Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 27.: a Szüzek végre minőségi időt szánhatnak magukra, a Mérlegek fontos célért küzdenek

Napi horoszkóp január 27.: a Szüzek végre minőségi időt szánhatnak magukra, a Mérlegek fontos célért küzdenek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

Busás haszonnal érhet véget egy olyan projekt, amelybe elképesztő mennyiségű energiát fektettél, ez pedig rendkívüli büszkeséggel tölt el. Maradéktalan elégedettséggel tekinthetsz az elért eredményre, mely másokból is megkérdőjelezhetetlen elismerést vált ki. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Fontos részletre derülhet fény egy számodra kiemelten fontos ügyben, amely egycsapásra megváltoztathat mindent és végre elérheted azt a sikert, amelyről csupán álmodozol, hosszú ideje már. Ne éld azonban egyelőre teljesen bele magad a dologba, minden percben állj készenlétben arra az esetre, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ebben a pillanatban még ne vedd készpénznek azt, ami abszolút nem garantált. Légy éber és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

IKREK (május 21-június 21)

Valahogy nem igazáb érzed magad kompetensnek a saját életedben, a körülötted élők ugyanis folyamatosan megpróbálnak beleszólni az életedbe, kéretlen tanácsokat osztogatnak, te pedig érthető módon kezdesz besokallni tőlük. Mivel nem hatalmaztál fel senkit ilyesfajta okoskodásra, épp ezért teljesen érthető a felháborodásod, mégis igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy semmiféle rossz szándék nincsen bennük, csupán segíteni szeretnének. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, próbáld kulturáltan a tudtukra adni: köszönöd, de nem kéred az életvezetési tanácsaikat. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, ne is törődj a továbbiakban velük.

RÁK (június 22-július 22)

Túlfűtött exhibicionizmusod ma megbosszulja magát, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz ugyanis, hisz olyannyira szórakoztatni szeretnél, hogy meggondolatlanságod okán kicsúszik valami a szádon, amit alapvetően soha nem akartál volna kiteregetni. Mivel azonban már kimondtad, vissza nem tudod szívni, épp ezért vállald azt, hogy igen, ez is te vagy. Ne szégyelld azt, ami már megtörtént, azt meg pláne ne, amit le is zártál, ne magyarázkodj senkinek, hisz a te dolgod az, amit veled történt. Hidd el, ilyesfajta titkai mindenkinek vannak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem akartad ugyan, mégis magával rántott egy bizonyos helyzet, emiatt kissé bosszús vagy, hisz abszolút szerettél volna kívülállóként drukkolni másoknak. Mivel azonban ez már így alakult, épp ezért igyekezz a kezedbe venni az irányítást és arra kormányozni a hajót, amerre neked a legjobb. Ne hagyd, hogy a körülmények és a körülötted élők befolyásoljanak, egyetlen cél lebegjen a szemed előtt: mihamarabb kikerülni a szituációból mindenfajta veszteség nélkül. Legközelebb igyekezz távolnaradi, nehogy bárki bármibe magával ránthasson!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében lehetőséged adódik arra, hogy egy kicsit magaddal foglalkozhass, ma semmi sem befolyásolja a programot, nem várhatók váratlan kanyarok, így végre épülhetsz, s szépülhetsz. Ne sajnáld magadtól a minőségi időt, hisz elengedhetetlenül fontos az, hogy adj magadra, hogy kívül-belül harmóniában legyél, ehhez pedig meg kell adnod magadnak a lehetőséget arra, hogy valóban csak a saját szépülésedre koncentrálj. Menj el egy szépségszalon, használj ki mindenféle szolgáltatást, végy egy aromafürdőt, tegyél fel arcpakolást, hidd el, ha kicsit nőnek érzed magad, azt mások is észreveszik majd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kitűztél magad elé egy bizonyos célt, amelyet mindenáron szeretnél lelérni, jelenleg ez a legnagyobb prioritás az életedben, épp ezért képes vagy hatalmas áldozatokat hozni, helyenként olyasfajtákat is, amelyek abszolút kisodorhatnak a szakadék szélére és a “tizenkilencre lapot húzni” tipikus esetei. Be kell azonban látnod, hogy mielőtt illúzióidból kezdesz várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármit fel kell áldoznod egy olyasfajta dologért, amely jó eséllyel korántsem tartogat annyi hasznot, mint amekkorát remélsz tőle, előtte érdemes mérlegelned, hogy vajon megéri-e ezt a rengeteg felesleges kört futni. Gondolkodj kicsit hideg fejjel, racionálisan, hisz ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy teljesen viccnek induló adok-kapok helyzet kezd elfajulni egy, a környezetedben elég nagy népszerűségnek örvendő személlyel, melynek során gyakorlatilag a helyzetet túlreagálva mész túl messzire az illetővel szemben. Mivel azonban nem az volt az alapvető célod, hogy a lelkébe gázolj, épp ezért elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis az illetőt megbántani. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy miként rendezhetitek ezt a konfliktust anélkül, hogy a kapcsolatotok végképp tönkremenne. Mivel egy abszolút nevetségesen bagatell ügyről van szó, ezért emiatt nem érdemes egy barátságot elkótyavetyélni! Rendezd a helyzetet, tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy exkuzáld magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta váratlan akadállyal kell a hét második felében megküzdened, amelyet bárhogy szeretnél, nem fogsz tudni kikerülni, hisz ha már az utadba került, akkor hiába hátrálsz meg tőle, egyszerűen mindig vissza fog térni. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, épp ezért igyekezz esélyt adni magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Éjt nappallá téve azon dolgozol, hogy mindenki elégedett legyen a környezetedben, igyekszel mindenkit maradéktalanul kiszolgálni, hiszen mi sem fontosabb számodra, mint mások boldogsága. Mivel egy idő után gyakorlatilag alapvető elvárás lett feléd ez a fajta hozzáállás, épp ezért ha nem is akarod, akkor is oda kell tenned magad, ez pedig kezd mostanra rendkívülien frusztrálni. Amíg ugyanis mások elégedettek és neked minden energiád arra megy, hogy nekik jó legyen, addig a saját életed, a saját boldogságod teljesen hátterbe szorul. Mostanra eljött azonban az idő, hogy magadra is gondolj, hogy feltöltsd az endorfinraktáraidat, hisz nem élheted az életed mindig mások szolgálatában! Tartsd a szemed előtt azt, hogy a boldogság neked is jár! Szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy barátnőddel kikapcsolódni, vásároljatok, menjetek el moziba vagy épp maradjatok otthon és beszélgessetek! Ne felejts el kikapcsolódni, foglalkozz kicsit magaddal, hisz nem lehet mindig mások szolgálatában robotolni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy a közelmúltban ért csalódáson képtelen vagy túllépni, mely meghatározza az emberekhez való hozzáállásodat is, emiatt nem igazán tudsz felszabadult lenni. Mivel a helyzet megoldókulcsa a lezárás és a továbblépés, épp ezért amíg nem mered hangosan kimondani és valóban lépéseket tenni azért, hogy magad mögött hagyhasd az egészet, addig szinte biztosan nem tudsz majd boldog lenni. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztó nagy káoszban kapálódzol jó ideje, gyakorlatilag nyakig állsz a meg nem oldott kérdésekben és ez az, ami mostanra kezd kétségbe ejteni. Mivel hosszútávon ez semmi jót hoz majd számodra, épp ezért igyekezz összpontosítani, elvonulni egy rövid időre a világ elől és megpróbálni rendezni a gondolataidat, mert a jelenleg eluralkodó dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat. Ezt mindenképpen igyekezz elkerülni, s előzd meg azt, hogy elsüllyedjen a hajó! Meglátod, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni az élet minden területén, ha sikerült a jelenleg uralkodó káoszt helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!