Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 5.: a Mérlegek végre fellélegezhetnek, a Halak különleges napra számíthatnak

Napi horoszkóp január 5.: a Mérlegek végre fellélegezhetnek, a Halak különleges napra számíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából izgalmas dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Az esetek döntő többségében arra törekszel, hogy mindenki a lehető legtökéletesebbnek lásson mind külsőleg, mindpedig belső értékeidet tekintve. Ennek érdekében sokszor hajlamos vagy átlépni a saját határaidat csak azért, hogy egyik-másik emberből elismerést csikarhass ki. Mivel azonban rengeteg áldozattal jár a folyamatos bizonyítási vágy, épp ezért itt az ideje belátnod, hogy nem az a fontos, hogy mások miképp tekintenek rád. A prioritási sorrend tetején te állsz a saját sorsoddal és boldogságoddal. Épp ezért ne hezitálj, húzz meg egy képzeletbeli határvonalat és a jövőben csakis arra koncentrálj, hogy minden körülmények között önazonos maradhass! Hidd el, nincs ennél fontosabb!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, felesleges köröket futsz egy bizonyos személlyel a környezetedben, az illető ugyanis nem enged a huszonegyből. Mivel így abszolút egy meddő vitát folytattok, épp ezért nem érdemes a továbbiakban időt és energiát fektetned abba, hogy meggyőzd, engedd el tehát az egészet és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell mindig óceánokat átúsznod, időnként elég az is, ha három kar csapást teszel, ahelyett tehát hogy ilyesmikre fecséreld el az energiáidat, fektesd sokkal hasznosabb dolgokba

IKREK (május 21-június 21)

Ma végre pozitív eredménnyel zárhatsz le egy végeláthatatlannak tűnő projektet, amely abszolút elismerésre méltó, hisz rengeteg időd és energiád fekszik a dologban. Most egy hangyányi időre fellélegezhetsz, de semmiképp ne állj le teljesen, menj tovább az úton, hisz új lehetőségek várnak. Mielőtt tehát lankadna a lelkesedésed és csökkenne a benned lévő lendület, igyekezz irányban és tempóban tartani magad. Egy mozi, a barátokkal töltött este után vesd bele magad ismét a munkába, hisz odakint rengeteg kiaknázatlan lehetőség várja, hogy ismét sikert arass! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra ismeretlen oknál fogva porszem került a gépezetbe, emiatt nem igazán tudsz továbblépni egy bizonyos helyzetben. Érthető módon bosszant a dolog, hisz nem gondoltad, hogy megakad az olyannyira jól müködő folyamat, a folyamatos frusztráció helyett azonban érdemes megoldáscentrikusabban gondolkodnod és minden idegszáladdal odakoncentrálni, hisz csak így lehet esélyed arra, hogy valaha felszabadulj a nyomás alól. Amennyiben sikerül időben pontot tenni a dolog végére, ezáltal fellélegezned, abban az esetben használd ki az estét és olyasféle kikapcsolódással töltsd, amely csakis rólad szól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az esetek döntő többségében uralod az általad irányított helyzeteket, ebből fakadóan nem igazán engeded, hogy bárki rajtad kívül tarthassa a gyeplőt a kezében. Ugyan bizonyos helyzetek időnként nem úgy sülnek el, ahogy előtte eltervezed őket, mégis nagyon nehezen ismered el, ha egy-egy kudarc neked köszönhető. Annak érdekében tehát, hogy könnyebb legyen az utad és kevesebb a kudarc, érdemes lenne tallonban tartanod egy hozzád közelálló személyt, akihez fordulhatsz, ha úgy adódik. Amennyiben van valaki, akinek a szava számodra is hitelt érdemlő, aki tapasztalt és nem csak a levegőbe beszél, érdemes hallgatnod rá, érdemes megfogadnod a tanácsait. Légy nyitottabb, hisz azzal még senki nem járt rosszul

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, nem igazán tudsz kilépni egy bizonyos helyzetből, épp ezért viszonylag gyorsan szükséged van egy használható tanácsra olyasvalakitől, aki nem a levegőbe beszél, hanem járt már az általad megkezdett útvonalon. Mivel nincs nagyon vesztegetnivaló időd, épp ezért keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek mind a diszkréciójára, mint pedig a tapasztalatára számíthatsz. Kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a helyzet, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik számáda nem ismeretlen a pálya, hisz ők tudnak a legtöbbet segíteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre fellélegezhetsz kissé, a végtelennek tűnő bizonytalanság után ugyanis olyan lehetőségeket kapsz, amelyek a fényt jelentik az alagút végén. Mindenképp érdemes tehát megragadnod ezt az Élet által kínált, nem mindennapi alkalmat, hisz neked sem az a célod, hogy hosszú ideig vesztegelj egyhelyben. Hidd el, ha minden puzzle-darab a helyére kerül, az hatalmas megnyugvással fog téged is eltölteni. Addig pedig fel ne add a küzdelmet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé bonyolult felaldattal kell ma megküzdened, melynek maradéktalan teljesítéséhez korántsem biztos, hogy az eddig jól bevált taktikáid működőképesek lesznek. Amennyiben úgy alakul, hogy kreatívan kell megoldanod a helyzetet, abban az esetben semmiképp ne ess kétségbe, hisz korántsem biztos, hogy mád útvonalon haladva esélyed sincs a sikerre. Vannak bizonyos kihívások, amelyek másféle taktikai módszereket kívánnak meg, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy alkalmatlan vagy egy adott feladat teljesítésére. Bízz magadban, vess be minden tudást és ne húzd az időt tovább. Hidd el, benned is ott van a siker lehetősége, csupán egy kis önbizalom hiányzik hozzá!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma végre lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmodat válthasd valóra, amely mások számára ugyan kissé extrémnek hangzik, neked mégis hosszú ideje birizgálja a fantáziádat. Mivel a dolog rejt némi veszélyt is magában, ezért érdemes a legapróbb részletekig mindennel számolnod, minden eshetőségre felkészülnöd annak érdekében, hogy ne zöldfülűként ugorj fejest az extremitásba! Igyekezz megnyugtatni az érted aggódókat, hogy olyat úgysem csinálnál, ami jelentősen veszélyezteti a testi épségedet, végülis nem ment el a józan eszed, csupán csak kalandvágyó vagy!

BAK (december 22-január 20)

Számodra teljesen érthetetlen módon egy valakinek egyszerűen hiába próbálod megmagyarázni, hogy a vesztébe rohan, gyakorlatilag lepereg róla minden veszélyforrás. Mivel ez téged roppant módon idegesít, ezért igyekszel minden energiáddal megóvni az illetőt a bajtól, minden lehetséges fórumon felhívod a figyelmét a rá leselkedő veszélyekre, nagyon úgy tűnik azonban, hogy ez őt teljesen hidegen hagyja. Mivel ez abszolút nem a te küldetésed, hogy mások életéért felelősséget vállalj, épp ezért itt az ideje, hogy elengedd ezt a téged csak feszélyező élethelyzetet. A továbbiakban érdemes csak magaddal foglalkoznod és nem azzal, hogy hányan sorakoznak a szakadék szélén, kit kell tehát visszább rántanod onnan!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap nem ígérkezik zsúfoltnak, épp ezért jut időd arra, hogy a pároddal kettesben lehess, ami éppen jókor jött, hisz az utóbbi időben még az ünnepek alatt sem tudtatok nagyon egymásra figyelni. Épp ezért a kötelezettségek teljesítése után, minden feladat lezárásával igyekezzetek kizárni egy kicsit a külvilágot és csak egymásra figyeljetek. Beszélgessetek, bújjatok össze, nézzetek meg egy filmet, romantikázzatok, hisz annak érdekében, hogy a szerelmeteket tudjátok megfelelően táplálni, nagy szükségetek van arra, hogy egymásra hangolódva, minőségi időt töltsetek együtt. Igyekezzetek egymásnak bizonyítani, hogy mennyire fontos egyikőtök a másiknak, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat, hisz hosszútávon csak így lehet működőképes a szerelmetek!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap egészen különleges számodra, hisz olyasmi történik, amely rendkívül nagy boldogsággal tölt el és ez bizony nem mindenkinek adatik meg. Az év minden napján fáradhatatlanul dolgozol azért, hogy gondtalanul élhess, gyakorlatilag litereket izzadsz a sikerért, ma pedig olyasmi történik veled, amely szinte már álomszerű. Minden pillanatát használd tehát ki ennek a napnak, ünnepelj, halmozod az élvezeteket és hagyj hátra minden nyomasztó dolgot, ez a nap ugyanis csak a boldogságodról szól! Ennél jobban nem is indulhatna számodra ez az év, nem igaz?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!