Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 23.: a Kosoktól valaki segítséget remél, a Rákokra viszonylag nagy nyomás nehezedik

Napi horoszkóp január 23.: a Kosoktól valaki segítséget remél, a Rákokra viszonylag nagy nyomás nehezedik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján valaki a segítségedet reméli egy elég kényes ügyben, ám ez azért jócskán túllépi az ingerküszöbödet, így azonnal nemet mondasz. Nem is érted, hogy juthatott az illető arra a következtetésre, hogy hozzád forduljon, azt azonban ne feledd, hogy nyilvánvalóan nem véletlen történt így. Ha egyedül meg tudná ugyanis oldani a dolgot, akkor valószínűleg nem vonna bele senkit, ám mivel nem úgy alakult a helyzete, ahogy szerette volna, ezért nem maradt más, mint segítséget kérni. Vizsgáld meg a kialakult szituációt és valóban csak akkor mondj nemet, ha erre nyomos okod van, ellenkező esetben ne hagyd cserben a segítségkérőt, hisz te nem ilyen vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Nem épp a legmegfelelőbbek a körülmények ahhoz, hogy nyélbe üss egy korábban ígéretesnek tűnő üzletet, nincs azonban más választásod, mint kockáztatni. Amennyiben ugyanis tovább húzod az időt, abban a esetben könnyen lecsúszhatsz a a nagy nyereségről és örökre bánhatod, hogy nem voltál elég bátor. Vetkőzd le tehát az aggodalmaidat, legyél bevállalós és magabiztosan húzz tizenkilencre lapot. Az ugyanis nem túl jó opció, hogy karba tett kézzel nézed, ahogy mások előtted szakítják át a célszalagot!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra abszolút érthetetlen oknál fogva valaki fűhöz-fához szaladgál a problémáival, amelyet ő nagyított fel igazán, nem is ellett volna tulajdonképpen ekkora feneket kerítenie az egész köré. Felháborítónak másoktól várja a megoldást, hisz mindenki cipeli a saját keresztjét és valószínűleg senki nem kér az ő terheiből. Mivel azonban megbántani nem szeretnéd, hisz azzal neked nem lesz jobb, így érthetően és logikusan magyarázd el neki a dolgok mikéntjét és hogyanját, hátha egyfajta támpontot adhatsz ezzel. Fogadd el, hogy vannak bizony abszolút nem megoldás centrikusan gondolkodó emberek is, ne hibáztasd ezért őket, mutass inkább utat nekik!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta nyomás nehezedik most rád, amellyel rendkívül nehéz megküzdened, ez pedig érezhetően lecsapódik a környezeteddel történő kapcsolattartásodon. Gyakorlatilag elég ambivalens érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, hisz egyfelől a megoldatlan probléma az, amely álmatlanságot okoz, másfelől pedig az zavar borzasztóan, hogy emiatt ellenérzéseket váltasz ki másokból. Ne hagyd azonban, hogy elsüllyedj ebben a mocsárban, keresd a kiutat, amennyiben szükségét érzed, fordulj valakihez, akiben megbízol és segítséget nyújthat. Dolgozz a megoldáson!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Izgalmas kaland kezd körvonalazódni előtted, te pedig gondolkodás nélkül otthagynál csapot-papot és fejest ugranál a dologba. Mielőtt azonban hirtelen meggondolatlanul cselekednél, próbálj egy pillanatra belegondolni a dolog veszélyeibe is, hisz korántsem biztos, hogy egyszerű lesz az utad és a pozitív élmények csakúgy az öledbe hullanak majd. Épp ezért először zárd le a jelenleg végzett tevékenységedet annak érdekében, hogy ne köszönhessen vissza a jövőben, majd amennyiben minden veszélyt mérlegelve még mindig úgy látod, hogy érdemes egy esélyt adnod a dolognak, abban az esetben vágj bele. Ne tegyél fel mindent egy lapra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rohanó életviteled nem-igen teszi lehetővé azt, hogy teljes emberként beleadd magad egy kapcsolatba, hisz pontosan tudod, hogy amennyiben együtt vagy valakivel és közösen építitek a jövőtöket, abban az esetben neked is tenned kell azért, hogy ez megvalósuljon. Ennek okán inkább a futó kalandok azok, amelyek pótolják a hosszú távú szerelmet számodra, azt azonban te is beláthatod, hogy ez így nem feltétlenül jelent pozitívumot az életedben. Persze, valamire mindenképp jó, ám arra, hogy boldog lehess, arra semmiképpen. Épp ezért eljött az idő, amikor el kell gondolkodnod azon, hogy visszaveszel a tempóból és sokkal fontosabb dolgokra koncentrálsz, semmint hogy folyamatosan az eredményt és a sikert hajtsd. Hidd el, a magánélet legalább annyira fontos, mint a karrier!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mivel az az ember vagy, aki nem szereti megszegni a másoknak tett ígéretét, aki mindent megtesz azért, hogy ha úgy alakul a helyzet, akkor vállára vehesse a felelősség terhét, épp ezért nehezen tudod elfogadni, hogy mások nem ezzel a hozzáállással élnek. Igyekezz azonban belátni, hogy a Világban nem minden és nem mindenki fekete vagy fehér, másoknak más az értékrendjük, mások másképp gondolkodnak és igen, valóban nem mindenki tűzte ki célul, hogy a környezete terhét cipelje. Te csak nyugodtan légy büszke arra, amilyen vagy, az pedig, hogy a többiek nem ugyanolyanok, az legyen az ő dolguk. Te csakis önmagadra koncentrálj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre kezd minden puzzle-darab a helyére kerülni, ezáltal megérteni a dolgok miértjét, ami rendkívülien megkönnyíti a helyzetedet. Nem mindegy ugyanis, hogy a sötétben próbálsz tapogatózni és a megérzéseidre alapozva kijutni a bozótosból, avagy végre minden egyes részlet a helyére kerül és egyenes lesz az utad kifelé. Hálás lehetsz a körülmények alakulásáért, hisz ha nem így alakultak volna, akkor bizony ki tudja, meddig keresnéd a megoldást. Igyekezz gyorsan pontot tenni a dolog végére, hogy más, nagyobb eredménnyel járó kihívást teljesíthess!

NYILAS (november 23-december 21)

Nehezen lépsz túl egy olyan csalódáson, amely annak idején elég mellbevágóan hatott rád, emiatt nem tudod felhőtlenül élvezni a jelent sem, hisz folyton ez a negatív élettapasztalat az, ami eszedbe jut. Azt azonban te is beláthatod, hogy amennyiben a múlt határozza meg a jelenedet és egy ilyen csalódás az, ami végigkövet az utadon, abban az esetben teljesen háttérbe fognak szorulni azok a boldog pillanatok, amelyeket ezek miatt a negatív érzések miatt nem tudsz megélni. Igyekezz tehát azt az ajtót bezárni, a kulcsot eldobni és egy másikon végre belépni, hisz neked is szükséged van arra, hogy boldog lehess!

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzetben találod magad a hét utolsó napján, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért gyakorlatilag azt sem tudod hirtelen, miképp oldd meg az egészet. Érthető módon tehát elég frusztrált vagy, szereted ugyanis, ha egyfajta matekpéldaként tudsz a megoldandó feladatra tekinteni, ám ez valahogy most a legkevésbé sem jellemző a kialakult szituációra. Ez is egy tökéletes bizonyíték tehát arra, hogy nem minden helyzet egyforma, sok esetben bizony improvizálnod kell annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Tekints úgy a dologra, mint egy olyan kihívásra, amelyet, ha sikerrel abszolválsz, garantáltan előrébb léphetsz majd! Hidd el, minél nehezebb kihívásokat teljesítesz, annál nagyobb sikerek várnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, taktikáznod kell egy bizonyos helyzetben, mások ugyanis ugyanarra hajtanak, mint amit te tűztél ki célul. Nem is kell hagynod magad, bátran vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe azért, amit szeretnél megkaparintani. Arra azért érdemes ügyelned, hogy a fair-play szellemében küzd és ne lépj át semmilyen határt, amely miatt később szégyenkezned kellhet. Hidd el, a siker úgyis a tiéd lehet, hogy nem nem játszol tisztességtelen eszközökkel! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A szokásosnál most valahogy jóval kacskaringósabb és bonyolultabb az utad, épp ezért nem mindig tudod, hol kell bevenned a kanyart és ez nem mindig szül egyszerű helyzeteket. Amennyiben abszolút tanácstalan vagy, abban az esetben jobban teszed, ha a folyamatos bolyongás helyett keresel valakit, aki utat mutat, aki abban segít, hogy a saját tapasztalatát továbbadva végre elkaphasd a fonalat és magabiztosabban menetelj a cél felé. Vigyázz azonban, nem mindenki a te javadat akarja, így korántsem biztos, hogy a rosszakaróid önzetlenül segíteni fognak. Ne dőlj tehát be nekik, hisz ők csupán megtéveszteni akarnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!