan elhelyezted a mércét, azt a szempontot azonban nem vetted számításba, hogy vajon meg tudsz-e majd felelni vagy érdemes inkább lejjebb tenni annak érdekében, hogy sikerélményed is lehessen. Az a fajta személyiség vagy ugyanis, akinek amennyiben nem az elvárásainak megfelelően akakulnak a dolgok, abban az esetben rendkívülien frusztrálttá válik és általában dugába dönti inkább az egész megkezdett folyamatot. El kell azonban fogadnod, hogy az életben bizony vannak olyan helyzetek, amikor bármit teszel, a szerencse is elengedhetetlen kelléke lesz a sikernek, ez pedig önmagában egy olyan tényező, amely befolyásolhatja a végkimenetelt. Épp ezért ne bonyolítsd te is a saját pozíciódat, igyekezz minél logikusabban végigmenni bizonyos feladatokon, illetve lejjebb helyezni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokat! Hidd el, hosszútávon megéri!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nagyon ragaszkodó ember vagy, aki nehezen enged el bizonyos személyeket és nehezen lép túl bizonyos élethelyzeteken is. Az állandóság ugyanis egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azonban azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt történet, be kell látnod, hogy időnként nincs benne happy end és el kell engedned azt, aki menni akar. Nem érdemes a végsőkig ragaszkodni, hisz fordított esetben mások sem hullajtanak ennyi könnyet érted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügynek mégsem olyan végkimenetele lesz, mint ahogy azt elvártad, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy. Mielőtt azonban a benned forrongó indulatok vulkánként törnének a felszínre és ezzel akaratlanul bántanál meg a környezetedben olyan embereket is, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Ne csak a kudarcot lásd az dologban, igyekezz inkább megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát annak érdekében, hogy legközelebb szerencsésebben alakuljanak a dolgaid!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit szeretne rád testálni, amire egyáltalán nem vagy felkészülve, mi több, a lehető legtávolabb áll tőled. Amennyiben valóban nem tudsz azonosulni a dologgal, abban az esetben nem kell elvállalnod a feladatot, csakis olyasmire mondj igent, ami számodra is a teljesíthetőnek tűnik. Amennyiben a dolog a képességeidet meghaladja és várhatóan kudarcot fogsz vallani, abban az esetben határozottan adj elutasító választ, hisz a kudarccal csalódást okozhatsz magadnak és az illetőnek is. Éppen ezért nem érdemes álmatlan éjszakákat okozni saját magadnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján végre jó híreket kapsz egy bizonyos ügyben, amely rendkívül nagy lendületet ad, hisz már nem is igen mertél reménykedni a pozitív végkimenetelben. Végre tehát kicsit kifújhatod az eddig benntartott levegőt, nem kell tovább vigyázállásban állnod. A jövőben azonban arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne egy lapra tegyél fel mindent, hisz hatalmas kockázatot vállalsz ezzel. Tartalékolj, hisz nem tudhatod, mikor lehet szükséged arra, hogy mozgósítsd a raktáraidat. Ha mindig kockáztatsz, sokkal nagyobb eséllyel hasalsz el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben híresen magabiztos emberként ismernek, te vagy az, akinek soha semmitől nem remeg meg a lába, épp ezért rengetegen próbálnak beléd kapaszkodni, ha úgy adódik, hogy segítségre van szükségük. Te -alapvetően ha a helyzet engedi- mész és kiállsz másokért a harctérre, ám vannak olyan pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, bár ezt igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogságod és nyugalmad érdekében azonban próbáld meg belátni, bármilyen erős is vagy, azért még tévedhetsz, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz mindig önmagad lenni, soha ne akarj többnek mutatkozni! Hidd el, így egyszerűbb lesz az életed!

NYILAS (november 23-december 21)

Elbagatellizáltál egy bizonyos feladatot, azt gondoltad ugyanis, hogy elég, ha az utolsó pillanatban nekifutsz, hisz a kisujjadból ki tudod majd rázni. A legnagyobb megdöbbenésedre azonban a hét utolsó napján kell rájönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nem-igen fogsz tudni felmutatható eredményt produkálni. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vegyél sorra mindent, vajon hol tévedhettél! Máskor nem érdemes lekicsinylően hozzáállni bizonyos helyzetekhez, hisz a saját károdon kell a helyzet komolyságából tanulnod, ez pedig sosem jó!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján végre lehetőséget kapsz arra, hogy kibontakoztasd a benned rejlő kreativitást, ennek köszönhetően elnyerd a környezeted elismerését. Mindenképp érdemes kihasználnod az alkalmat, az utóbbi időben ugyanis rendre fulladtak kudarcba a próbálkozásaid, mely miatt már-már a hitelességed forgott kockán. Most azonban minden eszköz adott arra, hogy felmutass valamit, épp ezért igyekezz minél hamarabb nekifutni, hisz a lehetőség ma ugyan adott, de ki tudja, holnap is lesz-e még alkalmad maradandót alkotni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle felelősség terheli a válladat, amelyből, amennyiben választani lehetett volna, úgy bizonyosan nem kértél volna. Mégis ha már így alakult, igyekezz beleállni a helyzetbe és úgy pontot tenni a dolog végére, hogy te magad nem jössz ki rosszul a helyzetből. Ne hagyd hogy a kéretlen tanácsadók befolyásoljanak, hisz ez most nem az a szituáció, amikor mások véleményére alapozva dönthetsz bizonyos kérdésekben, itt most abszolút a te tapasztalatod az, ami számít. Csak bízz magadban, meg tudod csinálni, minden csupán akaraterő kérdése!

HALAK (február 20-március 20)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, emiatt egyfajta általános tisztelet övez. A hét utolsó napján is szükség lehet a segítségedre, mert egy olyan helyzet adódik, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a katasztrófát, ezért pedig mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!