Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 5.: a Rákok elégedettek a jelenlegi életükkel, a Mérlegeknek pihenésre van szükségük

Napi horoszkóp január 5.: a Rákok elégedettek a jelenlegi életükkel, a Mérlegeknek pihenésre van szükségük
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, így most is sok minden kiderül a horoszkópodbóll!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 5.

KOS (március 21.–április 20.)

Rendkívül eredményorientált ember vagy és nagyon megoldáscentrikusan gondolkodsz, ezúttal mégis késik az eredmény, amit igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem jön egyetlen csettintésre a siker, még nem kell feladnod, nem kell lehúzni a rolót és csalódottan elkullogni. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben most megfutamodsz, soha nem fogod megtudni, milyen közel jártál a célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

BIKA (április 21.–május 21.)

Egy hozzád elég közelálló személy megbánt valamivel, ami hatalmas csalódást okoz, és emiatt úgy érzed, a jövőben nem is akarsz szóba állni vele. Az illetőt viszont nem zavarja a dolog, s nemigen érdekli, hogy mekkora fájdalmat okozott neked. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanulhattad, hogy a kapcsolataink építése során szükség van bizonyos óvatosságra. Ezen az ügyön viszont már csak a saját érdekedben is lépj túl, de mindenképpen okulj belőle.

IKREK (május 22.–június 21.)

Vízválasztóhoz érkeztél, amikor – hosszú bizonytalanság után – kiderül, hogy merre érdemes továbbmenned. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy nem mások szándékai, hanem kifejezetten a te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok. A saját sorsodnak magad vagy a kovácsa, ezért elsősorban arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb döntés. Azzal pedig, hogy az ismerőseid mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e a veled vagy nem, ne törődj. Csak magadra koncentrálj – és arra, hogy a lehető legtöbbet hozz ki minden helyzetből!

RÁK (június 22.–július 22.)

Megtaláltad a helyedet a világban, jól érzed magad a bőrödben, hiszen minden a terveid szerint alakul. De hogy ne legyen igazán felhőtlenül jókedved, vannak a környezetedben olyan emberek, akik megpróbálnak beleszólni az életedbe, folyton jó tanácsokkal látnak el, s kéretlenül ott lihegnek a sarkadban. Van azonban egy pont, amikor mindennek megálljt kell parancsolni. Legyél határozott, állj a sarkadra és hozd a tudtukra, hogy köszönöd, de abszolút nincs szükséged semmiféle életvezetési tanácsra, azt ugyanis, ahol most tartasz, csakis a saját erődből érted el. Ne engedd, hogy a nyomulásukkal a fejedre nőjjenek, hanem csak menj tovább az utadon és ne foglalkozz semmi mással!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Végre a terveid szerint alakulnak a folyamatban lévő ügyek, nem kell folyamatosan amiatt frusztrálnod magad, mi lesz, ha egy váratlan hiba miatt meghiúsul a terved. Épp ezért most nyugodtan visszavehetsz a tempóból, nem kell végre úgy hajtanod magad, mintha az életedért küzdenél, így másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne kötelelező jellegű dolgokkal foglalkozz és főleg ne vállalj újabb feladatokat. De csak óvatosan, mert a jelenleg futó ügyeid nincsenek teljesen lezárva, bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, ami mindent megváltoztathat! Ezért csak módjával kapcsolódj ki, amíg pontot nem tettél mindennek a végére!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egyszerűen értetlenül állsz bizonyos emberek viselkedése előtt, mert akárhogyan gondolkodsz, nem fér a fejedbe, miként képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében buldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel ez a te értékrendeddel abszolút összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni e személyekkel, hiszen egyfelől nem kívánsz vegyülni velük, másfelől meg nyilván örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz náluk sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utadat járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációkba, ahol szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját boldogságodat helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Túlvállaltad magad az utóbbi időben, s emiatt kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Mivel túllépted az engedélyezett sebességhatárt, itt az idő, hogy a fékre taposs és addig lassíts, amíg a túlzott ügybuzgásodnak nem lesz rossz vége. Mostanra ugyanis már semmire nem tudsz megfelelően koncentrálni, hibát hibára halmozol, ennek pedig – te is beláthatod – semmi értelme. Fogadd el, hogy neked is vannak határaid, véges az energiaraktárad, és mellesleg te sem vagy tökéletes. Pihenj, töltődj fel és most egy ideig ne foglalkozz semmi olyasmivel, ami megerőltető lehet a számodra.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valakit nagyon hibásan értékeltél – annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy, mert félreismerted az illetőt, ráadásul vele kapcsolatban magadat is becsaptad, mert mindenképpen hinni akartál benne. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, olyannak, amilyen, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

NYILAS (november 23.–december 21.)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, mert el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek ennek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandók azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe ügybe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életedet?!

BAK (december 22.–január 20.)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, és semmiképp nem vagy hajlandó visszavonulót fújni. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni úgy, ahogyan szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy minden körülmények között ragaszkodsz-e a saját elképzeléseidhez, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, s bizonyos esetekben hajlandó vagy-e másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni. Úgy, hogy az a lehető legjobb eredménnyel kecsegtessen a számodra!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Fogadd el, ha mások külön utakon járnak, s nem egyeznek az elképzeléseitek! Ne erőszakold rájuk a saját terveidet. Amennyiben nekik más a céljuk, indulj el nélkülük a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodni, s együtt haladni, tanulj meg magad boldogulni. Hiszen mégsem élheted az egész életed úgy, hogy mindig csak a környezeted szempontjaira figyelsz! Menni fog ez egyedül is, csak hinned kell magadban!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapjára kellőképpen elfáradtál ahhoz, hogy bármilyen nagyobb munkába kezdj. Ne akard most megváltani a világot, örülj neki, ha lesz annyi energiád, hogy befejezd a folyamatban lévő ügyeket, majd nyugodtan hátradőlj egy tejszínhabos forró csoki társaságában. Időnként neked is jár a lazítás, mert ebben a feszített munkatempóban nagyon hamar kimerül az ember, és földi halandóként te sem vagy az a szuper nő, aki minden feladatot maradéktalanul megold, majd összedob egy finom vacsorát, kitakarítja a házat és közben még meg is menti a világot minden veszélytől. Most le vagy merülve, úgyhogy a minimális cél a mai nap túlélése, a halaszthatatlan ügyek lezárása!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!