Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 26.: a Rákoknak érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk, a Szüzek hihetetlen tempót diktálnak

Napi horoszkóp január 26.: a Rákoknak érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk, a Szüzek hihetetlen tempót diktálnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Promóciók

A SPAR szupermarketek már több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

június 10

kos 03.21 - 04.19

A hét utolsó munkanapjára olyannyira ősszegabalyodtak a szálak...

bika 04.20 - 05.20

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján semmi sem...

ikrek 05.21 - 06.21

Viszonylag eseménymentes hét után érkezel a hétvége kapujába,...

rák 06.22 - 07.22

Irígylésreméltó precizitással dolgozol a egy bizonyos ügy megoldásán...

oroszlán 07.23 - 08.22

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügyben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Olyasmire vállalkoztál -talán kissé elhamarkodottan-, ahol bizony nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Az utóbbi időben a környezeted folyamatosan beleszól az...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Egészen a hét utolsó munkanapjáig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél...

bak 12.22 - 01.19

Olyan feladatot kell megoldanod a hét utolsó munkanapján,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét utolsó munkanapján,...

halak 02.19 - 03.20

A hét utolsó munkanapján gondolkodás nélkül belevetnéd magad...

Elolvasom végig Megnézem

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Promóciók

Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 26.

KOS (március 21-április 20)

Kitűztél egy bizonyos célt magad elé, amit mindenáron szeretnél elérni, emiatt bármit hajlandó vagy feláldozni és sajnos talán többet is látsz a dolog mögé, mint ami valójában benne van. Emiatt elkezdesz a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármi is kihozható. Érdemes tehát még azelőtt visszatérned a Föld nevű bolygóra, mielőtt nagyot csalódhatsz, hisz az, ami te bele látsz, az valójában nem biztos, hogy benne is van. Most kellene kicsit hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, mert ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik, annak ellenére ugyanis, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataidat, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj az árral? A saját életed feledd bátran vedd a kezedbe az irányítást!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan sok energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely a hét második felében végre zamatos gyümölcsöt terem. Büszkén és meghatódva tekinthetsz arra, amit elértél, hiszen ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egy múltban ért csalódás az, amely meghatározza a jelenedet, nem igazán tudsz megszabadulni tőle, hisz mindig ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez előfordul, akkor biztosan nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban képtelen leszel továbblépni, az új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha elég sok feladatot kell még befejezned, mielőtt rádköszön a hétvége, mégsem tudod, honnan tudsz erőt meríteni, hisz már így is az energiaraktáraid végét használod. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod! Igyekezz a pihenésre is időt szánni, nem a cél ugyanis, hogy a kimerüléstől ágynak dőlj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hihetetlen tempót diktálsz a hét második felében, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, arról azonban fogalmuk sincs, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel nem egyezik a véleményed egy bizonyos ügyet illetően, emiatt elég füststagú a hangulat kettőtök között. Mivel azonban az Élet kompromisszumok sorozata, épp ezért édemes lejjebb adnod kicsit a makacsságodból és megpróbálnod elfogadóbbnak lenni. Igen, lehet, hogy nem értetek egyet, ám ez még koránt sem jelenti azt, hogy el kellene vágnotok minden szálat egymás között.m. Lehet, hogy az illetőnek nincs is semmifajta, feléd támasztott elvárása, csupán csak egy másfajta szemszögből nézi a szituációt. Ássátok el a csatabárdot és inkább egyeszségre törekedjetek, hosszú távon az lesz ugyanis kifizetődőbb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Váratlan akadály kerül az utadba a hét második felében, melyet mindenképp meg kell ugranod, ellenkező esetben dugába dől minden eddig elvégzett munkád. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes a félelmeidet és frusztrációidat levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy csak ímmel-ámmal végzed a rád bízott feladatot, te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy igazából gyakorlatilag két lépésből meg tudod oldani az egészet. Bármennyire is vagy magabiztos, azzal azért mindig érdemes számolnod, hogy bármikor jöhet egy váratlan fordulat vagy bonyodalom, ami megnehezíti a hatkonyságot, ennek érdekében tehát nem ajánlott fél vállról venned a helyzetet. Az utolsó pillanatig összpontosíts, hisz csak így lehet biztos benne, hogy kifogástalan eredményt adsz ki a kezedből.

BAK (december 22-január 20)

Általában a társaság húzóerejeként te vagy az, aki után minden megy, akiről azt hiszik az emberek, hogy mindig van egy megoldókulcs a kezébe, történjen bármi te mindig előállsz a mentő ötlettel. Ez a szerep számodra azonban mostanra kissé nagy terhet jelent, nem is igazán szeretnéd már cipelni, egyelőre viszont nem igazán tudsz megszabadulni tőle. A változtatás azonban csak rajtad múlik, a te dolgod tehát az, hogy mindenkivel megértesd, mi az aggályod. Ha sosem beszélsz, ha sosem hallattod a hangod, mégis miképp szeretnél változást elérni? Néma gyereknek anyja se érti a szavát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna a teendőiddel, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. zsörtölődés helyett igyekezz azonban gyorsan végiggondolni, hogy miképp lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

HALAK (február 20-március 20)

Végre a nagy káosz után kezdenek körülötted lecsendeseni a dolgok, elvonulnak a viharfelhők, így elkezdhetsz pontot tenni valamennyi ügyed végére. Most érdemes topon lenned, ne hagyd, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, hiszen csakis így lesz lehetőséged arra, hogy pozitív eredménnyel zárj mindent!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR szupermarketek már több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Promóciók

Pump It Up! Hatásfokozó megoldások a mindennapi arcápolásban

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Promóciók

Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából

június 10

kos 03.21 - 04.19

A hét utolsó munkanapjára olyannyira ősszegabalyodtak a szálak...

bika 04.20 - 05.20

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján semmi sem...

ikrek 05.21 - 06.21

Viszonylag eseménymentes hét után érkezel a hétvége kapujába,...

rák 06.22 - 07.22

Irígylésreméltó precizitással dolgozol a egy bizonyos ügy megoldásán...

oroszlán 07.23 - 08.22

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügyben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Olyasmire vállalkoztál -talán kissé elhamarkodottan-, ahol bizony nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Az utóbbi időben a környezeted folyamatosan beleszól az...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Egészen a hét utolsó munkanapjáig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél...

bak 12.22 - 01.19

Olyan feladatot kell megoldanod a hét utolsó munkanapján,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét utolsó munkanapján,...

halak 02.19 - 03.20

A hét utolsó munkanapján gondolkodás nélkül belevetnéd magad...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre az alábbi lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép

40 éve mutatták be a mozikban! Akkor és most fotók az E.T., a földönkívüli szereplőiről

Nézd meg, hogy néznek ki most az E.T., a földönkívüli csillagai!

Kép

Rubint Rella elárulta, miért kellett azonnal törölnie az egyik posztját

Idén Rubint Rella is bekerült a JOY Social Media Award Fitt kategóriájának jelöltjei közé!

Kép

A hableány trend letarolta a netet: megérkezett a mermaidcore

Készülj, mert a sellő-láz hivatalosan is a nyár legnagyobb durranása!

Kép

Magyar nők és férfiak megosztották a legfélelmetesebb Tinder sztorijaikat

Amióta megjelent a Tinder, sok szingli életét könnyítette meg, hiszen manapság talán ez a legegyszerűbb módja az ismerkedésnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!