Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel kell szembesülnöd a hét elején, amire egyáltalán nem számítottál, de teljesen keresztbe húzza a számításaid. Ne ess azonban kétségbe, inkább higgadtan gondold végig, hogy ebben a helyzetben mi lehet a legokosabb döntés, amellyel elkerülheted a kalamajkát. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmiféle eget rengető dolog!

BIKA (április 21-május 20)

Csalódnod kell ma valakiben, akit sokkal többre tartottál, mint amit ezúttal megtapasztaltál róla. Azért szomorít el a dolog, hiszen sokkal jobb emberismerőnek gondoltad magad, ennek okán most önmagadban is csalódnod kellett. Ne keseredj azonban el, ez most így jött ki, legközelebb azonban kétszer gondold meg, hogy kivel bizalmaskodsz, igyekezz jobban megismerni azt a személyt, akitől bármiféle diszkréciót vársz, hisz nem mind' arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a mai nap az, amikor nyugodt lelkiismerettel vállalhatod a véleményedet egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz, beleállsz bármibe, ha az érdekeidről van szó. Szép dolog ugyan az őszinteség, mégsem árt vigyáznod vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy nyilvános vitába kezdesz, abban az esetben számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz ki, mert benne van a pakliban az is, hogy deficittel jössz ki a helyzetből. a csalódás esélye is. Még az igazad elérése érdekébenn se bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, hisz nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz a szavaiddal!

RÁK (június 22-július 22)

Az esetek döntő többségében fontos számodra, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, illetve a tetteidről, ez pedig teljes mértékben meggátol abban, hogy teret engedj a saját kreativitásodnak és felszínre hozd azt, ami benned van. Így azonban bármit teszel, a végeredmény sem téged fog tükrözni, sokkal inkább valami kézzel fogható dolgot, amely abszolút nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosítva, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, csakis így fogsz tudni ugyanis emlékezeteset alkotni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos pillanathoz érkeztél, szeretnél ugyanis valamibe belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, ennek ellenére mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a legnagyobb megdöbbenésedre a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem repesnek az örömtől, egyetlen egy dolgot látnak ugyanis csupán maguk előtt, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Mindenképp hallgasd meg a véleményüket, mégse ne engedd magad teljesen befolyásolni, mivel azonban könnyen előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami mostanra kezd eluralkodni körülötted. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktus helyzet ilyen negatív irányba fajuljon el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, joggal lehetsz büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég parázs vitába keveredsz valakivel egy bizonyos ügyben csupán azért, mert egyikőtök sem akar engedni az általa képviselt álláspontból. Így azonban elég keserű a szád íze, hisz minden egyes pillanatban érezhető és vibráló feszültség van közöttetek. Nem érdemes egy kapcsolatot ilyenformán sutba dobni, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi a valódi probléma, hisz egymáshoz közel álló emberek között nincs az a gordiusi csomó, amit ne lehetne kibogózni. Vizsgáld meg az illető szemszögéből is a helyzetet, hisz az sokat alakíthat az álláspontodon.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki igyekszik rád testálni egy feladatot, amihez egyáltalán nem fűlik a fogad. Ennek ellenére az illető mégis minden igyekezetével igyekszik elhitetni veled, hogy ebből csakis jól járhatsz, neked azonban averzióid vannak a dologgal kapcsolatosan. Ha egy másodpercig is úgy érzed, hogy ez nem a te utad, ne hagyd, hogy mások szelíd erőszakkal rálökjenek. Nem kell olyasmit csinálnod, amit nem érzel a magadénak és mive ez a helyzet egyáltalán nem szimpatikus és még csak nem is kötelező, így nyugodt szívvel mondhatsz nemet rá.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki meglepő dologgal áll elő a hét második napján, ami elsőre elég extrémnek hangzik számodra. Nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem vagy az a fajta ember, aki csak úgy ki-be ugrál a komfortzónájából. Valami oknál fogva azonban mégis úgy érzed, érdemes kipróbálnod magad, hisz másképp nem fogsz tudni élményeket gyűjteni. Egyszer élsz, adj egy esélyt magadnak, merd egy picit feljebb tolni a határaidat, ellenkező esetben előbb vagy utóbb bele fogsz fulladni a szürkeségbe!

BAK (december 22-január 20)

Komoly előnnyel rendelkezel egy igen-igen fajsúlyos helyzetben, ennek ellenére mégsem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel az előnnyel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, hisz ha csak előrefutsz, akkor bizony nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neked. Büszke lehetsz magadra, hisz nem csak vérprofi vagy, de még a szíved is a helyén van!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan abszolút eltervezted a mai nap minden egyes mozzanatát, mégis gyorsan kezdesz beleveszni a tennivalókba, egyik telefon éri a másikat, ide-oda rohangálsz, így pedig rövid idő után arra kell rájönnöd, hogy kezd minden túlnőni rajtad.Mivel jelen pillanatban csupán sodródsz az árral, amely ellen úgy tűnik, semmit sem tehetsz, így igyekezz úgy evezni, hogy ne legyen belőle semmiféle problémád. Egyiket a másik után vedd terítékre, törekedve arra, hogy ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat. Igyekezz legközelebb kevesebb és kisebb volumenű dolgokat bevállalni, hisz az eredeti cél abszolút nem ez volt!

HALAK (február 20-március 20)

Kezded elveszíteni a fonalat egyelég bonyolult helyzetben, ami bizony gyorsan kétségbe ejt. Mielőtt azonban fűhöz-fához szaladgálnál valamiféle megoldás reményében, előtte azért érdemes megnyugodnod és esélyt adnod magadnak arra, hogy megoldd a problémát, hisz rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy könnyedén pontot tegyél a kiakalult helyzet végére. Szedd tehát össze magad, higgy abban, hogy meg tudod csinálni és akkor nincs az a probléma, amit ne tudnál kifogástalanul magad mögött hagyni. Ne add fel ilyen könnyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!