Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe még júniusban

A június a szikrázó napsütés és a kánikula mellett óriási pénzesőt is ígér!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

5 dolog, amit nem tehet meg az ellenőr, hiába nincs jegyed – Ismerd meg a jogaidat!

A jegyellenőröknek nincs mindenre kiterjedő hatáskörük.

Olvasd el!

6 gyógyszer, ami súlyos elhízáshoz vezet, hiába nem eszel többet: durván bezavarnak az anyagcsere-folyamatokba

A legtöbben nem is gondolnák, hogy a súlyvesztéshez nemcsak az életmódnak és a mozgásnak van köze, hanem az általunk szedett gyógyszereknek is.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 31.

KOS (március 21-április 20)

Mivel pontosan tudod, hogy a hónap utolsó napja a határidő egy korábban rád bízott feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, amely bármikor megszólalhat, mintegy jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod a tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén, amikor megszólal ez a bizonyos gong. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, téged is beleértve. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Végre sikerülhet egy bizonyos projektet a hónap utolsó napján lezárnod, ami nem is jöhetne jobbkor, hiszen már nem is igazán tudatosan, mintsem ösztönből, hatalmas monotonitással futottál a mókuskerékben. Ma van azonban egy utolsó, nagyobb lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod ugyanis, hogy már csupán néhány méter választ el attól, hogy végleg pontot tehess a dolog végére. Meg tudod csinálni, gyerünk!

IKREK (május 21-június 21)

Szeretnél valakit a bizalmadba engedni azzal, hogy egy igen-igen diszkrét dolgot osztanál meg az illetővel, egyelőre azonban fogalmad sincs, miképp kezdj hozzá. Mivel egy hozzád nem túl közel álló személyről van szó, épp ezért érthető okok miatt szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem fog visszaélni a bizalmaddal, jól gondold tehát meg, hogy mit lépsz. Amennyiben teljesen megbízol benne, abban az esetben hallgass az ösztöneidre és avasd be, ha azonban egy pillanatig is hezitálsz, akkor nem is érdemes próbálkoznod. Egyszerűen nem mindenki alkalmas arra, hogy a bizalmadba fogadd, ez ilyen egyszerű!

RÁK (június 22-július 22)

Hihetetlen energiákat vagy képes mozgósítani, ha egy számodra fontos ügyért kell ringbe szállni, ezúttal azonban valahogy mégsem megy a küzdés. Ennek okán elsősorban csalódottságot érzel, nem gondoltad volna ugyanis, hogy valaha be kell vallanod azt, hogy gyenge vagy bizonyos dolgokhoz. A fáradtság, a kimerültség azonban nem szégyen vagy nem gyengeség, egyszerűen te is emberből vagy, akinek végesek az energia raktárai. Ne szégyelld ezt bevallani, szakíts időt a pihenésre, a kikapcsolódásra is, hiszen ha egyfolytában edzésben vagy, előbb-utóbb teljesen ki fogsz merülni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta nehézséggel bíró feladat szakad a nyakadba a hónap utolsó napján, amely az első pillanatban teljesen megrémít, gyakorlatilag az egyetlen dolog, ami eszedbe jut, az az, ha egészen egyszerűen most rögtön elmenekülsz. Aztán a következő másodpercben arra gondolsz, hogy nincs az az út, amely egyszer véget ne érne, előbb-utóbb tehát szembe kell majd nézned a feladat terhével, az el nem végzés következményével és azokkal a személyekkel, akik megbíztak vele. A vesztedbe rohanás helyett érdemes tehát inkább azon gondolkodnod, kitől kérhetnél ebben a helyzetben tanácsot, vagy segítséget, ki az, aki jelenleg nálad több tudással rendelkezik és utat tud mutatni, hogyan kellene teljesítened a rád bízott feladatot. Higgy magadban, rendelkezel ugyanis annyi kreativitással, mint mások, miért ne sikerülne neked is?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta dologra szánod rá magad a hónap utolsó napján, amelyre bizony nem sokan vállalkoznának rajtad kívül, te azonban összeszedted minden bátorságod és úgy döntöttél, nekirugaszkodsz. A környezeted kissé aggódva tekint rád és az általad vállalt kihívásra, te azonban eltántoríthatatlannak tűnsz a témában. Nyugtasd meg őket, hogy mindent végigzongoráztál már, ezerszer átrágtad magad minden veszélyen és kockázaton, pontosan tudod tehát, hogy mit csinálsz. Ne aggódj a körülmények miatt, ha elég jól taktikázol, nincs az a kaland, amit nem tudnál biztonsággal teljesíteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy érdemben semmit nem teszel hozzá egy bizonyos projekthez, ennek ellenére te mégis úgy érzed, hogy igenis hasznos része vagy a dolognak. Mivel nem tudod, mi az oka annak, hogy a többiek így látják a helyzetedet, épp ezért a további vitákat megelőzendő igyekezz rálépni a gázpedálra és valahogy gyorsabb tempót diktálni annak érdekében, hogy a békesség fennmaradhasson. Szerencsére egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, használd tehát ki ezen képességedet és mutasd meg mindenkinek, hogy mire vagy képes, ha odateszed magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben igyekszik minden fórumon jelét adni annak, hogy mit érez irántad, te azonban nem igazán érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel az illető nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt a dolognak. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy megtalálod a boldogságot az illető mellett. Ne aggódj, nem kell oltár elé állnod elsőre, de mégis próbáld a barátságos oldalad mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és szándékairól. Ha mindennek ellenére mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz hosszabb kapcsolatba kezdeni, ne húzzátok egymás idejét, mindenki menjen a maga útjára.

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan szeretnél megkaparintani egy számodra fontos dolgot, melynek eléréséért mindent hajlandó vagy megtenni, helyenként a saját határaidat is átlépve. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy korántsem biztos, hogy jól teszed, ha a célod érdekében egyszerűen csak fejjel rohansz a falnak. Ehelyett sokkal okosabban teszed, ha leülsz és alaposan végig gondolod, hogyan tudod megszerezni anélkül, hogy mindent feláldozz azzal az eséllyel, hogy esetleg el is veszítheted. Ha nem görcsölsz rá az ügyre, még esetleg az is lehet, hogy sokkal többet kihozhatsz a dologból, mint amennyit eredetileg terveztél. Ne aggódj, végül minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, ám csakis akkor, ha okosan taktikázol!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egyszerűen annyira irritál, hogy képtelen vagy elviselni, a közelsége olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel minél távolabb tartani magadtól. Próbálj azonban ennél valamivel elfogadóbb lenni az emberekkel, hiszen ez a fajta intolerancia rossz képet festhet rólad mások szemében, te pedig egyáltalán nem vagy ilyen. Keresd meg tehát az illető pozitív tulajdonságait, próbáld jobban megismerni és csak akkor zárd ki a bizalom köréből, ha végképp azt látod, hogy bármit teszel, nem tudod elfogadni őt. Ügyelj arra, hogy semmiképp ne bántsd meg, hogy csak azért ne gázolj a lelkébe, mert a Világban egyetlen embernek nem szimpatikus!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyedülálló lehetőség kínálozik a hónap utolsó napján, melyről azonnal tudod, hogy meg kell ragadnod, hisz nem tudhatod, mikor lesz újra adott. Ma tehát csakis arra összpontosíts, hogy ezt az alkalmat kihasználd, szedd össze a gondolataidat, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azt is, hogy csak bizonyos erkölcsi határokon belül illene maradnod azért, hogy tiszta eszközökkel zsebelhesd be a sikert a végén, illetve hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Maradj a saját értékrended szerinti határon belül, hozd ki magadból a lehető legtöbbet, hisz akkor mondhatod csak el biztonsággal, hogy mindent megtettél a győzelemért!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos helyzetben mindenki a te magabiztosságodra és talpraesettségedre számít, hisz meglátásuk szerint te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosan kell bánnod a helyzettel, hisz elég nagy a helyzet kockázatad, te pedig morális értelemben nagyot bukhatsz rajta. Amennyiben úgy látod, hogy még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, ebben az esetben okosabban teszed, ha nem vállalod, amennyiben azonban eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, abbam az eserben viszont tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz! Ez azonban csakis rajtad múlik, neked kell tudnod, meddig ér a kezed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Volt, aki flitterekben ragyogott a JOY Social Media Award vörös szőnyegén - Íme az est legjobb szettjei

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol azokat a kiemelkedő tartalomgyártókat díjaztuk, akik személyiségük és munkásságuk mellett a tartalmaikkal is inspirálnak minket.

Kép

Ennyire dögös lett Mészáros Lili legelső címlapja: a Next Top Model Hungary győztese vadítóan néz ki a képeken

A Next Top Model Hungaty nyertese, Mészáros Lili egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet a JOY magazin címlapján. Ez meg is történt, csodásan fest rajta!

Kép

Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Kép

Megjelent a JOY nyári lapszáma, címlapon a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili - Keresd a magazint Kneipp minitusfürdővel!

A JOY legfrissebb lapszáma a legfrissebb nyári szépség és divattrendekkel vár, valamint izgalmas interjúkkal és fotókkal, például Mészáros Lilivel, Rúzsa Magdival és Pető Brúnóval. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Kép

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!