Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 23.: a Skorpiók zsúfolt nap elé néznek, a Halak számukra fontos dologért küzdenek

Napi horoszkóp január 23.: a Skorpiók zsúfolt nap elé néznek, a Halak számukra fontos dologért küzdenek
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 23.

KOS (március 21.–április 20.)

Azon emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, s legfeljebb akkor tiltakoznak, ha valami tényleg kifejezetten a hátrányukra válna. Most ez utóbbi helyzet állhat elő: olyan dologba kevernének bele, amit te kapásból ostobaságnak tartasz, ráadásul az ügynek rád nézve nem kis kockázata van. Ez az, amiben nem kell részt venned, azért mondj határozott nemet, és ne törődj azzal sem, ha emiatt valaki megorrol rád. Most nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről van szó!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nem szeretsz egyetlen találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy távolságtartóan viselkedj vele. Ez mind szép és jó, mindazonáltal érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden. Az egészséges gyanakvás sohasem árt, ezért csak okosan az új kapcsolatokkal, hiszen ha visszaélnek a bizalmaddal, az óriási csalódás csalódást jelenthet!

IKREK (május 22.–június 21.)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél a szűkebb közösséged érdekében, amit mások nem mertek – talán nem is tudtak – volna ilyen bátran megtenni. Ezért most sokan a világ megmentőjét látják benned, maradj azonban két lábban a földön, kezeld helyén az elismeréseket, mert a nagyképűsködés nem igazán vonzó emberi tulajdonság. Élvezd természetesen a sikert, hisz az a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

RÁK (június 22.–július 22.)

Túl magasra emeled másokkal szemben a mércét, olyan dolgokat vársz el tőlük, amelyre nem talán nem is képesek. Emiatt időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, mert előbb-utóbb nyilván akadnak olyan emberek, akik ezzel kapcsolatban hangot adnak a nemtetszésüknek. És lásd be, van is valamennyi igazuk. Büszke lehetsz arra, hogy te egy maximalista, céltudatos ember vagy, de nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogyan van, hisz mindenki értékes ember, s rendelkezik olyan képességekkel, tulajdonságokkal, amelyeket érdemes elismerni. Nem tudod és nem is érdemes megváltoztatnod embereket, és ne akarj mindenkit a saját képedre. Légy toleránsabb, mert az sokkal célravezetőbb!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valami olyasmi nyomja a lelkedet, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, s még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. Éppen ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben maradéktalanul megbízhatsz, s aki biztosan nem fog visszaélni a szorult helyzeteddel. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb mesélj el neki mindent, és máris jobban érzed majd magad. Az is meglehet, hogy olyan tanácsot kapsz tőle, amely segít kikapaszkodni a gödörből. Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad?

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Akad valaki a környezetedben, akivel azért kerülsz konfliktushelyzetbe, mert valami olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, ami a számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem látja a fától az erdőt. De el kell fogadnod, hogy az emberek nem egyformák, s ami az egyiknek nyilvánvaló, azt a másik képtelen tudomásul venni. Ezért légy türelmes és pontról pontra magyarázd el az illetőnek, mi az, amit észre kellene vennie. Ha így sem sikerül, valószínűleg hiába vesztegeted az idődet, és jobb ha feladod, különben csak magadnak okozol további kellemetlen perceket. A lényeg, hogy megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyasmiért aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni az eseményeket. Csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra még időt és energiát, ha legalább egy halvány esélyt látsz arra, hogy kijöhet ebből bármi. Ha bizonytalan vagy, ha úgy gondolod, hogy hiába küzdesz, akkor éppen ideje belátni, hogy nincs értelme tovább tépni az idegeidet, inkább próbálj másfelé felé nyitni. Tehát ne vesztegesd az időt, lépj túl az egészen. Vedd észre az utadba kerülő más lehetőségeket és ne félj élni velük!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Bár a mai napot nem így tervezted, mégis olyannyira elárasztanak tennivalókkal, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban lehess úrrá a helyzeten, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

NYILAS (november 23.–december 21.)

A jövődre gondolva jó előre szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, de elkerüli a figyelmedet egy igen fontos dolog, amit viszont azonnal meg kellene oldani. Ha logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, rá kell jönnöd, hogy most a jelenleg folyamatban lévő ügyeidre kellene inkább koncentrálni, s gyorsan azoknak a végére járni, különben csak bajt okozol magadnak. Szóval ne szaladj ennyire előre, mert a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél!

BAK (december 22.–január 20.)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan kimondani a véleményedet, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, s ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, s egyetlen helyzetben sem fogod tudni érvényesíteni az akaratodat. Éppen ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangodat! Vállald nyugodtan az álláspontodat, s ne rejtsd véka alá az érzéseidet sem, hiszen te is szuverén személyiség van, akinek megvannak a maga értékei!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Kissé monotonnak érzed a jelenlegi munkádat, abszolút nem vagy elégedett, éppen ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb továbblépj és végre olyasmivel foglalkozhass, amit érdekesnek tartasz és ami rejt némi izgalmat is magában. Ne akard azonban túltolni a dolgot, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy hibát hibára halmozol majd, és nem tudsz szabadulni a mostani helyzetedből. Inkább érdemes végiggondolnod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy mielőbb letudd végre a lezáratlan – és kényelmetlennek tartott – ügyeidet úgy, hogy azok lehetőség szerint később se köszönjenek vissza. Hajrá!

HALAK (február 20.–március 20.)

Az az érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled. Ezért már szinte hitevesztetten mész az úton, mert nem nagyon látod a végét. El sem tudod képzelni, milyen érzés lehet elsőként átszakítani a célszalagot, majd utána ünnepelni a sikert. Bár oda a magabiztosságod, most már semmiképpen ne add fel, hiszen annyi munkát fektettél a dologba. Ha most hátat fordítasz mindennek és bánatosan elkullogsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj valamilyen kapaszkodót találni, ami segít ezt a bizonytalan időszakot átvészelni, s ha túllendülsz a holtponton, menni fog minden, mint a karikacsapás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Kép

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!