Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Palvin Barbi megmutatta hatalmas, gyémánt eljegyzési gyűrűjét

Dylan Sprouse gyönyörű gyűrűvel kérte meg a magyar szépség kezét.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Bár mindent pontosan kiszámítottál, teljes meggyőződéssel hitted, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, a hétvége első napján azonban mégis olyan helyzetben találod magad, ami abszolút nem volt beleszámítva a menetrendbe. Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek. Döntésed terhe ugyanis ezúttal másokra is hatással lesz, épp ezért igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, ne csupán a következő lépést vedd figyelembe. Az is lehet, hogy ez az ösvény még sikerélményt is adhat, ne ijedj meg tőle, egyszerűen csak lazíts, tedd fel a napszemüveged és magabiztosan menetelj!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan fordulat okoz pillanatnyi kétségbeesést a hétvége első napján, gyakorlatilag elsőkörben nem is igen tudsz mit kezdeni a helyzettel. Amennyiben azonban sikerül megráznod magad és kétségbeesés helyett viszonylag gyorsan igyekszel korrigálni a dolgot és kezelni a kialakult szituációt, abban az esetben gyorsan elvonulhatnak a viharfelhők. Hidd el, ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani ezt a fajta bonyodalmat is. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kimászni a kátyúból, amely utólag visszagondolva egész jelentéktelennek fog majd tűnni!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva, a hétvége első napján olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött a megfelelő pillanat, hogy az előrehaladás érdekében bizonyos lépéseket megtegyél, azt érzed ugyanis, hogy hosszú ideje egy helyben ácsorogsz, semmi nem változik körülötted. Emiatt kissé sivárnak érzed az életedet és ugyan szíved szerint kitörnél belőle, ennek ellenére eddig fogalmad sem volt arról, mi is lehet a megoldás. Most azonban megérett benned az elhatározás, van bátorságod lépni és szeretnél változtatni az életeden, így tehát ne késlekedj sokáig, mert nem mindig lesz lehetőséged arra, hogy kilépj ebből a szürkeségből és megtaláld az Élet napos oldalát. Hidd el, az akaraterő és az elhatározás már félsiker!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján arra kell rájönnöd, hogy egy általad fontosnak tartott ügy nem úgy alakul, ahogy azt az elején eltervezted. Az eléd gördülő akadályok kissé visszavetik tehát a lelkesedésedet, tulajdonképp nem is vagy biztos benne, hogy igazából megvan benned a tudás, amivel ki tudod bogozni az összegabalyodni látszó szálakat. Kicsit több önbizalom és magadba vetett hit kell azonban ahhoz, hogy megoldd a helyzetet, nem lehetetlen a siker elérése, csupán megrémített a sok, eléd gördülő akadály. Fuss neki, hidd, hogy meg tudod ugrani őket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben abszolút két lábbal állsz a földön, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan fordulnak hozzád segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz tehát büszke magadra, légy azonban óvatos, hisz nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, kívülállóként pedig könnyű feketét, vagy fehéret mondani, a következményekkel viszont nem neked kell számolni. Csakis olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki csúnyán visszaél a bizalmaddal, ami eléggé mellbevágóan hat rád. Egyszerre keresed magadban azt a naivitást, amely ezt az óriási átverést eredményezte, valamint arra a kérdésre is igyekszel megtalálni a választ, hogy miként fordulhat elő ilyesfajta, övön alul történő ütés egy olyan embertől, akit a bizalmadba engedtél. Ne vádold azonban magad egyetlen percig sem, hisz az, hogy te megbízol valakiben, nem jogosít fel senkit arra, hogy visszaéljen vele. Legközelebb érdemes lesz jobban körbejárnod, ha van időd, mielőtt bárkit is a bizalmadba fogadsz. Nyugtasson a tudat, hogy nem mindenki ilyen, vannak még jó emberek a Föld nevű bolygón!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég nagy szabású terveket szövögetsz egy ideje, mostanra pedig megszületett benned az elhatározás, hogy mindenképp szeretnéd meg is valósítani őket. A legnagyobb meglepetésedre akadnak azonban olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni, számodra teljesen érthetetlen okoknál fogva. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra!

NYILAS (november 23-december 21)

Sikerült megtalálnod a célt, amelyet szeretnél mindenáron elérni, akármilyen nehéz akadályokkal is kell megküzdened az utadon. Készíts tehát egy alapos tervet, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, ám amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármekkora hétfejű sárkány kerül is az utadba!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, már-már az aurádba férkőzve próbál közelebb kerülni hozzád. Nem kell azonban emiatt egy percig sem feszélyezve érezned magad, amennyiben ugyanis valóban zavar a dolog, egyszerűen és határozottan állítsd meg, mielőtt még elszaladna vele a ló és olyasmibe menne bele, amit már nehezebb lesz megállítanod. Amennyiben kellőképp határozott és diplomatikus vagy, meg fogod tudni értetni az illetővel, hogy neked túl gyors a tempó, ezért vagy lépjen hátrébb, vagy fordítson hátat végleg. Ne bonyolítsd a helyzetet, ne udvariaskodj, ne építs benne hamis illúziókat, hisz te sem örülnél, ha valaki hitegetne.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly lehetőséget kínál ma az Élet, melyet úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnod, hisz ez a soha vissza nem térő alkalmak egyike. Minden nap nem botlik ugyanis az ember ekkora esélybe, melyet kár lenne elszalasztanod, ne gondolkodj tehát sokat, egyszerűen használd ki a helyzetet és igyekezz a lehető legjobbat kihozni belőle. Most minden körülmény adott ahhoz, hogy sikerre vidd azt, amiről mindig is álmodoztál, épp ezért ne vessz el a részletekben, csak ugorj fejest és majd úszás közben meglátod, milyen hosszú lesz a táv. A lényeg, hogy nem fulladsz vízbe, hisz úszni kiválóan tudsz, az pedig, hogy meddig bírod, az az akaraterődtől függ. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan nagy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy mindig, minden körülmények között mindenkit boldoggá tegyél. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség a körülötted élőkben folyamatosan az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri nagyobb áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts, hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontosak a barátok is, ám mégsem a saját rovásodra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

A szakértő szerint ez a legrosszabb reggeli, ami hamar tönkreteszi az egészségedet

Még akkor is, ha ezt te nem így érzed, hosszú távon viszont mindenképp rengeteg káros hatásuk van ezeknek a reggeliknek. Nézzük is mik ezek!

Kép

Láttad már? Gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép

Tapaszoktól az intimitás koordinátorig: 6 kínos igazság a hollywoodi szexjelenetekről

Nem túlzás azt állítani, hogy egyes filmeket vagy sorozatokat sokszor a szexjelenetek miatt nézik az emberek.

Kép

Csillagjegyed elárulja, melyik érzelmet a legnehezebb kimutatni számodra

Érzelmek jönnek, érzelmek mennek, de nem mindegy, hogyan reagálunk rájuk!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!