Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 26.: a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre, a Mérlegek váratlan akadállyal küzdenek

Napi horoszkóp január 26.: a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre, a Mérlegek váratlan akadállyal küzdenek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyan szituációba keveredsz, ahol az első pillanatban nem nagyon tudod, mit kellene csinálni, mert olyan akadályba ütközöl, ami hirtelen szinte megugorhatatlannak tűnik. De ha összeszedet magad, s nekivágsz, ahogyan haladsz előre, egyre magabiztosabb lesz, mert ráérzel arra, milyen tempóban és merre kell haladnod ahhoz, hogy közelebb kerülj a kitűzött célodhoz. Ez egy élvezetes kihívás, tetszeni fog, arról nem is beszélve, hogy milyen sikereket zsebelhetsz majd be az út végén!

BIKA (április 21.–május 21.)

Egyfolytában az jár a fejedben, hogy a jelenlegi életeden változtatni kell ahhoz, hogy valamilyen maradandót alkothass. Igaz, ehhez ki kell lépned a komfortzónádból, te viszont nem szereted a váratlan dolgokat. A gondolat azonban már ennek ellenére megérett benned, de egyelőre nem tudod, pontosan mit is kellene tenned. Ezért még várj egy kicsit, ne ugorj nagy hirtelen fejest valamilyen ismeretlen vízbe, mert még kitöröd a nyakadat. Nem sürget semmi, járd körbe a dolgot, mérlegeld a lehetséges kockázatokat, és csak indulj el, ha már teljesen biztos vagy magadban!

IKREK (május 22.–június 21.)

Mások miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, ezért némi magyarázatra szorul, hogy mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd a dologhoz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egészet. Nem érdemes azonban senkit megkeresned ebben az ügyben, mert amit mondanál, később még fel is használhatják ellened! Meglátod, ha megfelelő érveket tudsz felhozni magad mellett – és miért ne tudnál –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

RÁK (június 22.–július 22.)

Ma meglepnek valamivel, ami elég váratlanul ér, mert nem számítasz rá, főleg nem attól a személytől, aki amúgy nem is áll igazán közel hozzád. Épp ezért különösen jól esik a dolog, nagyra értékeled, pedig mások szemében tulajdonképpen jelentéktelennek tűnő apróságról van szó. Légy hálás ezekért a pillanatokért és tanulj meg értékelni minden kedves gesztust, mert nem feltétlenül a nagy, kézzelfogható dolgok képviselik a valódi értéket. Szép kis nap ez a mai!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közelálló személynek, amiről nem tudod, hogy más is megtenné-e, s magad is bizonytalan vagy abban, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki segít megóvni őt valamilyen nagyobb bajtól, s nagyon dicséretes, hogy senkit nem hagysz magára!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Legnagyobb bosszúságodra a hét utolsó munkanapja egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, mert váratlan feladatok húzzák keresztül a számításaidat. Egy percig sem kell azonban emiatt idegeskedned, hiszen ha összeszeded magad, az összes problémát gyorsan képes vagy megoldani. És a lebegjen a szemed előtt, hogy ha végeztél, itt a hétvége, amikor kipihenheted a fáradalmakat, felfrissülhetsz, talán még új élményekkel is gazdagodhatsz.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra váratlan információkkal igyekszik megváltoztatni a már kialakult véleményedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Emiatt egy pillanatra meginogsz, hiszen eddig teljesen biztos voltál magadban, de most mérlegelned kell, hogy az új szempontokra figyelemmel nem érdemes-e felülvizsgálni az eddigi álláspontodat. S persze az is lehet, hogy csak meg akarnak vezetni, ezért az sem baj, ha megpróbálsz utánajárni az információ valóságalapjának. Szóval csak óvatosan!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyasmiről szerzel teljesen véletlenül tudomást, amiről egyáltalán nem biztos, hogy hallani szerettél volna. Mivel azonban már nem tudsz úgy csinálni, mintha semmi nem történt volna, jobban teszed, ha megpróbálod a körülményekhez képest lehető a leghamarabb feldolgozni az ügyet és gyorsan túllépsz az egészen. Ha magadban nem tudod feldolgozni mindazt, amivel most szembesülni kényszerültél, keress valakit az ismeretségi körödben, aki segít neked ebben. Talán már az is segít, ha valakinek elmondhatod, hogy igazából mi is bánt.

BAK (december 22.–január 20.)

Nagy lépésre készülődsz, mert úgy érzed, a jelenlegi helyzetedből már mindent kihoztál, amit csak lehetett. Ezért szívesen kipróbálnád magad számodra új, ismeretlen terepen is, bár egyelőre kissé tartasz a változástól. Abban viszont bizonyos vagy, hogy szükséged van valamilyen más kihívásra. Hát tessék, itt az alkalom, indulj el! Ne félj, elég sok mindent láttál már ahhoz, hogy váratlan helyzetekben is feltaláld magad. Csak bízz magadban, és akkor jó eséllyel el fogod érni a célodat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy tűnik, teljesen elakadtál egy bizonyos munkával, és bármivel is próbálkozol, egyszerűen semmi nem sikerül. Ne ess azonban kétségbe, gyorsan keress valakit, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik és a segítségedre lehet ebben az ügyben. Ha összedugjátok a fejeteket, könnyebben pontot tehetsz a dolog végére, mint azt elsőre gondoltad volna. Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan add át magad a hétvégének, hiszen egy kis pihenés neked sem árthat!

HALAK (február 20.–március 20.)

Túl nagy elánnal élted mostanában az életet, nem törődtél semmilyen veszéllyel, s totálisan figyelmen kívül hagytad mások szempontjait csak azért, hogy neked jó legyen. Rá kell azonban jönnöd, hogy ez az út nem vezet sehova, mert teljesen magadra maradhatsz. Jól elkeveredtél a sűrű rengetegben és senki nem fogja a kezed, aki ismerné a kiutat. Talán jobb is, ha most egy kicsit egyedül vagy, csak saját magadra utalva. Így elgondolkodhatsz a helyzeteden, s talán rájössz, hogy érdemes megbecsülni a körülöttünk elő embereket, hogy tőlük is ugyanezt kapjuk vissza!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!