Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 4.: a Mérlegek egyre közelebb kerülnek a céljaikhoz, a Bakok határtalanul boldogok

Napi horoszkóp január 4.: a Mérlegek egyre közelebb kerülnek a céljaikhoz, a Bakok határtalanul boldogok

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából ismét fontos dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Kissé elakadtál a mókuskerékben, eddig ugyan különösebb akadályok nélkül tudtál futni, most azonban mégis olyan egyenleteket kell megoldanod a továbblépéshez, amelyeket nem biztos, hogy egyedül meg tudsz fejteni. Annak érdekében tehát, hogy ne ragadj le túl sokáig, keress valakit, akiben megbízol és gond nélkül meg tudod osztani vele a kérdéseidet, kérj tanácsot, hogyan lehetne a lehető leggyorsabban előrébb lendülni, hogy mégse vesszen minden kárba. Ez most egy kicsit feszültebb helyzet, de próbálj pozitívan gondolkodni és nem másokon levezetni az aktuális gondok okozta feszültséget! Ne aggódj, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Az esetek döntő többségében szereted kontrollálni a különböző történéseket magad körül, nem szereted, ha mások mutatják az utat, kifejezetten frusztrál, ha valaki próbálja megmondani, merre menj és milyen taktikát válassz. Mivel ez minden esetben 100%-os koncentrációt igényel a részedről, épp ezért rendkívül fárasztó életet élsz, mely időnként meg is látszik a teljesítményeden. Most azonban eljött az idő, amikor jobban teszed, ha átadod a stafétabotot valakinek, akiben megbízol és egy rövid időre behúzd a kéziféket! Igyekezz mindennel mihamarabb, még időben végezni, hogy gondtalanul adhasd át magad a pihenésnek! Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, amelyek közelállnak hozzád, ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Hidd el, jót fog tenni neked testileg és lelkileg egyaránt!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a tágabb környezetből kiszemelt magának és mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád. Ez azonban téged kifejezetten zavar, épp ezért nem is kell csendben tűrnöd a dolgot, ehelyett gyorsan tisztázhatod, hogy neked ez így, ebben a formában nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani, ha magukkal ragadják az érzelmek. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, ezért fogja vissza magát, de ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az illetőben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod a kettőtök jövőjével kapcsolatban, semmiképpen ne hitegesd sokáig a másik felet.

RÁK (június 22-július 22)

Nagyjából minden, általad megkezdett folyamat folyik a saját kis medrében, így lehetőséged adódok arra, hogy felmelegítsd a kihűlőfélben lévő kapcsolataidat azokkal a számodra fontos emberekkel, akik rohanó életed okán nem nagyon tudtak lépést tartani veled. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy bepótoljátok valamennyire az elveszett időt, érdeklődj, beszélgess, főzzetek finomakat, használjátok ki az együtt töltött perceket. Igyekezz a jövőben mindig időt szakítani a barátaidra és a szeretteidre, hisz akármilyen zsúfolt életet élsz, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor jól eshet, ha valaki fogja kezed. Ne időpontra írd őket a határidő naplódban, szánj minőségi időt az emberi kapcsolataidra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden körülmények között, jóban-rosszban támogat és ha az élet úgy hozza, akkor hajlandó áldozatokat is hozni érted. Igazán szerencsés ember vagy, hisz manapság igen nagy ritkaságszámba megy az, hogy valaki mindenféle érdekek és hátsó szándék nélkül áll a hátad mögött. Ugyan mindez nagy ajándék, mégis igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Igyekezz úgy élni az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elbagatellizáltál egy nagyobb volumenű feladatot, így most a legnagyobb bosszúságodra a helyzet következményei negatív formában köszönnek vissza. Amennyiben kidühöngted azonban magad, rájöhetsz, hogy teljesen felesleges ezen bosszankodni, hisz nem-igen tudsz már visszafelé semmit sem alakítani. Ehelyett igyekezz összeszedni magad és a kellő komolysággal kezelni azokat a feladatokat, amelyeket rád bíznak! Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog tényleges jelentőségét, de mostantól légy sokkal körültekintőbb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyre közelebb kerülsz a célodhoz, melyet a folyamatosan növekvő részeredmények igazolnak vissza, ennek okán határtalanul büszke vagy magadra. Ugyan néhány akadályt meg kell még ugranod ahhoz, hogy diadalittasan tudd átszakítani a célszalagot, mégis nagy örömmel tölt el az is, hogy idáig eljutottál. Nem estél kétségbe, ha váratlan helyzet adódott, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel voltál készülve minden lehetséges történésre, s minden szituációra profi módon, talpraesetten tudtál reagálni. Büszke lehetsz magadra, hisz úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így még édesebb lesz a siker is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mások számára abszolút irigylésre méltó helyzetben vagy, minden folyamatban lévő ügyed ugyanis sínen van, nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy valami kicsúszik a kezeid közül. Mivel azonban embertelen mennyiségű energia, idő, pénz és verejték áll emögött, épp ezért úgy vigyázz erre az idilli állapotra, hogy ne csúszhasson ki a kezeid közül a siker. Teljesen ura vagy a helyzetnek, tied a pálya, használd ki minden pillanatát, a legapróbb részletekig élvezd ki, hisz megdolgoztál mindezért, mégis tartsd nyitva a szemed, nehogy egy nagyobb volumenű áradat elsodorjon mindent!

NYILAS (november 23-december 21)

A téged körülvevő negatív energiákkal vagy elfoglalva, melyek elveszik a figyelmedet azokról a pozitív impulzusoktól, amik elörelendítenének az ehhez hasonló, vészterhesebb időszakokban is. Eljött az idő azonban, amikor érdemes megkeresned és megszüntetned a feszültségforrást annak érdekében, hogy ne minden perced a frusztrációról szóljon. Igyekezz a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

BAK (december 22-január 20)

Végre révbe érni látszik a szerelmi életed, hisz nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között kölcsönösen számíthattok egymásra. Mindketten feltételek nélkül elfigadtátok egymást, lángolnak az érzelmek körülöttetek és mindenki számára jól láthatóan, határtalanul boldogok vagytok. Úgy gondolod, hogy a párod az, akivel az egész életed minden apró pontját szívesen osztanád meg, hisz minden szempontól ő a tökéletes társ számodra. Hálás lehetsz a Sorsnak, hisz megtaláltad a nagy Őt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki viszonylag nagy galibát okoz, melyet nagy szerencsével te veszel egyedül észre, hisz jó szemed van ahhoz, hogy fel tűnjenek a normálistól eltérő dolgok. Négyszemközt világosítsd fel tehát az illetőt, hogy pontosan tudod, mivel próbál megküzdeni és amiben csak tudsz, igyekszel majd segíteni neki, hogy kikerüljön a kelepcéből. Hidd el, a Mindent jelentheti másnak a nagy Semmi közepén, ha valaki önzetlenül segítő jobbot nyújt, te pedig méltán lehetsz büszke magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Jelen pillanatban teljesen elveszettnek érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs, miként cselekedj, azt azonban nem nagyon tudod, melyik taktika lesz az, ami beválhat. Amennyiben azonban nyitott szemmel jársz, abban az esetben nem fog sokáig tartani ez a fajta tanácstalanság, hisz jó eséllyel fogsz belebotlani a megoldásba. Ügyelj arra, hogy ne taktikázd túl a dolgot, hisz ha sokáig csűröd-csavarod az egészet, akkor könnyen úgy belegabalyodhatsz, hogy abból bizony nem lesz kiút! Amennyiben azonban sikerül mindent tisztázni, akkor végre fellélegezhetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!