Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Olvasd el!

Nicholas Galitzine elárulta, hogy az Idea of You szexjelenetei miért teljesen mások, mint bármely más filmben eddig

Nézők millióinak belopta magát a szívébe a Prime Video új romantikus filmje, A rólad alkotott kép Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével. Ráadásul a sztori új oldalról mutatja be a női vágyat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel kell szembesülnöd a hét elején, amire egyáltalán nem számítottál, de teljesen keresztbe húzza a számításaid. Ne ess azonban kétségbe, inkább higgadtan gondold végig, hogy ebben a helyzetben mi lehet a legokosabb döntés, amellyel elkerülheted a kalamajkát. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmiféle eget rengető dolog!

BIKA (április 21-május 20)

Csalódnod kell ma valakiben, akit sokkal többre tartottál, mint amit ezúttal megtapasztaltál róla. Azért szomorít el a dolog, hiszen sokkal jobb emberismerőnek gondoltad magad, ennek okán most önmagadban is csalódnod kellett. Ne keseredj azonban el, ez most így jött ki, legközelebb azonban kétszer gondold meg, hogy kivel bizalmaskodsz, igyekezz jobban megismerni azt a személyt, akitől bármiféle diszkréciót vársz, hisz nem mind' arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a mai nap az, amikor nyugodt lelkiismerettel vállalhatod a véleményedet egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz, beleállsz bármibe, ha az érdekeidről van szó. Szép dolog ugyan az őszinteség, mégsem árt vigyáznod vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy nyilvános vitába kezdesz, abban az esetben számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz ki, mert benne van a pakliban az is, hogy deficittel jössz ki a helyzetből. a csalódás esélye is. Még az igazad elérése érdekébenn se bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, hisz nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz a szavaiddal!

RÁK (június 22-július 22)

Az esetek döntő többségében fontos számodra, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, illetve a tetteidről, ez pedig teljes mértékben meggátol abban, hogy teret engedj a saját kreativitásodnak és felszínre hozd azt, ami benned van. Így azonban bármit teszel, a végeredmény sem téged fog tükrözni, sokkal inkább valami kézzel fogható dolgot, amely abszolút nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosítva, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, csakis így fogsz tudni ugyanis emlékezeteset alkotni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos pillanathoz érkeztél, szeretnél ugyanis valamibe belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, ennek ellenére mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a legnagyobb megdöbbenésedre a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem repesnek az örömtől, egyetlen egy dolgot látnak ugyanis csupán maguk előtt, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Mindenképp hallgasd meg a véleményüket, mégse ne engedd magad teljesen befolyásolni, mivel azonban könnyen előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami mostanra kezd eluralkodni körülötted. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktus helyzet ilyen negatív irányba fajuljon el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, joggal lehetsz büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég parázs vitába keveredsz valakivel egy bizonyos ügyben csupán azért, mert egyikőtök sem akar engedni az általa képviselt álláspontból. Így azonban elég keserű a szád íze, hisz minden egyes pillanatban érezhető és vibráló feszültség van közöttetek. Nem érdemes egy kapcsolatot ilyenformán sutba dobni, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi a valódi probléma, hisz egymáshoz közel álló emberek között nincs az a gordiusi csomó, amit ne lehetne kibogózni. Vizsgáld meg az illető szemszögéből is a helyzetet, hisz az sokat alakíthat az álláspontodon.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki igyekszik rád testálni egy feladatot, amihez egyáltalán nem fűlik a fogad. Ennek ellenére az illető mégis minden igyekezetével igyekszik elhitetni veled, hogy ebből csakis jól járhatsz, neked azonban averzióid vannak a dologgal kapcsolatosan. Ha egy másodpercig is úgy érzed, hogy ez nem a te utad, ne hagyd, hogy mások szelíd erőszakkal rálökjenek. Nem kell olyasmit csinálnod, amit nem érzel a magadénak és mive ez a helyzet egyáltalán nem szimpatikus és még csak nem is kötelező, így nyugodt szívvel mondhatsz nemet rá.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki meglepő dologgal áll elő a hét második napján, ami elsőre elég extrémnek hangzik számodra. Nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem vagy az a fajta ember, aki csak úgy ki-be ugrál a komfortzónájából. Valami oknál fogva azonban mégis úgy érzed, érdemes kipróbálnod magad, hisz másképp nem fogsz tudni élményeket gyűjteni. Egyszer élsz, adj egy esélyt magadnak, merd egy picit feljebb tolni a határaidat, ellenkező esetben előbb vagy utóbb bele fogsz fulladni a szürkeségbe!

BAK (december 22-január 20)

Komoly előnnyel rendelkezel egy igen-igen fajsúlyos helyzetben, ennek ellenére mégsem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel az előnnyel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, hisz ha csak előrefutsz, akkor bizony nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neked. Büszke lehetsz magadra, hisz nem csak vérprofi vagy, de még a szíved is a helyén van!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan abszolút eltervezted a mai nap minden egyes mozzanatát, mégis gyorsan kezdesz beleveszni a tennivalókba, egyik telefon éri a másikat, ide-oda rohangálsz, így pedig rövid idő után arra kell rájönnöd, hogy kezd minden túlnőni rajtad.Mivel jelen pillanatban csupán sodródsz az árral, amely ellen úgy tűnik, semmit sem tehetsz, így igyekezz úgy evezni, hogy ne legyen belőle semmiféle problémád. Egyiket a másik után vedd terítékre, törekedve arra, hogy ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat. Igyekezz legközelebb kevesebb és kisebb volumenű dolgokat bevállalni, hisz az eredeti cél abszolút nem ez volt!

HALAK (február 20-március 20)

Kezded elveszíteni a fonalat egyelég bonyolult helyzetben, ami bizony gyorsan kétségbe ejt. Mielőtt azonban fűhöz-fához szaladgálnál valamiféle megoldás reményében, előtte azért érdemes megnyugodnod és esélyt adnod magadnak arra, hogy megoldd a problémát, hisz rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy könnyedén pontot tegyél a kiakalult helyzet végére. Szedd tehát össze magad, higgy abban, hogy meg tudod csinálni és akkor nincs az a probléma, amit ne tudnál kifogástalanul magad mögött hagyni. Ne add fel ilyen könnyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!