Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 30.: a Bikák végre kikapcsolódhatnak, a Rákok számára véget érhet a bizonytalanság

Napi horoszkóp január 30.: a Bikák végre kikapcsolódhatnak, a Rákok számára véget érhet a bizonytalanság

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 30.

KOS (március 21-április 20)

Szeretnél végre kitörni a monotonnak vélt napjaidból, szíved szerint olyasmivel kavarnád fel az állóvizet, amitől mindenkinek tátva marad a szája, ennek érdekében mostanában minden bokornál az adrenalin forrásokat keresed. Abszolút érthető az, hogy emlékezetes élményeket szeretnél gyűjteni, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy amennyiben nem rendelkezel túl sok tapasztalattal egy olyasfajta kalandban, amely kockázatokban bővelkedik, abban az esetben nagyon könnyen bukhatsz is a dolgon, így pedig a pozitív élmény se perc alatt rémálommá alakulhat át. Épp ezért csak olyasmiben gondolkodj, amely valódi élmények várnak és nem egy szakadék szélén történő egyensúlyozás az egész!

BIKA (április 21-május 20)

Végre nem kell minden percben arra készülnöd, hogy mikor súlyt le rád Damoklész kardja, biztonságban vagy ugyanis, minden pontosan így halad a maga útján, ahogy eltervezted és ez lehetőséget ad neked is arra, hogy a hét utolsó napján kicsit hátradőlj és lazíts. Olyasfajta elfoglaltságokat keress, amelyek pihentetőek, ne akard ma megváltani a Világot, sokkal inkább érdemes arra koncentrálnod, hogy legyen energiád minden célkitűzésedet elérni. Azt, hogy a kikapcsolódásnak milyen formáját választod, az csakis rajtad múlik, a lényeg, hogy törődj magaddal!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút a hatékonyság híve vagy, nem szereted az egyhelyben toporgást és a tétlenséget, épp ezért minden élethelyzetben arra törekszel, hogy céltudatosan végezz minden feladatot. Érdemes azonban óvatosnak lenned, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy ne legyél üres járatban. Inkább tartson tovább a folyamat, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha a minőséget tartod szem előtt!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján végre véget érhet az a bizonytalan állapot, amiből nem is olyan rég még görcsösen kerested a kiutat, mostanra azonban megoldódni látszik minden megoldhatatlannak tűnő nyitott mondat és ez tonnás tehertől szabadíthat meg. Jó úton jársz, nem érdemes visszafelé kacsintgatnod, amennyiben ugyanis folyton a múltban vájkálsz, abban az esetben könnyen visszasüppedhetsz abba a mélységbe, ahonnan kín-keservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hisz te is megérdemled, hogy végre kiteljesedhess és olyan szintre emelhesd az életszínvonalad, amelyet nem csak a boldogság, de a siker és a jólét tesz teljessé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé borúsan látod a jelenlegi helyzetedet, hisz bármifajta taktikát vetsz be, egyszerűen nem működik semmi. Ez egyszerre szomorít el és dühít fel, hisz nem igazán látod a kiutat a hatalmas kátyúból. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, csak úgy magától biztosan nem történik semmi! Kérj meg valakit, hogy tolja a szekeret hátulról, miközben te húzod elölről, hátha sikerül kimozdulni a holtpontról. Nem kell dühöngened, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik a siker, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd! Fel ne add!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napjára hagytál minden eddig el nem végzett feladatot, mely olyan zsúfoltságot eredményez, hogy azt sem tudod, hirtelen merre indulj. Kétségbeesésre azonban semmi okod, állíts fel inkább egy képzeletbeli táblázatot a fejedben és elsősorban aszerint haladj, ami a legfontosabb teendők közé tartozik. Amennyiben logikusan gondolkodsz, abban az esetben a nap végén gyakorlatilag szabad emberként bonthatsz ki egy üveg rozét, amelyet a megrendelt pizza mellé fogyaszthatsz majd el. Így kell megoldás centrikusan végigmenni egy akadálypályán félelmek és különösebb megtorpanás nélkül, igazi profi vagy! Legközelebb igyekezz jobban beosztani az idődet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A csillagok mai állása szerint ez az a nap, ami a legalkalmasabb arra, hogy valami maradandót alkoss, olyasfajta pozitív eredményt elérve, ami másoknak egy örök illúzió csupán. Ne akarj azonban mindenbe belevágni csak azért, hogy felhívd magadra a figyelmet, csakis olyasmibe fogj, amihez értesz, tapasztalt vagy benne és felmutatható eredményt tudsz általa produkálni. Ne csinálj magadból cirkuszi bohócot, hisz minél jobban akarod a környezeted figyelmét magadra irányítani, annál inkább válhatsz nevetségessé és hiteltelenné. Felejtsd el a külsőségeket, mutasd meg mindenkinek, hogy mire vagy képes, csillogtasd meg a tehetségedet, a kreativitásodat és hidd el, mindenkinek tátva marad majd a szája!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben megállás nélkül akadályokat hárít eléd, csak azért, hogy hátráltasson abban, amit szeretnél elérni. Fogalmad sincs, milyen okok állnak a háttérben, annyi azonban bizonyos, hogy nem engedheted meg, hogy teret kapjanak az illető hátsó szándékai és ezt mihamarabb határozottan hozd is a tudtára. Mondd el neki, hogy nem vagy hajlandó ahhoz asszisztálni, amit csinál és mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy elérhesd a célodat. Koncentrálj 100%-ban arra, amit kitűztél magad elé, ne foglalkozz azokkal, akiket nem a jó szándék vezérel, hisz rengeteg energiát emészthet fel az, ha rájuk összpontosítasz az éppen elérni kívánt célod helyett. Ne aggódj, a Karma majd gondoskodik róluk!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján váratlanul lehetőséget kapsz arra, hogy egy egészen új oldaladról mutatkozz, melyet a környezeted nem is feltételezett volna rólad. Így most mindenkit lenyűgözve olyasfajta élménnyel gazdagíthatod a körülötted élőket, hogy mindenki a csodájára jár majd. Használd ki, hogy ámulnak rajtad és igyekezz minden tudásod bevetve olyasmivel előrukkolni, amelyhez foghatót még senki nem látott. Vigyázz azonban, nem kell a csillárról fejjel lefelé lógva tojással zsonglőrködnöd, ennél sokkal kisebb, egyszerűbb és kézzel foghatóbb dolgokkal is lehet maradandót alkotni! Ne kockáztasd a testi épséged csak azért, hogy három napig mindenki rólad beszéljen, inkább olyasfajta dolgot produkálj, ami a biztonsági zónán belül esik, mégis extrémnek mondható.

BAK (december 22-január 20)

Nyitott és pozitív gondolkodásodnak köszönhetően minden körülmények között mindennek megpróbálod csak a jó oldalát nézni, nem esel kétségbe attól, mert egy kisebb akadályt meg kell ugranod. Pozitív életfelfogásoddal másokra is nagy hatással vagy, ennek köszönhetően pedig igen magasan van a népszerűségi indexed is. Mindezek ellenére óvatosnak kell lenned, hisz akadnak majd olyanok is, akik a segítőkészségedet megpróbálják kihasználni és olyasmike akarnak belevinni, ami egyáltalán nem lesz jó neked. Vigyázz magadra, mert felesleges dolgok miatt bajba sodorhatnak és könnyen sérülhetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha embertelen mennyiségű energiát fektettél valamibe, amit a környezeted el sem akart vállalni, mégis mikor felmutatod az eredményt, a legnagyobb megdöbbenésedre elégedetlen arcokat látsz magad körül, ez pedig iszonyúan felháborít. Rendkívül bosszús vagy, legszívesebben kimondanád, ami a nyelved hegyén van, érdemes azonban egy mély levegőt venned és mérlegre tenned, hogy érdemes-e arroganciával reagálni avagy nem mérgezed a lelked felesleges dühvel, hanem intelligensen továbblépsz ezen. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy nem érdemes mindent neked elvállalnod, hisz korántsem biztos, hogy megkapod a megfelelő elismerést!

HALAK (február 20-március 20)

Végre akadt valaki, akinek a társaságában felszabadult lehetsz, nyugodtan lehetsz gond nélkül az, aki vagy, abszolút élvezed a vele töltött időt. Hogy ő egy jó barát-e vagy az igaz szerelem, arról azonban neked kell döntened. Amennyiben úgy gondolod, hogy hosszútávon párkapcsolatban is együtt tudnátok működni, érdemes lehetőséget adnod a dolognak. Vigyázz azonban, ne ronts ajtóstól a házba, hisz korántsem biztos, hogy a fizikai vonzalom az illető részéről is megvan, könnyen lehet, hogy te misztifikálod túl a közöttetek lévő kémiát. Óvatosan térképezd fel, vajon ő hogy érez és csak akkor lépj a gázra, ha szabad jelzést kapsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!