Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 29.: az Oroszlánok szerencsés helyzetben vannak, a Skorpiók túl magasra helyezik a lécet másokkal szemben

Napi horoszkóp január 29.: az Oroszlánok szerencsés helyzetben vannak, a Skorpiók túl magasra helyezik a lécet másokkal szemben
Facebook
Twitter
Pinterest
A hétvége első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzenetek érkeztek, egyenesen a csillagoktól!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 29.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, akivel eddig nem álltatok túl közel egymáshoz, kellemes meglepetést okoz, melyre abszolút nem számítottál. Ez a váratlan fordulat azonban annyira jól esik neked, hogy nem is igen tudod hirtelen, hogyan is kellene reagálnod. Meglepődve tapasztalhatod ugyanis meg azt, hogy bizony a világ tele van olyan értékes emberekkel, akik nem feltétlenül kérkednek vele, mégis odaállnak mögéd, ha az Élet úgy hozza. Légy hálás az illetőnek elsősorban azért, hogy visszaadta az emberekbe vetett hitedet, illetve szebbé varázsolta a napodat. Most már csak a pozitívumokra koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, a hétvége első napja lehetőséget ad arra, hogy véghez vigyél valamit, amihez annak idején nagy reményeket fűztél, mivel azonban nem járt különösebben nagyobb eredménnyel, épp ezért el is engedted a dolgot. Mivel azonban váratlanul mégis egy kis részeredményt látsz, így ismét reményt kapsz arra, hogy beteljesítsd a dolgot. Ugyan a hétvégi programot másképp tervezted, mégis érdemes minden mást háttérbe szorítanod és erre az egyetlen célra koncentrálnod. Hidd el, hosszú távon megéri!

IKREK (május 21-június 21)

Magad sem tudod megmondani az okát, de valamiért iszonyúan feszült vagy, emiatt gyakorlatilag apró dolgok miatt képes vagy feldühödni. Mivel abszolút nem szeretnéd a környezetedben élőkön leereszteni a fáradt olajat, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség forrását, hisz az, hogy egyrészt nem tudsz felszabadulni, másrészt esetleg lépten-nyomon megbántasz bárkit, aki szembejön, az semmi jót nem terem majd neked. Keress tehát valami olyan elfoglaltságot, ami a negatív energiák leadásával jár vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláld a probléma forrását és meg is tudd oldani, ha máshogy nem, elméletben legalább!

RÁK (június 22-július 22)

Ezen a hétvégén végre elérkezett a pillanat, hogy lezárj egy olyan, hosszú ideje húzódó dolgot, ami számtalan álmatlan éjszakát okozott a múltban. Mostanra azonban egyrészt ideálissá váltak a körülmények, másfelől pedig gyűjtöttél annyi bátorságot, amennyi egy ekkora lélegzetvételű helyzet lezárásához szükséges, épp ezért egyetlen percig ne vesztegesd az idődet! Legközelebb igyekezz úgy alakítani az utadat, hogy ne egy végeláthatatlan bozótosban bolyongj, hisz ezzel csak az eredményt késlelteted! Mivel most sikerülhet pontot tenned a dolog végére, így érdemes hagynod magadnak egy szusszanásnyi időt arra, hogy feltöltekezz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szerencsés helyzetben vagy, hisz úgy tudod alakítani a helyzetet, hogy végre pozitívan és sikeresen tudsz kijönni belőle. Abszolút nem gondoltad volna, hogy a siker egy viszonylag nyugodt, eseménymentes útszakaszon mutatkozik majd meg, ez a váratlan fordulatot azonban most mégis az ellenkezőjét bizonyítja. Épp ezért érdemes mindig nyitott szemmel járnod, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor jön egy váratlan fordulat, ami alkalmat ad az elsöprő győzelemre. Csak el ne bízd magad, hisz nem minden szituáció adja könnyen a sikert, ezért mindig észnél kell lenned, ha nem akarsz kudarcot vallani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján kissé kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan nem így tervezted a hétvége első napját, mégis mivel a vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, ezért igen bosszús vagy. Mivel úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad, épp ezért most tovább tart elérned a kitűtött célt, s ez meglehetősen frusztrál. Ha azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Ez ugyanis elég ritkán szokott bejönni! Végy egy nagy levegőt és veselkedj neki a dolognak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért, amit megálmodsz magadnak, ebből következően nem nagyon tudod megküzdeni a veszteség fogalmával. Mivel ez az, amit másoktól elvársz, épp ezért gyakran konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz másoknak nem feltétlenül ugyanaz a különböző célkitűzésekhez történő hozzáállása, te azonban nagyon nehezen békélsz meg ezzel a ténnyel. Tanuld meg, hogy nem éri meg másokat magadra haragítanod csak azért, mert te másképp gondolkodsz. A világ ettől teljes, hogy te így, mások pedig úgy állnak hozzá bizonyos helyzetekhez. Hidd el, jobb a békesség, ennek érdekében azonban változtatnod kell az elvárásaidon és lejjebb helyezni a lécet másokkal szemben!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakinek ígéretet tettél arra, hogy segítesz neki és ezt maradéktalanul be is szeretnéd tartani, ám valahogy mégis hiba csúszik a számításaidba. Tarts ki azonban amellett, hogy ott állsz az illető mögött, keress más alternatívákat, hogyan is tudnál segítő jobbot nyújtani anélkül, hogy mindketten szakadékba esnétek. Hidd el, van megoldás, csupán csak egy kicsit mélyebbre kell ásnod! Ne add fel csak azért, mert most zsákutcába futottál, az a fontos, hogy próbálkozol és nem fordítasz hátat annak, akinek megígérted, hogy ott állsz majd! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A biztonsági játék híve vagy, nem szereted a a kockázatos helyzeteket, nem is igen tudod, hogyan kell ilyesfajta játékokat játszani. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban el kell fogadnod, hogy bizony vannak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint felelősségteljesen, két lábbal beleállni az egészbe, amennyiben az élet úgy kívánja. Tanuld meg ezeket a kockázatokat bevállalni, hisz enélkül nem fogsz tudni elsöprő győzelmet aratni! A cél szentesíti az eszközt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szíved szerint hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos dologról, egyelőre azonban nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy mindenki előtt kimondd, amit gondolsz. Igyekezz tehát önuralmat gyakorolni, mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent lapodat felfednéd, sőt, még talán meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre viszont próbálj meg uralkodni magadon!

HALAK (február 20-március 20)

Mostanra rá kellett jönnöd, hogy túl nagy falatot igyekeztél lenyomni a torkodon, melyhez nagyon kevés a tapasztalatod, mégis a fejedbe vetted, hogy mindenáron teljesíted. Mivel azonban még nem késő visszafordulni, épp ezért most megteheted, hogy lezárod a dolgot és más, a te tudásodhoz mért, sokkal könnyebb célokat teljesítesz. Ne próbálj bizonyos kanyarokat levágni, hisz valamiért végig kell menned ezen az útvonalon ahhoz, hogy nagyobb volumenű dolgokat is a magadénak tudhass. Az a legfontosabb, hogy bízz saját magadban annyira, hogy elhidd, egyszer meg fogod tudni csinálni! Most ugyan még nem a te időd jött el, de ami késik, az nem múlik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

10 tetoválás, ami hatalmas 'red flag' - menekülj, ha látod

Az, hogy valaki milyen tetoválást varrat magára, személyes preferencia, de lehet, hogy nem ártana jobban átgondolni a dolgot?

Kép

Tabuk nélkül: Borbély Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan birkózik meg az anyaság nehézségeivel

A gyönyörű színésznő és férje, Nagy Ervin ikrei, Elza és Franciska tavaly október 12-én jöttek a világra, akikről Alexandra nemrég egy kérdezz-felelekben mesélt bővebben, akárcsak magáról az anyaságról és a mindennapjairól.

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!