Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 7.: a Rákok nagy kalandokra vágynak, a Szüzek soha vissza nem térő lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp január 7.: a Rákok nagy kalandokra vágynak, a Szüzek soha vissza nem térő lehetőséget kapnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 7.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján valaki igencsak felbosszant, próbára téve ezzel a végtelennek hitt türelmedet. Első felindulásodban szíved szerint olyat mondanál neki, amit talán magad is megbánhatsz, épp ezért mielőtt szóra nyílik a szád, igyekezz három mély levegőt venni. Ez talán segít abban, hogy hátat tudj fordítani anélkül, hogy támadásba lendülnél. Sajnálatos módon a te környezetedben is vannak olyan személyek, akik provokatívak és ártó szelleműek, neked azonban nem kell lesüllyedni erre a szintre. Mindig légy önmagad és ne hagyd, hogy mások magukkal rántsanak!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra fontos emberek kerülnek sarokbaszorított helyzetbe, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül azt, hogy a szakadékba zuhanjanak. Ennek okán szinte minden percben azon morfondírozol, hogyan is segíthetnél, miképpen avatkozhatnál közbe annak érdekében, hogy végül jól alakuljanak a dolgok. Mivel egyszerűen nem vagy kompetens az ügyben, így csupán csak a támogatásodról tudod biztosítani őket, el kell fogadnod, hogy ezt a szituációt az élet alakítja. Bármilyen nehéz is tehát, te csak koncentrálj a saját ügyeidre és arra, hogy ahol tudsz tenni a siker érdekében, ott tegyél meg mindent, ahol pedig tehetetlen vagy, ott sajnos maximum szurkolni tudsz!

IKREK (május 21-június 21)

Nem tartod magad egy nagy konyhatündérnek,, a hét utolsó munkanapján azonban különösen nagy sikerélményben lehet részed a konyhában, mely másokat is legalább annyira fog meglepni, mint amennyire téged meglepett. Igazán nagy örömmel tölt el, hogy ismét bizonyíthattad a rátermettségedet és azt, hogy bizony ha egy számodra fontos célt kitűzöl magad elé és minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy sikerüljön, akkor komoly esélyeid vannak. Légy büszke magadra és oszd meg a számodra fontos emberekkel a munkád gyümölcsét!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben azon morfondírozol, hogy vajon miféle kalandba is kellene belevágnod ahhoz, hogy maradandó élményt szerezhess, meghozzá a pozitív kategóriából. Mivel az év eleje a legalkalmasabb időszak a nagy tervek szövögetésére, a bakancslisták készítésére, így neked is roppant jól esik eljátszadozni a gondolattal, hogy mi lenne, ha ebbe vagy abba a kalndba belevágnál. Arra azért érdemes ügyelned, hogy megpróbálj a realitások talaján maradni, hiszen nem tudhatod, milyen teljesítmény lehet benned egy-egy kihívással kapcsolatban. Ki tudja, lehet hogy olyasfajta kalandban lehet részed, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl gyorsan élted bele magad valamibe, ami utólag nem tűnik mégsem a soha vissza nem térő lehetőségnek. Mielőtt azonban kihátrálnál, érdemes globálisan tekintened a helyzetre és amennyiben azt látod, higy egyedül semmiképp nem fogsz tudni boldogulni, abban az esetben érdemes segítséget kérned olyan személyektől, akiknek nálad nagyobb tapasztalatuk van ezügyben. Ne add fel ilyen könnyen, hisz nem minden nap kínálkozik hasonló lehetőség, mely kivételes sikereket tartogat számodra. Hidd el, nyúlcipőben futni legalább olyan fárasztó, mint beleállni egy helyzetbe és megoldani! Az egésznek annyi a titka, hogy nem szabad megijedni a saját árnyékodtól!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján valaki egy szerinte soha vissza nem térő lehetőséggel keres meg, te azonban nem igazán látod a dologban a siker lehetőségét. Hogy ez azért van, mert szkeptikus vagy a részletek megismerése nélkül vagy valóban zsákutca lehet a dologból, az egyelőre nem teljesen biztos, annyi bizonyos azonban, hogy érdemes esélyt adnod annak, hogy az illető felválzolhassa a nagy tervet, te pedig majd eldöntöd a részletek ismeretében, hogy adsz-e esélyt a nagy kalandnak. Ne zárkózz el első pillanatban, hisz amennyiben hagyod a hajót elúszni, abban az esetben később nagyon bánni fogod, hogy nem szálltál fel rá. Adj időd magadnak arra, hogy végül racionális döntést hozhass!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre pozitív visszaigazolás tölthet el nagy örömmel egy olyan ügyben, amelyben az elején nagyon hittél, ám mostanra olyannyira hosszú ideje bandukolsz már az úton, annyi időd és energiád fekszik a dologban gyakorlatilag eredmény nélkül, hogy kezdted elengedni a dolgot. A hét utolsó munkanapján azonban rendkívül nagy lendületet ad az, hogy a saját kezed munkájával sikerült végre pozitív eredményt elérned és így roppant büszke lehetsz magadra! Most láthatod, hogy érdemes továbbmenned, hisz egy kis kitartással olyasfajta magasságokba érhetsz fel, amelykről azelőtt álmodni sem mertél! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem nagyon terveztél nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni a hét utolsó munkanapján, mégis olyan váratlan esemény történhet, amely fenekestől forgathatja fel az egész napodat. Az első pillanatban kissé megijeszt az, ami hirtelen bekövetkezik, ám ha két lábbal beleállsz a helyzetbe és minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy ne legyenek hatalmas viharkárok körülötted, akkor félelmre semmi okod nem lesz! Csupáncsak a magabiztosságodat kell elővenned és ne engedd, hogy az ár sodorja a csónakodat, ragadd tehát meg az evezőt és irány a part! Ez ma egy ilyen nap, ne aggódj azonban, hiszem itt a hétvége, amikor lehetőséged lesz kipihenni a pénteki izgalmakat!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút nem látsz fantáziát egy bizonyos dologban, valaki mégis meg akar győzni arról, hogy érdemes belevágnotok közösen a dologba. Ugyan nem igazán érted, hogy miért pont tőled várja az együttműködést, ám amennyiben erőszakosnak érzed az illető igyekezetét, abban az esetben mihamarabb hozd a tudtára határozottan és ellentmondást nem tűrően, hogy bizony zsákutcában próbálkozik, náld semmi esélye arra, hogy olyasmibe rántson, ami számodra abszolút nem járható út! Foglalkozz sokkal hasznosabb dolgokkal, ne fecséreld az energiádat olyasmire, ami hosszú távon nem kifizetődő. Ez az ő útja, a másik pedig a tiéd!

BAK (december 22-január 20)

Alapvetőenj nyitott embernek tartott magad, aki a véleményét minden körülmények között nyíltan vállalja, ám most mégis -számodra érthetetlen oknál fogva- egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, hisz nem minden arany, ami fénylik, így nem biztos, hogy mások nem fognak visszaélni a tőled hallottakkal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos helyzetben túl sokat vársz el önmagadtól és ugyan számodra nem biztos, hogy egyértelmű, de mások számára abszolút világos az, hogy ebben a szituációban a siker egyáltalán nem garantált. Te azonban valahogy képtelen vagy elfogadni ezt a tényt, így mindenáron be szeretnéd a környezetednek bizonyítani, hogy képes vagy a saját határaidat is figyelmen kívül hagyni. Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél vagy olyasmire vállalkoznál, ami bőven kívül esik a biztonsági zónádon, gondolj bele egy pillanatra, mi a fontosabb: az, hogy mások elégedettek legyenek veled vagy az, hogy a nap végén boldogan nézhess a tükörbe lelkiismeretfurdalás nélkül, hisz mindent megtettél, amit tőled tellett. A siker érdekében érdemes a mércét egy kicsivel lejjebb helyezned és csak akkor emelni rajta, ha magabiztosan tudod teljesíteni az általad kitűzött célokat!

HALAK (február 20-március 20)

Vannak helyzetek, amelyekben bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz diplomatikusan regálni és ez bizony kellemetlen szituációkat idézhet elő. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért időnként abszolút megengedett számodra is, hogy tévedj vagy helytelenül járj el bizonyos dolgokban. A hangsúly inkább azon van, hogy képes vagy-e elnézést kérni, be tudod-e látni, ha hibáztál. Hidd el, ez legalább akkora erény, mint más pozitív tulajdonságok. Ha hibáztál, tud elismerni és bocsánatot kérni, hisz ettől csak jobb ember leszel! A bocsánatkérés képessége nem szégyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!