Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek izgalmakra vágynak, a Vízöntők kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek izgalmakra vágynak, a Vízöntők kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Egyedül sehogysem boldogulsz egy elég felelősségteljes helyzetben, bármilyen taktikát választasz, egyszerűen fogalmad sincs, mi kehet a megoldás, így gyakorlatilag a sötétben tapogatózol folyamatosan. Mielőtt azonban teljesen elvesznél a céltalan bolyongásban, érdemes keresned valakit, akit alkalmasnak látsz arra, hogy megfogja a kezed és kivezessen ebből a "sefülesefarka" helyzetből. Hidd el, ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt, aki nem él majd vissza a kiszolgáltatott helyzeteddel!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztóan sok akadállyal kellett megküzdened az elmúlt időszakban, épp ezért még nagyobb büszkeséggel tölt el az, hogy sikerült úgy pontot tenned mindennek a végére, hogy nem kerültél ki rosszul a helyzetből. Egészen addig nem is mertél hinni a sikerben, amíg meg nem tapasztaltad, hisz azért elég fajsúlyos dolgokról volt szó. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, amely igencsak simogatja a hiúságod, légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszatalálnod az "egyszerűbb" hétköznapokba!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján alig várod, hogy valamifajta izgalmas feladat megtaláljon és végre bizonyíthasd mindenkinek, mennyire rátermett és talpraesett vagy. Ennek érdekében mindent elvállalsz, hátha több feladattal nagyobb esélyed van kicsikarni valamiféle elismerést a környezetedből, ez azonban csak azt eredményezi, hogy roskadásig pakolod a vállad az elvégzendő feladatokkal, amelyben előbb-utóbb te is fuldokolni fogsz. Épp ezért mielőtt a megőrülés határára kerülnél, húzz meg egy határvonalat és ne akarj mindenáron a legjobb, legügyesebb, legbátrabb, legrátermettebb lenni, mert a végén ezek helyett a legnevetségesebbé válhatsz. Nem kell mindig a reflektorfényben táncolni!

RÁK (június 22-július 22)

Teljesen elvakultan hiszel egy bizonyos dologban, mindenkivel szembeszállsz annak érdekében, hogy kiállhass a véleményed mellett. A hét első napján azonban egy váratlan fordulat az, ami elbizonytalanít és nagy valószínűséggel befolyásolja majd a dolgok végkimenetelét. Tedd félre tehát a büszkeségedet és amennyiben úgy érzed, nyugodtan kérd ki mások tanácsát is, és vaktában semmiképpen ne hozz komoly döntést. Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor cselekedj, ha minden kétséget kizáróan meggyőződtél az igazadról!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyelőre ugyan nem tettél még pontot egy számodra fontos ügy végére, mégis érzed a sikert a dologban, gondolatban tulajdonképp már a dobogó tetején állsz és az elismeréseket zsebeled be. Vigyázz azonban, meg ne részegítsenek a részeredmények, hisz bármikor vehetnek meredek fordulatot az események, neked pedig észnél kell lenned. Koncentrálj tehát arra, hogy gond nélkül eljuss a célvonalig annak érdekében, hogy felhőtlenül ünnepelhess a végén!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján végre egy soha véget nem érőnek tűnő, nyomasztó probléma érhet véget, te pedig határtalanul boldog vagy, hisz most már nyugodtan dőlhetsz hátra és élvezheted felhőtlenül az életet. Mivel a környezeted is közvetlenül érintett volt a dologban, épp ezért roppant hálásak lesznek neked őknis, hogy végre megszabadítottad őket a sok álmatlan éjszakától. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy az élethez tanúsított hozzáállásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta döntést kell a hét első napján meghoznod, ami nem épp a legkönnyebb kategóriából való, gyakorlatilag tehát tonnás teher van a válladon. Az első pillanatban megrémít, hisz nem vagy hozzászokva ilyen jellegű döntésekhez, attól tartasz, hogy esetleg csalódást okozol másoknak, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik. Ha már elindultál, menj is végig az úton! A döntésedért csak magadnak tartozol felelősséggel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján abszolút nem számítasz semmi rendkívüli eseményre, ám olyan lehetőség kopogtat az ajtón, amellyel mindenképp érdemes élned, ez már az első pillanatban látszik. Ne is hezitálj sokat, egyszerűen ragadd meg, hisz nem tudhatod, hogy ez soha vissza nem térő alkalom vagy számíthatsz-e még hasonló szituációra. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod, merre kell menned, hiszen fejben számtalanszor végigzongoráztad már a darabot, így azt is tökéletesen és pontosan tudod, hogy kell csukott szemmel játszani. Ezúttal semmi nem állíthat meg, hisz minden összeállt ahhoz, hogy egy ütős dolgot alkoss! Ugye nem is kezdődhetne ennél izgalmasabban a hét?!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán szeretnél szembenézni egy számodra nem túl komfortos helyzettel, ám mivel megoldatlansága miatt túl sok álmatlan éjszakát okoz, így tulajdonképp nincs más választásod, mint egy nagyobb légvétellel elővenni és farkasszemet nézni vele. Nem érdemes tovább halogatnod, hisz minél később veszed elő a problémát, annál később kerülhet pont a végére és te annál később fogsz felszabadulni. Légy okos és bátor, áll megoldás centrikusan a dologhoz és meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

BAK (december 22-január 20)

Elég kényes beszélgetés vár a hét első napján, olyasmit kell ugyanis közölnöd egy számodra fontos személlyel, amit senki más nem vállal. Abszolút nem fűlik a fogad a dologhoz, az pedig különösen bosszantó számodra, hogy azért hárul rád ekkora teher, mert mások megfutamodtak a helyzet elől. Nincs azonban más választásod, végy egy nagy levegőt és ess túl rajta. Arra ügyelj, hogy a stílus ne legyen bántó, hisz a mondanivalód eleve elég vékony jég a beszélgetésben. Igen, időnként vannak ilyen szituációk is, ha akarod, ha nem.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a hét első napján, hisz nem ismered részleteiben azt a szituációt, amelyet élesen bírálsz és ez nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, így abszolút megengedett számodra is a botlás, ám arra azért érdemes ügyelned, hogy tudd bevallani, ha hibáztál! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hogy nem ajánlott idő előtt ítélkezni anélkül, hogy minden apró részlettel tisztában lennél!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján azzal szembesülsz, hogy valaki iszonyúan pofátlanul az általad elért eredményekkel és sikerekkel igyekszik a reflektorfénybe kerülni, gyakorlatilag gátlástalanul felkapaszkodva a hátadon. Ugyan szerencsére eddig nem-igen tapasztaltál ilyesmit, de most határozottan úgy érzed, hogy közbe kell avatkoznod, ez ugyanis számodra elfogadhatatlan és felháborító. Keresd tehát meg mielőbb az illetőt és magyarázd el neki, hogy a te érdemeidet sem a szél hordta össze, saját magad dolgoztál meg mindenért, épp ezért kifejezetten felháborítónak találod, hogy ő egyetlen tollvonást nem tett hozzá semmihez, ennek ellenére most mégis fürdene a népszerűségben. Ne hagyd magad egyetlen percig sem!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!