Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni
A nap cikke

Megváltoztak az ideális vérnyomásértékek: mostantól EZ számít normálnak!

Ha eddig nem volt magas vérnyomásod, lehet, hogy mától van!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést

A hosszú hétvége utolsó napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 19.: a Bikák szeretnék az irányítást a kezükben tartani, a Szüzek vállát hatalmas felelősség terheli

A csillagok a mai napra is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült a világhírű énekesnő magyar vezetékneve: ebből a vármegyéből származik!

Képzeld, a többszörösen Grammy-díjra jelölt sztár anyai nagyapjának családja Magyarországon élt.

Olvasd el!

Egy új kutatás szerint ez az ételízesítő akár 40%-kal is megnövelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát

Ezután a tanulmány után az ember kétszer is meggondolja, hogy mennyire használja ezt az ételízesítőt.

Olvasd el!

Ezzel a TikTokon terjedő elmélettel teszteli most mindenki a párkapcsolatát: biztosan kiderítheted vele, van-e jövőtök!

Randizol valakivel, de nem tudod, hosszútávon is passzoltok-e egymáshoz? A TikTokerek szerint pár perc alatt választ kaphatsz a kérdésedre, amennyiben beveted az úgynevezett madár-tesztet.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján valaki borzasztóan szemtelen rámenősséggel nyomul rád, te pedig érthető módon roppant zavarónak találod, hisz abszolút nem szeretnél most új kapcsolatba kezdeni, boldog vagy a jelenlegi életedben, nem vágysz semmiféle bonyodalomra magad körül. Akármilyen diplomatikusan is próbálod azonban elhárítani az illetőt, egyszerűen nem ért a szép szóból, itt az ideje tehát annak, hogy a sarkadra állj és határozottan utasítsd el. Alapvetően nem vagy arrogancia-párti, ezúttal azonban nem lesz más választásod, mint az udvariaskodó köröket kihagyva a sarkadra állni! Ne hagyd magad!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján úgy alakul egy számodra fontos helyzet, hogy talpraesettségednek köszönhetően végül sikeresen tudsz kijönni belőle. Kezdtél már-már kudarcot vallani, félig-meddig fel is adtad, amikor egyszer csak váratlan fordulatot vesznek az események és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztosan lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, hisz bármikor adódhat olyan helyzet, amikor a szakadék szélén kell egyensúlyoznod!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben olyasmin töri a fejét, amely számodra rengeteg kockázatot rejt magában. Épp ezért semmiképp nem hagyod magad az eseményekkel sodródni, mi több, figyelmeztetsd az illetőt is a veszélyekre. Mindenképp mondd el neki a véleményed, ennél többet azonban jelen pillanatban nem tehetsz érte. Fogadd el, ha mások más utat választanak, mindenki a saját, sajgó sebeiből tanulja meg ugyanis, hogy a jövőben melyik gödröt ajánlott elkerülni. Biztosítsd a támogatásodról, ez minden, amire képes vagy, ne is akarj többet kihozni a helyzetből, ellenkező esetben te is veszélybe kerülhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Minden körülmények között törekszel az önazonosságra, semmi és senki kedvéért nem vagy hajlandó álarcot húzni és eljátszani egy tőled teljesen távolálló karaktert, akivel mégcsak köszönőviszonyban sem vagy. Ezért szeretnek olyan sokan, ezért adnak a véleményedre, melynek nem is félsz hangot adni, hisz teljeskörű bizalmukat élvezed. Maradj mindig ilyen, mert ha bármiféle, felvett szerep megformálásába kezdesz, kieshetsz a bizalom köréből! Csak legyél önmagad, történjék bármi!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján minden feladatodat letudva végre lehetőséged nyílik arra, hogy pihenj, hogy kicsit lelassulj és olyasmikkel töltsd az időt, amelyekre egy normál hétköznapon esélyed sincs a folyamatos rohanás miatt. Ma azonban minden körülmény abszolút ideális arra, hogy letedd egy napra a téged nyomasztó terheket és lógasd a lábad mindenfajta felelősségvállalás nélkül. Végy egy jó kis könyvet, készíts egy finom teát, ürítsd tehát ki a fejed és csak arra koncentrálj, hogy a Ma a tiéd, mielőtt a Holnap ismét beszippant!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Aggodalommal tölt el egy bizonyos dolog, mindeközben pedig attól is tartasz, hogy mivel szembesülsz, ha utánajársz. Mivel bizonytalanságban élni se sokkal kifizetődőbb, épp ezért bármennyire is esik nehezedre, érdemes mielőbb kiderítened, hol is van a kutya elásva. Amennyiben nem egy eget rengető ügyről van szó, abban az esetben mielőbb változtass rajta annak érdekében, hogy le tudd törölni az aggodalmadat. Hidd el, a bizonytalan aggodalomnál még az őszinte –de sokszor fájó- igazság is jobb. Nyugalom, előbb-utóbb minden a helyére áll, hisz máshogy nem lehet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmin dolgozol, melyhez egy minimális szemléletmód-váltásra van szükséged. Ez azonban igen csak nehezedre esik, hisz egy, már kiforrott személyiségnek gondolod magad, aki elég nehezen adja meg magát, kivéve ha valaki megdönthetetlen észérvekkel támasztja alá mondanivalóját. Most azonban ideje az elveidből lejjebb adnod, hisz ha nem ugrod át ezt a gátat, soha nem érsz az utad végére. Csak most az egyszer, aztán lehetsz ismét az az ember, aki nem enged a huszonegyből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, a hét utolsó munkanapján igen-igen kockázatos kihívás vár, méghozzá elég ingoványos talajon kell haladnod a cél felé, amely akadályokban is abszolút bővelkedik. Igyekezz azonban nem a lehetséges veszélyhelyzetekre összpontosítani, próbálj kizárni minden minden olyan faktort, ami kizökkenthet és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, hisz ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. A legfontosabb, hogy úgy juss el a célvonalig, hogy ne kelljen óriásit kockáztatnod érte. Hidd el, az a bizonyos hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő bátorsággal. Utána lesz csak édes a hétvégi pihenés!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapja abszolút alkalmas arra, hogy a benned szunnyadó kreativitás a felszínre törjőn, legyen az bármilyen extrém dolog, ma még a gátlásaid is lejjebb tudod vetkőzni annak érdekében, hogy megmutasd, mit tudsz. Ezúttal nem kell azon görcsölnöd, hogy vajon mit szól majd a környezeted, ha valami tőled szokatlan dolgot látnak. Amennyiben sikerül elvonatkoztatnod és kizárnod a külsőségeket, teljesen biztos, hogy sikerélményed lesz! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapja lehetőséget teremt arra, hogy olyasfeléle dologban mérettesd meg magad, amely nem minden nap sodródik eléd. Végre eljött tehát a te időd, mindent tegyél tehát meg, hogy a maximumot hozd ki a helyzetből és olyan pozitív és maradandó élményt okozz saját magadnak és a környezetednek is, amelyről sokáig beszélni fognak! Arra ügyelj azonban, hogy nem minden az, aminek látszik, olyasmit ne vállalj be, ami kockáztatná akár a testi, akár az erkölcsi értelemben vett épségedet. Ne lépj túl a határaidon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár a hét elején, indulás előtt nagyon alaposan kiszámítottál mindent, figyelembe vetted a legapróbb részleteket is, mégsem a magadtól elvárt ereményt tudtad hozni a hét végére. Semmi probléma, nem kell ezen különösebben lovagolnod és a végsőkig keseregned, inkább vondd le a konzekvenciát és igyekezz a botlásokból okulni. Meglátod, legközelebb biztosan nem követed majd el ugyanezen hibákat, mivel sokkal tapasztaltabb leszel. Kudarcok jönnek-mennek, neked azonban semmiképp nem szabad feladni, hisz különben elmaradnak a sikerélmények is!

HALAK (február 20-március 20)

Mialatt azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, a cselekedeteidről, azzal, hogy mi a környezeted rólad alkotott véleménye, elfelejted azt, hogy hogyan kell önmagad lenned, hogy miként kell felvállalnod a véleményedet. Amennyiben tehát folyamatosan másoknak igyekszel megfelelni, ahelyett, hogy felszabadultan élnéd a életedet, tulajdonképp belegabalyodsz a saját ügyeidbe. Ideje kizárnod a külvilágot és megpróbálnod úgy kiteljesedni, hogy közben nem az jár az eszedben, ki és mit szól majd hozzá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

A 10 legszebb menyasszonyi ruha, amiben magyar sztárok álltak oltár elé az elmúlt években

Neked melyik magyar híresség menyasszonyi ruhája tetszett a legjobban?

Kép

4 csillagjegy, akinek a május vége hatalmas meglepetést tartogat

Hogy a váratlan dolog pozitív vagy negatív lesz, az nézőpont kérdése.

Kép

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést

A hosszú hétvége utolsó napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megváltoztak az ideális vérnyomásértékek: mostantól EZ számít normálnak!

Ha eddig nem volt magas vérnyomásod, lehet, hogy mától van!

Kép

Ezeket a házakat és lakásokat nézik ki leggyakrabban a betörők

Az alábbi otthonok vannak a legnagyobb kockázatnak kitéve, hiszen ezeket a lakásokat, házakat pécézik ki maguknak a betörők.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!