Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 27.: Az Ikrek dolgai jól haladnak a maguk útján, a Szüzek kulcsszerephez jutnak egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp január 27.: Az Ikrek dolgai jól haladnak a maguk útján, a Szüzek kulcsszerephez jutnak egy bizonyos helyzetben
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 27.

KOS (március 21.–április 20.)

Hosszabb ideje küzdesz egy olyan dologgal, amelynek már régen pontot kellett volna tenni a végére, de folyton közbejött valami, ami elterelte a figyelmedet. Egyszer azonban – akár tetszik, akár nem – rendet kell tenned magad körül, hiszen éppen elég álmatlan éjszakád volt már. Lehetséges, hogy ehhez most jött el a megfelelő pillanat. Szedd össze a gondolataidat, koncentrálj erre az egyetlen ügyre – eddig is túl sokat kínlódtál már miatta –, s próbáld megtalálni a kivezető utat. A megoldás kulcsa a te kezedben van, ezért vegyél egy nagy levegőt, zárj le mindent, és akkor jöhetnek az új kihívások!

BIKA (április 21.–május 21.)

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokan mégis a szemedre vetik, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most vagy. Ne foglalkozz azonban mindig azzal, hogy ki mit mond, mert ha állandóan másokra figyelsz, s valamennyiük elvárásainak igyekszel eleget tenni, abból elég nagy összevisszaság lesz, mert ahány ember, annyiféle ötlet. Honnan tudnák, hogy te mit szeretnél, s mibe mennyi energiát fektettél? Egyetlen percre se feledd, hogy a saját sorsodnak te vagy a kovácsa. Ha azonban megfontolásra érdemes tanácsot kapsz, azért azt ne utasítsd kapásból vissza, mert hátha valaki tényleg a javadat akarja!

IKREK (május 22.–június 21.)

Minden nagyon jól halad a maga útján, éppen ezért jut energiád azokra a dolgokra is, amelyekkel a hét folyamán nem vagy csak érintőlegesen tudtál foglalkozni. Gyorsan tekintsd át, mi maradt függőben, milyen befejezetlen ügyeid maradtak, s mielőbb tegyél pontot a végükre. Ne akarj azonban mindent most befejezni; ha valami túlzott erőfeszítést kívánna, azt hagyd a fenébe. Végül is itt a hétvége, neked is jár a pihenés, így inkább kapcsolódj ki, s gyűjts erőt, hiszen mindjárt itt a hétfő!

RÁK (június 22.–július 22.)

Mint egy matekzseni, mindent nagyon precízen kiszámoltál, igyekeztél valamennyi lehetséges bizonytalansági tényezőt kiküszöbölni, ennek ellenére mégis porszem kerül a gépezetbe, s emiatt muszáj megállni, hogy korrigáld a hibát. Ez eléggé bosszant, mert úgy gondolod, hogy nincs vesztegetnivaló időd. Semmiképpen ne rohanj azonban gondolkodás nélkül fejjel a falnak, ne hajszold görcsösen a sikert. Inkább állj meg egy pillanatra, s gondold át újra az egészet, hátha valahol mégis te tévedtél – vagy az élet alakult másként, mint ahogyan azt eltervezted. De ez nagyjából mindegy, a lényeg az, hogy tartsd nyitva a szemed, s ha a célhoz vezető úton valamilyen nem várt nehézség adódik, cselekedj annak megfelelően!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A múltban szerzett kellemetlen tapasztalatok és csalódások miatt – mintegy önvédelemből – csak igen óvatosabban engeded közel magadhoz az embereket, attól félsz ugyanis, ha bárkinek bizalmat szavazol, szinte biztosan vissza is fog élni vele. A magad köré húzott falak között azonban hamarosan elég magányos leszel, s így nemigen találod majd meg a boldogságot sem. Nem kell mindenkit azonnal a kebledre ölelni, de be kell látnod, hogy sokkal könnyebb, ha vannak körülötted olyan emberek, akikkel megoszthatod a bánatodat, akikre számíthatsz a bajban, s akik ugyancsak számíthatnak rád. Hidd el, nagyon jó érzés, amikor valakinek a vállán kisírhatod magad, s ha van kivel együtt örülni. Tehát érdemes nyitottabbnak lenned!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Ma olyan szituáció adódik, amelyben rád már-már az életmentő szerepét osztotta a sors, mert körülötted többen is arra számítanak, hogy te fogsz megoldani egy kínos helyzetet. Ez kétségtelenül jár bizonyos kockázatokkal - beleértve a teljes kudarc lehetőségét is –, s neked kell eldöntened, hogy mások érdekében mekkora áldozatokat vállalsz. Vakmerően csak az ösztöneidre hallgatsz és gyorsan cselekszel – vagy józanul mérlegelsz, amivel időt vesztesz? Te tudod. Ha azonban sikerrel jársz, sokan hálásak lesznek neked, és a népszerűségi indexed is az egekbe emelkedik. Valószínűleg megéri, hogy beleugorj ebbe a dologba, hiszen utána magad is rendkívül elégedett lehetsz majd a saját teljesítményeddel.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amit meg kell ragadnod, hiszen ha most nem élsz vele, azt később valószínűleg nagyon megbánnád. Van ennek persze bizonyos kockázata, te pedig a legszívesebben biztonsági játékot játszol, ezért még hezitálsz. De azzal is tisztában vagy, ha nem használod ki ezt az alkalmat, megint csak messzebb kerülsz az álmaid megvalósításától. Így egy próbát a dolog biztosan megér, de ne kergesd görcsösen a sikert, hanem vedd lazábbra a figurát, s add önmagadat.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akad egy személy a környezetedben, akinek mindenáron segíteni szeretnél, mert úgy érzed, hogy nélküled soha nem tudja sikerrel venni az útjába került akadályt. De az illető erre nem tart igényt, így hiába is próbálod erőszakosan tovább győzködni, legfeljebb sértődés lesz a vége. Ne nyomulj tehát, inkább hagyd, hadd járja a maga útját. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy biztosítod: még sok hasznos ötleted van a számára, továbbra is mellette állsz, s ha úgy érzi, hogy szüksége van rád, csak szólnia kell.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Noha teljesen másként tervezted a dolgaidat, a hétvégén tennivalók sora zúdul rád, és hirtelen azt sem tudod, mihez kapj, s hogyan oszd be a rendelkezésedre álló időt. Egy percig sem kell azonban emiatt idegeskedned, hiszen rendelkezel éppen elég tapasztalattal, s ha összeszeded magad, valamennyi problémát gyorsan képes leszel megoldani. Először gondold át a helyzetet, állíts fel a tennivalók között fontossági sorrendet, s azután szépen egymás után állj neki mindennek! Ez korántsem olyan kilátástalan szituáció, mint amilyennek első pillantásra tűnik, s ha elég ügyes leszel – és nem sokat hezitálsz –, még a pihenésre is jut majd valamennyi időd!

BAK (december 22.–január 20.)

A hét második felében nagyobb sebességre kapcsoltál, hogy hétvégén semmi ne zavarhassa meg a pihenésedet. Amire szükséged is van, mert eléggé kimerültél. Ezért valószínűleg akkor jársz a legjobban, ha most egyszerűen semmit nem csinálsz. Na jó, főzzetek a pároddal egy finom ebédet, de itt hagyd is abba, mert a házimunka többi része megvár. Igyekezz feltöltődni, s ha mindenáron a szabadba vágysz, legfeljebb kisebb sétára vállalkozz, s utána heveredj le a kanapédra, vegyél elő egy jó könyvet, s ha inkább azt szeretnéd, bújjatok össze és nézzetek meg egy romantikus filmet. Legyen ez a felhőtlen kikapcsolódás napja, hiszen a jövő héten megint sok munka vár rád.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Akaratodon kívül megbántasz valakit, aki elég közel áll hozzád, de a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragadott a hév, hogy olyasmi csúszott ki a szádon, amit máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy odaállj elé, ismerd el, hogy hibáztál és gyorsan kérj elnézést tőle. Ez mindenkivel előfordulhat, és nyilván az illető is megérti, ha elmondod neki, hogy pontosan mi is történt. Mindenesetre hangsúlyozd, hogy eszed ágában sem volt őt bántani. Ha fontosak vagytok egymásnak, biztosan túlléptek ezen az ügyön!

HALAK (február 20.–március 20.)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded az eredményt. Ennek viszont nem sok értelme. Ráadásul valaki figyelmeztetni is szeretne rá, hogy teljesen felesleges kapkodni, ezt a jó szándékú jelzést viszont arrogánsan visszautasítod, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad. Talán még jól meg is sértődik miatta. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!