Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 25.: a Mérlegek számára különleges nap a mai, a Skorpió áldozatos munkája megtérül végre

Napi horoszkóp január 25.: a Mérlegek számára különleges nap a mai, a Skorpió áldozatos munkája megtérül végre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan fordulat fordítja fenekestől fel a mai napot, amely mellett nem mehetsz el félig csukott szemmel, hisz még azelőtt kell valamit kezdened a helyzettel, mielőtt nagy lesz a kalamajka belőle. Mivel azonban vannak emellett más kötelezettségeid, amelyeknek korábban tett ígéretednek megfelelően meg kell felelned, épp ezért keress olyasfajta segítséget, akinek nyugodtan adsz át a feladatokból. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy rakás selejtet tudsz majd csupán felmutatni, a nap végén pedig a felelősség téged terhel majd!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje frusztrál egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, hisz az esetleges következményektől tartasz folyamatosan. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, bátran beleállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert az előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, ami csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, félelmekkel seniki nem tudott még győzni!

IKREK (május 21-június 21)

Amennyiben képes vagy ma megfelelőképp koncentrálni, abban az esetben elegendő időt fogsz tudni a számodra fontos dolgokra is szánni az kötelező tennivalók mellett. Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, de ne kapkodj, hisz azzal csak azt fogod elérni, hogy méginkább megnyúlik majd a feladatokra eredetileg szánt idő! Nem hajt a tatár, ha okosan osztod be az időd és rendszerezed a tennivalóid, nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton helyt állj! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Ha sikerült mindent lezárnod, akkor a nap végén sokkal nyugodtabb lelkiismerettel teheted fel a lábad egy izgalmas filmet nézve!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút nem vagy ugyan a spórolás híve, nem is igen tudod, miképpen kellene jobban beosztanod a pénzt, az azonban biztos, hogy amennyiben továbbra is ilyen mértékű hedonista életet élsz, abban az esetben anyagi értelemben nem sok jóra számíthatsz a jövőben. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy minden földi jót meg kell vonnod magadtól, csupán azt, hogy érdemes egy ideig visszafognod magad, hisz a jövődre is gondolnod kell. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összeget kell majd kifizetned. Akkor pedig meglátod, nagyon jól fog jönni, hogy visszafogtad magad, s kétszer is meggondoltad, mire költesz. Méltán lehetsz büszke magadra, ha képes leszel ésszerű döntéseket hozni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz, eddig ugyanis fennhangon hirdetted, hogy egyedül is el tudsz boldogulni, történjen bármi, most azonban mégis úgy tűnik, hogy segítségre szorulsz. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, hisz az még soha senkinek nem tudott segíteni, keress inkább valakit, akiben megbízol és az illető nem fogja világgá kürtölni, hogy mentőövet dobott neked. Hálás lehetsz a kapott segítségért, hisz enélkül gyakorlatilag elsüllyedtél volna a mocsárban. Legközelebb igyekezz a határvonalaidon belül maradni, feleslegesen ne fitogtasd az erődet, mert csúnyán belebukhatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mára ugyan a kötelező feladatokon kívül nem volt előre tervezett programod, mégis váratlanul komoly kihívással kell szembenézned, amely igen nehéz akadályokat állít eléd. Amennyiben azonban nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs. A végén mindenki elismerését kivívod és te magad is elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Ezért ne futamodj meg rögtön az első nehézséget látva, inkább állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikerért! Hidd el, édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy meg sem próbáltad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Különleges nap ez a mai, derült égből villámcsapásként botlasz ugyanis bele valakibe, akibe első látásra beleszeretsz. Nem is akarod elhinni, hogy ez veled is megtörtént, gyakorlatilag azonnal a föld fölé kerülsz örömödben. Vigyázz azonban, ne ringasd magad hamis illúziókba, hisz attól, mert te gyengéd érzelmeket táplálsz, az korántsem jelenti azt, hogy az illetőben is ilyen mély érzelmek vannak. Épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz a fékpedálra lépni és lassítani, mert ezzel a nagy nyomulással csak menekülésre készteted majd a leendő párodat! Lassan járj, tovább érsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Embertelen mennyiségű energiát fektettél korábban valamibe, a rengeteg munka pedig ma megtérülni látszik, olyan eredményeket tudsz ugyanis felmutatni, amelyekre kevesen lennének képesek. Elmondhatatlanul büszke vagy magadra, hiszen rengeteget dolgoztál azért, hogy most magabiztosan arathasd le a babérokat és ezt a környezeted előtt sem kell titkolnod! Persze, olyanok mindig vannak, akik igyekeznek lefagyasztani az arcodról a büszkeséget, te azonban ne foglalkozz velük, a féltékenység ugyanis nem a te asztalod! Ünnepelj a barátaiddal egy finom bor mellett, megérdemled a kikapcsolódást!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyhelyben állsz relatíve hosszú ideje, semmifajta előrelépés nem történt az életedben, épp ezért szívesen kavarnád fel az állóvizet, akár még olyan extrém kalanddokkal is, amelyek a veszélyes kategóriába tartoznak. Mielőtt azonban bármibe belevágnál, igyekezz mindenképp mérlegelni egy adott kaland előtt, hogy mekkora kockázatot is vállalsz csak azért, hogy némi adrenalin túlpezsgést okozz magadnak. Hidd el, nem akarod mindenáron beírni magad a történelemkönyvekbe, épp ezért csak óvatosan vállalj bármiféle veszélyes manővert! Az állóvizet nem csak úgy lehet ugyanis felkavarni, ha a szakadék szélén táncolsz!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút egyhangúnak találod a jelenlegi életedet, soha semmiben nem kapsz döntési jogot, az irányítás mindig mások kezében van, te pedig örökké futsz megállás és eredmény nélkül a mókuskerékben. Mivel iszonyúan nagy elkeseredéssel nyugtázod a valós helyzetet, épp ezért itt az ideje feltenned magadnak a kérdést: vajon meddig szeretnél még ebben az állapotban vesztegelni és különösebb előrelépés nélkül csak azt figyelni, hogy mások mit értek el az életükben? Minden csak elhatározás kérdése, ha megszületik benned a cél, akkor már csak a megfelelő útra kell rálépned ahhoz, hogy elindulhass a saját sikereid és boldogságod felé. Persze, az odavezető út bizonyosan rögös lesz, de az is tény, hogy az elért sikerek mindenért kárpótolnak majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hagytad, hogy a negatív gondolatok, az aggódás, a frusztráció vegyék át az irányítást feletted, ez pedig a közérzeteden is abszolút meglátszik. Nem igazán tudod ugyanis felszabadultan élvezni az életet, mely a környezted számára is teljesen egyértelmű. Mivel azonban attól garantáltan semmit sem változik majd a helyzet, hogy a frusztrációidat dédelgeted magadban, épp ezért nem érdemes tovább ebben az állapotban vesztegetned az életed értékes pillanatait. Nézz tehát bátran szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon semmi jót nem tartogat neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!

HALAK (február 20-március 20)

Korábban kitűztél magad elé egy bizonyos célt, a pillanat pedig most vált ideálissá arra, hogy elindulj az úton. Az a tény, hogy ezen az ösvényen egyelőre nincsen kitaposott út, ne tántorítson el, sőt, ez a dolog izgalma, hogy végre mintegy úttörőként leteheted a névjegyedet ezen az úton. Bizonyosan nem lesz könnyű menet, de a dolog titokzatossága arra ösztönzött, hogy elindulj és bozótvágóval a kezedben te törd magadnak az ágakat! Bátor ember vagy, hisz ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!