Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 6.: a Rákok bátran fel merik vállalni a véleményüket, a Mérlegeknek fontos ügyet kell megoldaniuk

Napi horoszkóp január 6.: a Rákok bátran fel merik vállalni a véleményüket, a Mérlegeknek fontos ügyet kell megoldaniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján végre megcsillan egy kis részeredmény, olyan pozitív visszaigazolást kaphatsz ugyanis, amely előrelendíthet az úton, ezáltal nagyobb önbizalmat adhat, hisz eddig kissé félve tetted egyik lábad a másik után. Most nem szabad tehát megállnod, most van lehetőséged ugyanis arra, hogy elérd a célt, amelyet korábban kitűztél magadnak. Noha még közel sem vagy hozzá, rengeteget kell dolgoznod, mégis büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megtaláltad azt a célt, amiért érdemes dolgoznod. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Olyannyira maximalista vagy, hogy fel tudnál robbanni, ha hiba csúszik a számításaidba, melynek okán esetleg elveszted a kontrollt egy bizonyos dolog felett. Amennyiben azonban belegondolsz, nem érdemes ennyire magasra helyezned a lécet magaddal szemben, ne tedd ki magad az örökös frusztrációnak, nem érdemes ugyanis folyton felhőkkel takarnod a Napot. Egyszerűen fogadd el, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni, ettől azonban még szép az Élet.

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, valaki túlságosan magas elvárásokkal bír veled szemben, amelyeket te nem tudsz és nem is biztos hogy akarsz teljesíteni. Épp ezért, mielőtt még az illető rád telepszik az akaratával, érdemes megértetned vele, hogy vannak dolgok amelyekbe semmiképp nem szeretnél belefolyni a saját lelki nyugalmad érdekében. Amennyiben fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalódat és nem lesz sértődés a dologból. Ha azonban nem jut el hozzá az, amit közvetíteni szeretnél, akkor bizony nem kell energiákat a továbbiakban belefektetned abba, hogy meggyőzd bármiről veled kapcsolatban!

RÁK (június 22-július 22)

Elég fajsúlyos kérdésben ellentétes álláspontot képviselsz a nagy többséghez képest, épp ezért te vagy a társaság kakukktojása, hisz kis túlzással mindenkinazt hiszi, teljesen elment az eszed. Mielőtt azonban teret engedsz a tiltakozó népnek magad körül, igyekezz világossá tenni mindenki számára, hogy ezúttal nem tudnak befolyásolni, nem tágítasz ugyanis, határozott véleményt képviselsz. Mialatt azonban kiállsz magadért, érdemes arra ügyelned, hogy ne légy arrogáns, ne bánts meg senkit, csupán próbáld megértetni mindenkivel, hogy te is önállóan gondolkodó személy vagy a Föld nevű bolygón!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, kirobbanó formában vagy, épp ezért bármilyen rád bízott projektet játszi könnyedséggel el tudnál végezni. Mielőtt azonban túlságosan elbíznád magad, érdemes arra azért ügyelned, hogy neked is vannak határaid és noha most ezt nem látod, mégis próbáld szem előtt tartani, hogy amennyiben átléped ezt a határvonalat, abban az esetben csúfos kudarcot is vallhatsz. Nem kell a komfortzónádból feltétlenül kiugrálni csak azért, mert fel szeretnéd hívni magadra a Világ figyelmét. A kevesebb néha több, ezt ne feledd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, a hét utolsó munkanapján elég ingoványos talajon igyekszel eligazodni, amely rejt némi akadályt és külső befolyásoló tényezőt, a legnagyobb bosszúságodra azonban ezekre nincs ráhatásod. Igyekezz tehát kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Ezzel pedig nem csak hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig és közben ne kelljen az életed is kockáztatnod érte. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő lelkierővel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A legnagyobb bosszúságodra pont a hét utolsó munkanapján kell egy fontos ügy megoldását a nyakadba venned, ráadásul viszonylag sürgős a dolog, így egyáltalán nem várhat. Mielőtt azonban hagynád, hogy a negatív érzelmeid befolyásoljanak, szedd össze magad és fuss neki mihamarabb az előtted álló akadályoknak. Amennyiben megoldáscentrikusan gondolkodsz, hidd el, előbb adhatod át magad a hétvégi pihenésnek, mint gondolnád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján meglepően jól reagálsz egy váratlan helyzetben, mely téged is meglep, hisz nem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, hisz hosszútávon kedvezően hathat rád az élet minden területén!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, hosszú ideje most már semmi említésre méltó dolog nem történik körülötted, nincs nagyon kaland, amibe szívesen belevágnál, emiatt elég egykedvű vagy. Mielőtt azonban mélyre süppednél ebben az állapotodban, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne ha valamiféle változást eszközölnél, amelynek segítségével végre el mernél indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, egy bizonyos személy a környezetedben mindenáron maga mellé szeretne állítani egy elég fajsúlyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövet és semmit nem szégyell. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod, te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Ne engedj a nyomásnak, inkább határozottan hozd a tudtára, hogy ezzel a fene nagy taktikázással csak maga ellen fog fordítani. Légy kemény és talpraesett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az a fajta személyiség vagy, aki nagyon nehezen hoz meg döntéseket, aki hosszú ideig elodázza azt, hogy feketét vagy fehéret mondjon, a szőr feláll ugyanis a hátadon attól, hogy valami, amihez már hozzászoktál –legyen az akár rossz dolog is–, megváltozzon körülötted. Így azonban a legkevésbé sincs esélyed arra, hogy sikereket érj el, hogy emlékezetes élményeket szerezz, hisz mindig azzal leszel elfoglalva, hogy minden állandó legyen. Ezen a ponton érdemes tehát feltenned magadnak a kérdést: megéri ilyesfajta félelemben élni a mindennapokat? Amennyiben a válaszod nemleges, ne vesztegesd az idődet, igyekezz változtatni a hozzáállásodon, hisz neked is csak egy életed van!

HALAK (február 20-március 20)

Egyfajta mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan döntést kell ugyanis meghoznod a mai

napon, amely a továbbiakban mindenképp befolyásolja majd a mindennapjaidat, ettől függhetnek ugyanis a sikereid vagy épp a kudarcaid. Mivel fontos döntés ről van szó, szánd a mai napot teljes egészében arra, hogy kicsit egyedül maradj a gondolataiddal, így tudod tudod tehát felsorakoztatni a pro és kontra érveket, ezáltal tudsz racionális döntést hozni. Hidd el, ha kimondod hangosan az eredményt, onnantól kezdve sokkal nyugodtabb életet tudsz majd élni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!